![]() |
Sağla diyor birliği Sensiz içilmez çayımElinde can eriği
Verdim ona eliği O ona yediriyor Sağla diyor birliği Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Yârin üstünde canfes Çağırdım vermiyor ses Yere uzanmış durur Ama atıyor nefes Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Müziği canfezadır Yaptıkları ezadır Bunu bilmez misin kız O verdiğin cezadır Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Bağırır cangıl cungul Beni zannediyor dul Şiirleri yazıyor Seni seven aciz kul Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Bağırıyor canhıraş Elinde vardır faraş Beni görmez misin kız Gözlerimden akar yaş Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Asla olamam cani Benim sevdiğim hani Şunu unutma güzel Dünya yalandır fani Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Yapılan iş canice Demek işlenmiş gece Yalnız yerde dolaşma Durumlar olur nice Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Çok kötüdür canilik Yanar o anda ilik Kurşun bıçak darbesi Vücutlar olur delik Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım O gördüğün yer canip Uzatayım sana ip Yanıma ulaşırsan Oluruz inan galip Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Kapkaçlık caniyane Yıkılır ev ve hane Cezaları artırın Bulunmasın bahane Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Sevdiğim cankurtaran Benimle nasıl aran Buluşursak seninle Olacağım hep saran Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım Odur canlandırıcı Çalışıyor yarıcı Hasan daim söylüyor Olmamalı kırıcı Kız Şenay’ım Şenay’ım Sensiz içilmez çayım |
Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlemO beni cebrediyor
Güzelim mahvediyor Yanına vardığımda Bırakıp da gidiyor Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Davranıyorsun cebri Bura değildir yeri Böyle davranıyorsun Bu iş gidecek geri Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Yapıyorum cebrinefs Çıkarmadım ona ses Ben Türkçe konuşurum Bir tanem söylüyor yes Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Benim burcumdur Cedi O sözlük böyle dedi güzel bana bakmıyor Karanlık kaldı vadi Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Şu an aşkımız cedit Beni çağa doğru it Tut elimden bir tanem Doğru bizim eve git Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Çektirme bana cefa Sürelim senle sefa Beni üzme sevdiğim Gel canım benim safa Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem O sevdiğim cefakâr Beni kollarınla sar İnan sana güzelim Söyleyeceklerim var Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Odur cefakeş bir kız Alıyorum ondan hız Sağdan soldan bakarlar Dolaşıyorlar vız vız Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Bilinmeli cefalı Kendisi sever balı Onun için güzelim Giyer üstüne alı Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Yazarım ceffelkalem Bunu biliyor alem Aklımdan hiç gitmiyor Sıkıntıya sokar nem Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Yok edilsin cehalet Sen kız bana de evet O kadar üsteledim Ediyorsun beni ret Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem Kötü yerdir cehennem Ağza vuruluyor gem Hasan Sancak söylüyor İyi ol kız içme sem Sen Özlem’sin sen Özlem Duyarım sana özlem |
Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedefYürektedir cayırtı
Çıktı hemen patırtı Şuraya yazıyorum O işleri yatırdı Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Sakın sözünden cayma Habersiz inek yayma Sana sesleniyorum Sözlerinle hiç bayma Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Sevemedim o cazı Daim yazarım yazı Çoğu bitti bir tanem Şu anda kaldı azı Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Bağırıyor o cazbant İçmektedir o an kant Yanıma gel bir tanem Seninle yapalım ant Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Olmuş sevdiğim cazcı Bakıyor acı acı Bundan sonra oldun kız Evet sana ben bacı Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Ne diyorsun sen cazgır Geçme kız benle gırgır Seni çok seviyorum Bu yüreğimde bir sır Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Yanıyor cazır cazır Çabuk olsana hazır Dikkat et araçlara İşliyor vızır vızır Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Uslu dur cazırdama Kız girsene odama Seni çağırıyorum Sebep olma sen gama Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Öldürür cazırtısı Kalbime soktu pası Su getir söylediydim Boş getirdi o tası Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Nedir sende cazibe Oyna diyor körebe Yaptığından sıkılır Hem komşular hem bebe Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Sevdiğim cazibeli Bir gözleri bir eli Bakışları durumu Beni ediyor deli Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef Bu teklifin çok cazip Uzat bana ordan ip Hasan’ı öldürme kız Bir gelip bir de gidip Seni severim Sedef Ha yaptın beni sedef |
