![]() |
Sevdalı Kelimeler
Sevdalı Kelimeler Ilık Tatlı Bir Baharın, Renkleri Var Yüzünde, ******* Daha Parlak, O Simsiyah Gözünde. Dudağında Bir Tebessüm, Sevgi Vardı Sesinde, Koyu Kahve Saçlarını, Toplardı Ensesinde. İçimizde Bir Kor Vardı, Sebebini Bilmezdik, Yudum Yudum Sevdayı, İçerek Serinlerdik. Kalbimizde Aşk Vardı, Sevginin Ötesinde, Biz Elele Dolaştık, Bu Gönül Bahçesinde. Hayat Senle Güzeldi, Gençlik Senle Güzeldi, Kurduğumuz Tüm Hayaller, Sevdamızla Güzeldi. Kalmamıştı Acımız, Kalmamıştı Kederler, Kalbimizde Çığlık Çığlık, Sevdalı Kelimeler. Tek Tek Yapraklar Koptu, En Güzel Günler Bitti, Saçlarımız Bembeyaz, Bu Gençlik Elden Gitti. Bitmedi Bu Aşkımız, Tükenmedi Hülyamız, Çünkü….Ölürken Bile, Sürecek Bu Sevdamız. Belki Öldükten Sonra … Böyle De Devam Eder, Kaybolmadı İçimde, Sevdalı Kelimeler. Nuri Gökhan Sonsel |
Seversem Sevilirsem
Ben seversem: Çılgın gibi... Ölesiye severim, Ben sevilirsem: Tenimi, ruhumu, hayatımı veririm. Ben seversem: Yüzyılların ardından getiririm aşkları, Ben sevilirsem: Dönüşü olmaz bana gelen yolların. Ben seversem: Bir tek seni severim, Ben sevilirsem: Boynumda asılı kalmalıdır kolların. Nuri Gökhan Sonsel |
Sevgi Yağmuru
Sevgi Yağmuru Dinle Birtanem Dinle, Şu Kalbimin Sesini, Seninle Var Olurken, Duyarsın Neş’esini. Benim Aşkım Tertemiz, Billurdan Daha Duru, Gözlerimden Akan Yaş, Coşan Sevgi Yağmuru. Sevgimizin Rüzgarı, Sert Esiyor Dağlarda, Kuşlar Neş’e İçinde, Bahçelerde Bağlarda. Soruyorlar Birtanem, Bana Binlerce Soru, Bekliyorlar Sabırla, Bizden Sevgi Yağmuru. Suskun Durma Birtanem, Aşkını Söyle Bana, Böyle Boş Bir Sessizlik, Yakışmıyor Ki Sana. Yapraklar Boyun Eğmiş, Topraklar Hala Kuru, Serinlemek Zamanı, Yağsın Sevgi Yağmuru. Çok Mutluyum Bir Tanem, Şimdi Yorgun Değilim, Seviyorsun Anladım…Sevinçten Ölmeliyim. Ağlamıyorum Artık, Bak Gözlerim Kupkuru, Aşkımızın Üstüne, Yağsın Sevgi Yağmuru. Nuri Gökhan Sonsel |
Sevginin Analizi
Sevginin Analizi Bazen Bir Sevgi Bulursun, Sevgilerin İçinde, Bu Sevgi Seni Sarar, Çok Ayrı Bir Biçimde. Yükselir Dalga Dalga, Rüzgarlarla Buluşur, Bazen De Sevgi Biter, Zıt Kutuplar Oluşur. Sevgi Yüksek Enerji, Fazla Versen Şok Olur, Düşürürsen Voltajını, Birden Bire Yok Olur. Sevgi Sırrı Paylaşmak, Sevgiyle Kucaklaşmak, Sevginin Dili Olmaz…Mühim Olan Anlaşmak. Sevgi Duygu Selidir, Özveri Güven İster, Sevgi Bir Tebessüm, Daima Dostluk İster. Bazı Özel Günlerde…Küçücük Bir Hediye, Verelim Ki İnanılsın … İnanılsın Sevgiye. Sevgi Ayrı Aşk Ayrı, Cinsellik Başka Terim, Birbirine Karışmasın, Amaann Dikkat Edelim. Aşk Gözü Kör Eder, Kötülük Göremezsin, Sevda Düşer Kalbine, Görür De…Bilemezsin. Anne Evladı Sever, Canından Da Daha Çok, Anne Gibi Bulunmaz, Bir Sevdalı Çünkü Yok. Sevgiler Olmasaydı, Bir Millet Olur Muydu, Bayraklar Dalgalanır, Göklerde Durur Muydu? . Sevgi Güzel Bir Duygu, Sevelim…Sevilelim, Bizi Seven Her Kimse, Kıymetini Bilelim. Sevgi Gerçekse Eğer, Saf Olur Temiz Olur, Sevmesini Bilenler …Sonunda Mutlu Olur. Nuri Gökhan Sonsel |
Seviyorum, Seni Çok Seviyorum.
