![]() |
Şairin Tarifi
öyle üç beş kelimeyi yanyana gitirip üç beş cümle üç beş cümleyi yanyana getirip üç beş şiir yazmakla şair olunmaz şair şiiri kalemiyle yazmaz şair dediğin yüreğini gözyaşına batırıp şiirini gecenin alnına çizer ben de çizdim inanmazsan kapat ışıklarını,arala perdeni seyret doya doya kendini (Ankara) Seyfettin Çabuk |
Şairler Ülkesi İstanbul
şairler ülkesi istanbul sana birgün veriyorum ara ve beni bul gecede nokta olmak evrende güneş misali ya kabul Seyfettin Çabuk |
Şikayetçi
ben değil senden ******* şikayetçi hiç birinde bir an olsun uyumadım ben değil senden heceler şikayetçi hiç birinden adından başka kelime kuramadım ben değil senden mevsimler şikayetçi hiç birinde baharı yaşamadım ben değil senden güller şikayetçi hiçbirinde senin kokunu alamadım ben değil senden dertler şikayetçi hiçbirinde senden başka birşey bulamadım ben değil senden düşler şikayetçi hiç birinde senden başka hayal kuramadım ben değil senden kadehler şikayetçi hiç birinde sarhoş olamadım ben değil senden sözler şikayetçi hiç birinde seni soramadım ben değil senden gözler şikayetçi hiç birinde sana bakamadım 00:13 24.01.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Umrumda Değil
tahammül yok artık bu aşka umrumda değil olacak neyse olsun yarin sözleri benzese kurşuna umrumda değil vuracaksa vursun saçım büründü aklara adım çıktı deliye,mecnuna çağrınca gelmesen yanıma umrumda değil durursa dursun dayanmaz gayrı bu gönül bu acıya çekecegini çekti,daha da çeker sanma bir kez attın,bin defada atsan yangınlara umrumda değil yanarsa yansın seni sevdimde ne oldu erdirdinmi vuslata tükettin,bitirdin,sonunda küstürdün hayata kalbim acıyor bilmem kapanırmı bu yara umrumda değil kanarsa kanasın 23:39 03.10.2004(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Vazgeçemem Senden
ne sen alabilirsin seni benden nede ben geçirebilirim beni senden sonsuzluk çivisiyle çakılmış bu aşk yüreğime bir ömür geçsede çıkmaz bedenimden ben istemezmiyim vazgeçmeyi düşünmekten her an,her dakika,her saniye ölmekten ben istemezmiyim silmeyi seni yüreğimden istemem elbet,istemem,vazgeçemem senden hiç düşünmedinmi bu yalvarışlar neden kim bu diz çöktürürken,sana boyun eğen böyle aşk görülmüşmü,böyle delice seven gözümden akan sensin,sensin beni ezen 23:44 07.01.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Yakarım Seni
tam unuttum derken yine çıktın karşıma gözlerin değdi gözlerime,yine kandım bakışına ne olur bu sefer üzme beni,üzme allah aşkına canım yanarsa yine,yakarım seni bakmam gözyaşına hep gecemdeydin,hayalini çaktım uykuma asi olmuş yüreğim,söz geçiremedim duygularıma can buldu umutlarım bakışında,döndü tekrar hayata canım yanarsa yine,yakarım seni bakmam gözyaşına bir başkası seni benim kadar sever sanma inanki gerçektir aşkım,yer yok bende yalana gönlümü açtım sana,gururu serdim ayaklarına canım yanarsa yine,yakarım seni bakmam gözyaşına 19:08 19.01.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Yakıyorsun
Ateş gibi düştün yüreğime Acımadan yakıyorsun Mıh olmuş adın çakılmış dilime hiç aklımdan çıkmıyorsun 2004 Seyfettin Çabuk |
Yaktım Ankarayı
Ankara; gözyaşlarımı bağrına basan sana her gelişimde adımlarımla biraz daha ezilen ama halinden hiç şikayat etmeyen büyük şehir hiçbir zaman yüz çevirmemiş aşklara bazen sevgililer dolaşmış parklarında bazen aşıklar ağlamış yollarında bazen de sadece seni görebilmek için çöller aşılmış sokaklarında ama yok artık gözümde ne parkları,ne sokakları,ne de yolları içinde sen olduğun için de yaktım en sevdiğim şehri; Ankarayı ihaneti büyük affedemem gideyim desem küllerin var kimselere emanet edemem neden böyle oldu Ankara,niye kıydın kendine vefasızlık yakışıyor mu senin gibi şehire Ankara; *******ime şahitlik eden eli her boş dönüşümde adımlarımla biraz daha ezilen ama halinden hiç şikayet etmeyen büyük şehir bir başka bakardı Tuzgölünden güneşin batışına ayını yaldıza batırırdı boyardı moganı yakomoza tek o sahipti atakuleye,vadiye ve sincandaki yollara suçluydu; çünkü kucak açtı o yolun soundaki Ağrılıya ama yok artık gözümde ne güneşi,ne yıldızları,ne de ayı içinde sen olduğun için de yaktım en sevdiğim şehri; Ankarayı ihaneti büyük affedemem gideyim desem küllerin var kimselere emanet edemem neden böyle oldu Ankara,niye kıydın kendine vefasızlık yakışıyor mu senin gibi şehire şimdi senden geriye kalan bir ihanetin,birde küllerin istemem al senin olsun artık bana bile vermeye kıyamadığın sevdiğim 2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Yalnızlığım
tek aşkım yalnızlığım o hiç ihanet etmedi bana hep yanımda oldu. bazen en uykusuz akşamlarda bazen son kadehimin son damlasında tek aşkım yalnızlığım o hiç ihanet etmedi bana bağrına basan hep o oldu bazen en mutlu anımda,bazen gözyaşımda, ve bazende kahroluşumda o herkesten farklı,o vefakar,o yoldaş o hiç ihanet etmedi bana böyle dost,böyle ahbap,böyle yar allahım vermesin dost başına,düşman başına 01.23, 27.03.2005(Ankara) Seyfettin Çabuk |
Yansıma
Senin gözlerinde kendimi gördüm ne olur deme ki o sadece bir yansımaydı senden sonra herkese bakar kördüm ne olur du sana bakınca,gözlerim yanmasaydı 20:28 01.11.2007(Yurt odası) Seyfettin Çabuk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:05 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.