Sensin bir tane Canan Benim sen için yananNedir sendeki buut
Atma sakın bana şut Kaleye geçeceksen Öncelikle topu tut Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Sen yoksun buyuyorum Yapamıyorum yorum Perişanım gerçekten Nedir sizdeki durum Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Yatağa koydum buyot Isındı bendeki rot Pijamayla yatarım Zannetmeyin sakın kot Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Bana veriyor buyruk Düşünüyor o koltuk Beni öldüreceksin Zaten yüreğim buruk Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Sevdiğim kız buyrukçu Benden istiyor koçu Kendin getir söylüyor Hazırla diyor Doçu Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Bana sözü buyurma Gel yiyelim kavurma Eşarbı takmamışsın Saçlarını savurma Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Almış eline buzu Bana çevirdi yüzü Bardak getir söylüyor Bir de veriyor pozu Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan O tuttuğun buzağı Kurma sakın tuzağı Sen böyle yapar isen Kaybedeceksin sağı Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Elindeki buzçözer O güzel beni üzer Düşünme kız kendini Sevdiğine değer ver Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Karşıdaki buzdağı Davet ediyor sağı Geçirelim söylüyor Birlikte nice çağı Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Alayım buz dolabı İstersen ayakkabı Elinde metre vardır Söyle diyor kalıbı Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan Gördüğün yer buzhane Çalışır baba anne Hasan diyor kaytarma Bulamazsın bahane Sensin bir tane Canan Benim sen için yanan |
Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez deneKalbimde vardır buru
Geçemem asla suru Gel söylüyor durmadan Yağdıracakmış nuru Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene İçimi yaptın buruk Sanki meyveler koruk Baban çarşıya çıktı Başında vardı sarık Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Sen yaptın burum burum Kötü oldu şu durum Bundan sonra olacak Bir tanem sana sorum Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Kenarlarda buruşma Kimselerle kırışma Yarış edecek misin Başkasıyla yarışma Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Elbisen buruş buruş Beni yaptın canım tuş Yanıma geleceksen İstersen al hemen duş Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Buruşuk mu o giysi Yükseltiyorum sesi Niçin zayıfsın güzel Açmalısın nefesi Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Gözleri busbulanık Gönlüm o kıza yanık Başkasına göz kırpar Beni yapacak sanık Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Versene bana buse Dikkat et kız bu sese Annenle bekliyorum Davetlisin kermese Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Yeme diyor o budu Çal diyor bana udu Koşmuş bir de terlemiş Ter üstünde kurudu Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Elindedir butafor Sarf ediyor hep efor Onun şu yaptıkları Beni sıkıntıya kor Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Aç dedi bana butik Satacak gömlek patik Bu işi yapmak için Sen olmalısın atik Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene Asla sevmem butlanı Çok severim vatanı Hasan şiir yazıyor Uyandırır her yanı Seslenirim Fulden’ e Gelmezsin bir kez dene |
Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güneCan sıkıcı olma yâr