Seviyorum, Seni Çok Seviyorum. Bu Sevda Kanser Gibi, Sarmış Hücrelerimi, Zerrecikler Halinde, Yerleşmiş Yüreğime. Beni Bir Tek Anlayan, Sırlarımı Döktüğüm, Derdimi Paylaştığım, Senden Başka Kim Var Ki ? Sen Şiirlerimde Konu, Benim İlham Perimsin, Sen Benim Birtanem, Sen Benim Her Şeyimsin. Geçen Her Bir Dakika, Geçen Her Bir Saniye, Seviyorum Birtanem, Seni Çok Seviyorum. Seni Bir An Göremez, Sesini Duyamazsam, Buharlaşır Bedenim, Çıkarım Gökyüzüne. Bir An Samanyolunda, Yıldızlarla Beraber, Bakarım Yeryüzüne, Hep Seni Düşünürüm. Ben Bu Duygu Yükünü, Taşır Avuçlarımda, Yalnız Senin Kalbine, Bunu Yerleştiririm. Üzülmeni İstemem, Silerim Ellerimle, Senin O Parlak, Simsiyah Gözlerini. Sen Güllerden Çok Güzel, Bir Nadide Çiçeksin, Nasıl Sevemem Seni, Sen Benim Birtanemsin. Ellerin Ellerime, Biraz Değdiği Zaman, İnan Sanki Yanarım, Kavrulurum Ben O An… Gelecekte Bir Gün Ben, Eğer Sensiz Ölürsem, Sevdamla Kefenlensin, O Gün Cansız Bedenim. Meleklerin Elinde, Bulunan Defterimde, Sevdalı Bu Diyerek, Günahlarım Silinir. Girersem Ben Cennete, Orda Seni Beklerim, Sen Bensiz Yapamazsın, Ben İse, Hiç Sensiz. Buluşuruz Birtanem, Aşkımız Devam Eder, Sevdalı Kalbinle Gel, Fazla Bekletme Beni. Nuri Gökhan Sonsel |
Sevmek Olmasa
Diller Konuşmaz, Kulak İşitmez Gönüller Pas Tutar, Sevmek Olmasa Mehtap Gülümsemez, Bulut Ağlardı, Dünyayı Sel Basar, Sevmek Olmasa Çiçekler Açmazdı, Güneş Doğmazdı Yıldızlar Buz Tutar, Sevmek Olmasa Mevsimler Değişmez, İklim Olmazdı Evren Bile Yas Tutar, Sevmek Olmasa Sevincin Yerini Elemler Alır, Sevgiler Duyulmaz Yürekler Sağır, Sonunda Sadece Mutsuzluk Kalır, Tüm Hayaller Kan Kusar, Sevmek Olmasa Nuri Gökhan Sonsel |
Silemezsin Ki
-SİLEMEZSİN Kİ- Bir arı olmak isterdim, küçük bahçende kovan, Bir kuş olmak isterdim, bir tek senin eline konan. Küçücük bir kulübe, sahilin kenarında, Yamacında ormanlık, bir bahar sabahında. Bir ses olmak isterdim, senin dudaklarında, Çok zarif bir mücevher, ince parmaklarında. Akmasını istemem...dayanamam birtanem, Tek bir damla gözyaşı, o gül yanaklarında. Yıldız olmak isterdim, gecenin karasında, Dolaşırdım her gece, bulutlar arasında. Mehtap olmak isterdim, aydınlatırdım seni, Belki de aşık olur, sende severdin beni. Sen ki benim kalbimde, parlayan güneşimdin, Sen benim gönül ağrım, yükselen ateşimdin. Bulunmazdı dünyada, senin başka bir eşin, Sevgimi bilemedin...bilemedin birtanem. Sen hiç aşık olmadın, bunu bilemezsin ki, Sen kalbini kimseye, sevip veremezsin ki. Kaderim bu birtanem, sevdim seni bir kere, Sen bu aşkı kalbimden, alıp silemezsin ki. Nuri Gökhan Sonsel |
