![]() |
Sanrısal Sanrı
Yar sandığım güzel! güzelliğin bile duvardaki çatlakları göstermemeye yetmemiş. Bahadır Karaağaçlı |
Sarhoş Akşamlar
intiharlara kuşanırım kör karanlıklarda son içimlik sigarayla ben tetiğinde yollarının. dona kalmışım bu sarhoş akşamlarda nöbetindeyim sokağının ellerimde ellerinin kalıntısı ve sırtımda satılmış bir aşkın vebali. çoktan kabuğuna çekilmiş oysa bu sarhoş akşamlar. bir ben kalmışım hayasızca dolaşan bir ben kalmışım ağlamayı gözlerine mesken yapan.. Bahadır Karaağaçlı |
Sen Beni O Zaman Gör
bir kurtulsam diyorum bu gelgitten yakamı bir kurtarabilsem bu hayalperest sevdalardan hele bi kaçabilsem bu sokaklardan var ya! sen beni o zaman gör. bocalamasam şaşkın bakışların telaşında kanmasam riyakar *******e hele bi çıkabilsem bu delikten var ya! sen beni zaman gör siz beni o zaman görün çalıntı aşklarım itikopuk arkadaşlarım ve şiirlerini mırıldandığım şairimsi yazarlarım siz beni var ya! o zaman görün Bahadır Karaağaçlı |
Sen Bilirmisin..
uğramadan geçmedim evinin kapısına bir gül bıraktım kaçtım kimseye duyurmadan gece oldu üşüdüm aradım sıcağını senin bu yaptığını yapmaz ğavur kızları fatsaya bıraktım gözümün yaşını sen bilirmisin söyle yürek acısını gece oldu üşüdüm aradım sıcağını senin bu yaptığını yapmaz ğavur kızları Bahadır Karaağaçlı |
Sen Gibi Can Bakan Olmadı
düşürdüm elimden yitirdim aşkı soldu zamansız hayatımın baharı başka gözlerde aradım bendeki sevdanı sen gibi can bakan olmadı Bahadır Karaağaçlı |
Sen Gittinya...!
sen gittin ya yollara küstüm açmadım bir çiçek dalında kırmızıya boyandı gökyüzüm sen gittin ya yüzümde kaldı o son tebessümün sen gittin ya söndürdüm şehrimin ışıklarını temize çektim bu sevda masalını demirleyip yalnızlığın en kuytusuna yüreğimi ayaza serdim tüm baharlarımı sen gittin ya huzur kalmadı buralarda prangalandım dönüş yollarında tükendim..örselendim sen gittin ya kalmadım bende senden sonra. Bahadır Karaağaçlı |
Sen Nerdesin
yıldız geceye gün güneşe kavuştu bak sen nerdesin? dal çiçeğe toprak suya kavuştu bak sen nerdesin? ecel kapıya gençliğim hazana dayandı bak sen nerdesin? Bahadır Karaağaçlı |
Sen Uslanmaz Arsız
ayrılığı gurbet yolumu seçtin dönmek bilmiyorsun gittin gideli hasrete dağ dayanmaz derler ferhat olup sözüm dağa geçmedi sen zalim sen vefasız sen kalpsiz sen vicdansız sanma sana kul olurum sen uslanmaz arsız... Bahadır Karaağaçlı |
Sen ve Yakamoz
seni hep kıyılarda aradım sana ilk şiirimide bu kıyılarda yazdım. sahile vurdukça her kimliksiz not senin diye bağrıma bastım. .. acıtmadı yokluğun dönmediğin kadar bu şehrin tüm ışıkları bir bir yandı birbir söndü sen hala dönmedin be gülüm. sulardaki yansımama baktıkça, sensiz hergün bir ömür daha yaşlandım. şairlerin tutturduğu ayazlardaki yakamoza kalbim o heyecanı kaldırmaz diye bakamadım. o son şiirim olur diye kalem kağıda sarılamadım. .. gözyaşlarımda doğdun gözyaşlarımla büyüyorsun ve şimdi kıyıya vuran gözyaşlarımdır. belki de bu kıyıları ondan çok seviyorum seni yaşattığı için .. martıları besliyorum her sabah denize taşlar atıyorum yunusları kovalıyorum ama hala içimdeki yangını söndüremiyorum. her vapur yanaştığında kıyılarıma o son yolcuyu ağırlayana dek birer birer topluyorum, tüm misafirperverliğimle.. ama dönen sen olmuyorsun ne zaman bir vapur yanaşsa kıyılarıma kahroluyorum. .. biliyorum dönmeyeceksin ama alışkanlık işte boyuna seni biriktiriyorum içimde o son şiirim olacak korkusuyla sana inat kendime inat şairlere inat yakamoza hala aldırmıyorum... Bahadır Karaağaçlı |
Sende Yalansın
gidiyorum buralardan zamanı gelmişti çoktan hep aynı senaryolardan sıkıldım gidiyorum aşk mı? sende kalsın her sevda gibi sende yalansın bir pınardın! kuruyup kaldın sıkıldım gidiyorum... Bahadır Karaağaçlı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.