![]() |
Kından çıkmış
Öyle güzel ayıklıyordu ki Balık kanatlarını, Bıçağı ile Baş parmağı sol arasına kıstırıp kuzunun sesi bile çıkmadan satın alınmış arkadan kılıçlar geliyordu mutfağa sığmayan defne yaprakları, mangal 18 09 07 zeytinli/edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Kırk ayda bir geçer Bandırası Hasretim
Denizlerden,denizlere Okyanus'lardan kıyılalara Yollarsa kaptan selamını Eyvallah Nedenini bilemem ama Aslında biz geçimsiziz çayın biter gelirsin pul biberin eksikliği dayanılmaz helva varmı; helva taze acı yeşl biber hormonsuz domates iyi güzelken sormaya başladımı ne alıyorsunuz üç beş biz bir iki ya bunları sokmayacan gemiye oda denizin tuzunu Domatetese sürsün hıyar O bizim bayraklı gemi, geçer kırk ayda bir gözler yaşarır! ! O al yaprağa hilale.. çatmış kaşlar kadir şinas 29 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
Kibrit kutusuna yazılmış şiirler
Çıkart oradan bir amerikan stik Yak cuğaranun ucunu Sür cezveyi Nesli tükenecek olanın Kahvesini kâhya 26 09 07 Zeytinli/Edremit Ramazan Mehmet Tanal |
kimin Kuyusu
derin kazılmış işkence subaylarının Potemkin'de Odessa' merdivenleri Zırhlının Borç çorbası..., Sahipsiz çocuklar iner Merdivenlerden Nil Musa Misali Zirvesinde atlar koşturulur Amuda kalkmışların Değme suyu Altın değiştiren aşkların politikası Kasılmış kaslarım Saba Ezanında 06 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Kimse doyamadan
Asıverdi Boris Vian Kahramanını Avrupa Cezayirde John Coltrone, Yada; Düke Ellington dinlerken.. Yeğeninle dans, Jack Daniels, Çarmıhında kahramanı Cenazeye gelmeyen kalmadı Cenaze yıkayıcılar Cenabet Su arar Teseddürü ihmal etmeden.. Çoğunukla Karıştırılır Cezayirde,doğmuş,diğer yazarla Sevmem zaten Casablanca'dan başka limanını, Kıyı akdeniz Afrika'sında Morocco'nun 01 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Konuşmamalıyım öğrenmeliyim
Ben eskiden beri Açılamadım suskun kaldım Tanrı'ma Günah çıkartmaya da hiç yanaşmadım Ailemden hep günah bildiklerimi sakladım Bana dokunmayan Yıldızımla yol bulacağımı sanmışım meğer Çokça yalnızlık üstlenmişim Olmazsa Sarı Saçların Yeşil denen kabus gözköklerin Lensmidir Bende Ray ban takayım aldımsa brokliinde Köprü göçüğünde yol kesenim Sevgilim Janis Joplin adına bir şeyler iste Mutlu olalım.. Ramazan Mehmet Tanal |
Kötü adamı herkes sevmişti
Banliyo önünden geçer Cankurtaran'da bir Kahvehane Sirkeci'de oto park Şapkalı düdüklü Bir Danyal topatan'a rastlamıştım Oto manevra yaptırırken Selamladım Kahve müfredatı çok severlerdi Yada bir iş Figüranlık filan Üst üste çay söyleyenler Kaçın kurasına,manyal,hani Erol ağabey Bu olaylara taş kesilmezdi! Bilâkis sıcak bakardı Kehribar tespihi; Işıldadımıydı; Gözün aydın... 02 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Kramp
sezon bitiyor güneşli sıcak günler sürüyor Akşamdan niyetlenmişken kramp giriyor Altınkum'a gidemiyorum Altınkum'dan özür diliyorum, Mazeretim çıktı 03 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
Kunduz
Ateşten geçmiş Kurtlar var Ateş çemberi benim vicdanımla yakılmamış Dört noktanın kimseye hesap vermediği Yerin hükmü Anka kuşu Nede değerli Hikayenin uzanamayacağı Senin hiç Yeniden ölçülse tutmayacak tabi sıkıntılar atıldı Koruma altına alamadığımız Dünya'da Altta kalana el uzatın 24 09 07 Ramazan Mehmet Tanal |
Kutuplar Şamanın
Sirk değilki Eğlence dünyasına,arslanlar Ate ş ten çember Zıpladığı gibi Ekranlarda Küçük kulakları dik erir böyle Dört yönden denge Şimdi sırılsıklam aşık olsan Kalbini parçalasın Lades kemiğin kırılmış bir kere Leşimi Yüz çevirir kurtlar Aya dolun sabahlarda İnmiş yıldızların kadirlerde veresiye kaçıp gidecen mi sandın hadi sende zıpla çarpacağını bil duvarlara 07 10 07 Altınkum Ramazan Mehmet Tanal |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.