Söyleyeceklerim var Mutlu olmak istersen Kollarınla beni sar Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne O benim can yoldaşım Onla paylaştım aşım Her sabah ayrılırken Boşanır gözden yaşım Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Sevdiğim cana yakın Boy bosuna bir bakın Düğünümüz olacak Bize ışığı yakın Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Bir tanemin canı tez Yat da kolumda bir gez Gelen ve gidenleri Anlayarak hemen sez Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne O kız canımın içi Ama inatçı keçi Kendi berbere gitmiş Orda yaptırmış meçi Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Gezme bir tanem cavlak Saçlarımı yaptın ak Oraya geleceğim Toparlan ayağa kalk Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Sakın ola cavlama Kız sen beni tavlama Ormana gideceğim Keklik gibi avlama Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Konuşma caydırıcı İçime sokma acı Seni seven şu adam Şimdi oldu kiracı Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Oradan cayırdama Seviyorum ben ama Sen benimle olmadın İnan tutmuyor yama Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Beni sakın caydırma Ayağımı kaydırma Yanına geldiğimde Sayıları saydırma Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Niçin oldun sen caygın Bana kalmadı saygın Yanıma gelir isen Giderilecek kaygın Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne Yakarsın cayır cayır Allah’ım versin sabır Hasan sana kavuşsun Bencillik hırsını kır Seslenişim Gülgün’ e Seni beklerim güne |
Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyanAffedilmez bir hata-tahammül etmek çok zor
Fransa’nın yaptığı-bizi ateşlere kor Bu bir kara lekedir-derhal temizlenmeli Yayılıp gelişmeden betonla düzlenmeli Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Türk Milleti ayakta-derhal yasayı çekin İlişkimiz bozulur-geçmişe dönün bakın Böyle kötü gelişme-yol açacak krize Milletim ayaktadır-el gider ha prize Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Bütün sorumluluklar-sizlere ait bilin Dönün kepazelikten-yakına doğru gelin Fransa Hükümeti-derhal harekete geç Karşında Türk Devleti-ya Ermeni beni seç Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Bunlar Avrupa için-çok üzücü bir durum Yüreğiniz yeterse-gel yapalım oturum Bu teröre tavizdir-top yekûn kızıyoruz Hep yaptıklarınızı-kalplere yazıyoruz Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Ermeni Soykırımı-konusu saçma sapan Hayâsız bir ithamdır-kimdir size göz kırpan Okuma ve yazmayı- bilmez misin acaba Ellerde Türk Bayrağı-meydanda anne baba Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Ermeniler başlattı-şehit etti Türkleri Yediden yetmişe dek-dağlandı yürekleri Dil kesildi göz çıktı-hep tuzlara basıldı Bebek, kız erkek evlat-direklere asıldı Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Ayıp ettin Fransa-hem de çok büyük ayıp Bak karnene yazıldı-bu size büyük kayıp Yakışıksız bir yasa-hiç yanına kalmaz kâr Geri adım atmazsan-söylenecek sözler var Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Dört yüz bin oy uğruna-Türk’e ihanet ettin Bizim nazarımızda-böylece toptan bittin Bütün Ermeni oyu-kurtaramaz sizleri Eski defter açılır-kaybedersin dizleri Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan Dost musun düşman mısın-Türk’e Türkçe konuşun Bir şey bilmiyorsanız-gelin bize danışın Sesleniyor sizlere-Öğretmen Hasan Sancak Yasayı çekerseniz -affeder sizi ancak Utan Fransa utan-yine döndün Türk’e yan Kahpeliğin ortada-göründü ayan beyan |
Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pineGüvenilmez devletsin-konuşma saçma sapan
Hangi taşı kaldırsam-alttan çıkar bir çıban Ecdadında böyleydi-aslı nesline çeker Rezilliklerinizi-sayayım teker teker Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Ne saçmalıyorsunuz-aldatmayın dünyayı Ezelden şaşırdınız-kaybettiniz hayayı Ne iyi gidiyorduk-sevgi kardeşlik barış Hepsi yarıda kaldı-kayboldu bütün yarış Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Kampanyaya katıldın-hep dün olduğu gibi Bu işin cılkı çıktı-göründü hemen dibi Aynı mayadansınız-töreniz örfünüz bir Atamı sen doğradın-ruhunuzdan çıkmaz kir Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Söyle işiniz neydi-canım Anadolu'da Kahpece öldürdünüz-ana kızı oğlu da Şarlatanlık yaptınız-insan değil mahlûksun Kokun şu an duyuldu-söyleyin nasıl …sun Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Dünü hiç unutmadık-geldiğiniz günleri Türk Askeri önünde-kaybettiniz yönleri Bıçak tabanca mermi-Mehmet gördü yabanı Denize