Sitem
İşte bak kaçıyorsun, sen benim yüreğimden, Sığındığın limanlar, seni saklayamazlar. Gel dokun ellerime,bir defa daha dene, Biraz umut yeşersin, bu gece gözlerimde. Anma dersen adımı,ben allaha sığınıp, Yıldızlara yavaşca,sessizce koşacağım. Kalacağım göklerde, belki binlerce gece, Ve ben senin adını,seni...unutacağım. Bırak diyeceğim kendime, keder ve hüzünleri, Sensiz rahat uyuyup,sensiz uyanacağım. Bitti derken bu aşk, tekrar alevlenecek, Parçalayıp kalbimi, intikam alacağım. Yüreğimin kendine, sığamadığı bir gün, Belki seni düşünüp, bir dilek tutacağım. Solarken dalımda, renkli güllerim erken, Ve ben seni mutlaka...mutlak unutacağım. Belki bu aşk yakacak, kavuracak kalbimi, Belki de bu beden, her gün isyan edecek. Belki de tüm bulutlar,ıslatacak her yeri, Topraklara karışıp, yeniden doğacağım. Zannetme ki ben suskun,zannetme ki umutsuz, Zannetme ki ben sensiz, kaldım yine soluksuz. Sen ciltlere sığmayan, canlı bir efsaneydin, Unutmazdım seni ben, aşka değer verseydin. Nuri Gökhan Sonsel |
Siyah ve Beyaz
Ben nedense, renkleri hiç tanımam, Sadece iki rengi bilirim, siyah ve beyaz. Siyah...benim sığındığım, gecenin rengi, Beyaz...kalmışsa eğer, masumiyetin simgesi. Gerçek sevdalara, kara sevda demişler, Bütün özlemlerde, kara kaşlar-kara gözler. Sıkıntılar-kahırlar, kara günler kara bahtım, Kaderimin bir parçası, ben bu rengi iyi bilirim. Yüzünün akıyla, ak sütüm helal olsun, Kar gibi beyaz, ak sakallı ihtiyar. Saçlarına ak düşmüş, bembeyaz kaymak gibi, Gelinlikler beyazdır...içimdeki hisler gibi. Nuri Gökhan Sonsel |
Solmayacak Bir Gülsün
Müjdeli bir haber gibi, tanıdım seni, Gözyaşım dindi...dudağım güldü. Yüzündeki çizgiler, sanki bir kelebekti, Dağlarda- kırlarda, uçurdu beni. Bu yaşama arzusunu, bana sen verdin, Gönülden arzu et...olacak derdin. Yüreğimde acılar, tek tek silindi, Kuşlar kadar sevinçli, mutluyum şimdi. Yıldızların altında, sabahı bekle, Güneş vursun yüzüne, gece dökülsün. Gözyaşımda sulayıp, özenle beslediğim, Sen gönül bahçemde, solmayacak bir gülsün. Nuri Gökhan Sonsel |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.