döküldünüz-unutmayın o anı Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Kim yapmış soykırımı-açın tutanakları Bütün dünya öğrensin-kara ile akları Sizler tescillisiniz-bunu hiç unutmayın Ha geldim geliyorum-uyuyarak yatmayın Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Hangi 'Küçük Asyalı'-yurtta yaşayan Yunan Ordan siz kışkırttınız-belli mi senin atan Geçmişini bilmeyen-ileriyi göremez Aynı siz gibi yapar-çaba emek veremez Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Hiç böyle gitmemeli-atılmalı bir şamar Balyoz gibi inmeli-evren edilmeli dar Şu işin şakası yok-önleyin engelleri Türk'e doğru uzanan-kırın hain elleri Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine Türk ve Türkiye ismi-bin yıllar yaşamalı Gelişmeli Türkeli-aşama aşamalı Çünkü vatan kutsaldır-bin canım olsun feda Ağızlardan çıkmalı-yükseltilmeli seda Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine İstersen dost kalalım-bizlerden gelmez zarar Elimi tutar isen-bundan görürsün yarar Hasan'ın yermeleri-kem göz ile bakana Saygı sevgi esenlik-güzel türkü yakana Utanmaz Yunanistan-kaşınıyorsun yine Kafamızı kızdırma-hemen kaçarsın pine |
Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesiDinle bizi Barzani
Sensin utanmaz cani Ahmak kötü birisin Konuşuyorsun ani Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Başına gelir belâ Sapıtıyorsun hâlâ Seni hiç kurtaramaz Üste atılan cila Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Kimi edersin tehdit Deme bize olduk fit Durmadan kaşınırsın Üstün başın senin bit Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Bilmezsin siyaseti Tanımazsın devleti O başına açarız Kötülüğü illeti Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Kime kafa tutarsın Sağa sola yatarsın Benzersin sanki topa Bol keseden atarsın Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Ağzında vardır meme Koyun gibi dersin me Her gördüğün kişinin Ön tarafına binme Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Hakaret ve saldırı Ağzını soksun arı Sana lafı söyleten Senin evdeki karı Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Sabrımızı taşırma Otur orda şaşırma Emirleri alarak Yapıyorsun aşırma Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Tanımıyorsun bizi Af etmeyiz biz sizi Selâmı gönderirsem Sen görürsün krizi Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi Kerkük ve Musul'uma Çocuk genci oğluma Hasan hiç söz söyletmez Sakın çıkma yoluma Barzani'nin kellesi Uçar gider yelesi |
İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun
Dünya niçin susuyor İsrail kan kusuyor Müslümanlar ölürken Cani asıp kesiyor İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Sözlerim Müslüman’a Gelmeliyiz yan yana Batı bakıp sırıtır Kıyılmaktadır cana İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun İnsan hakkı nerede Bizlerse girdik derde Ellerini birleştir Anne baba ve dede İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Dur denmeli teröre Canlar gider boş yere Bakın düşman öldürür Saldırırlar ha bire İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Ev apartman yıkılır Çocuk yere çakılır Bombalar yağar iken Niçin böyle bakılır İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Atılır bomba roket Sıkıntıda cemiyet Meydanlara koşalım Beklemeyelim davet İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Çatışma yoğunlaştı Ölen yüzleri aştı Kin ile nefretimiz Sabır kalmadı taştı İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Bırakın sağı solu Herkes doldursun yolu Huzur ve barış için İleri uzat kolu İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Şer devletin terörü Yakıyor canı böğrü Kalabalığa katıl Gel ön tarafa yürü İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Savaşa dur denilsin Hemen yükselsin sesin Durma konuş ve bağır Kaynayın için için İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Endişeli bekleyiş Olmaktadır titreyiş Türk Milleti uyuma Bize düşmektedir iş İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun Lübnan’a bomba yağar Onu atıyor zağar Söylüyor Hasan Sancak Eli tut gör itibar İsrail’i durdurun Ondan hesap sordurun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:50 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.