![]() |
Özgürsün
Mahpus kaldı Duvarımda gölgen Düşlerimde hayalin Yüreğimde aşkın. Bir hıçkırıktın boğazımda Kördüğüm oldun. Karasevdamdın Kara talihim oldun Alnıma yazılan. Ateşimdin beni tetikleyen Suyum oldun Tepemden aşağı dökülen. Cennetimdin huzur bulduğum Cehennem oldun Beni yakıp kavuran. Karanlık *******imin Pembe düşüyken Karabasanım, kâbusum oldun Uyanmak isteyip de uyanamadığım. Aşkımdın, canımdın Düşmanım oldun İçimden söküp atamadığım. Mahpus kaldı Duvarımda gölgen Düşlerimde hayalin. Yüreğimi boşaltıp Seni özgür bıraktım. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Paprika
PAPRİKA Solmayacak sanırdım biber çiçeğim Paprika da solarmış öğrettin bana. Heyecanla bir başka çarpan yüreğim Senin için çarparmış öğrettin bana. Farkına varamadık olan sevginin Herkese yetişirken bize yetmedi. Nasıl tükeniverdi bir tatlı hayat Paprikayı sil baştan öğrettin bana. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Paramparça
Uyuyor muyum, uyanık mı bilmiyorum Gecem, gündüzüm paramparça. Gözlerim mi mahmur, ağlıyor muyum Hayallerim paramparça. Bu uğultu nedir beynimde tüten Kimi düşünüyorum biliyor musun, Ben bilmiyorum, Beynim paramparça. Seni sevdiğimi biliyorum sadece Seni düşünüyorum yalnızca Seni hayalliyorum taparcasına Nedense hayalin bile Paramparça. Susmasın isterdim şu şen gönlüm Neredesin şimdi, neden gittin uzaklara Ağlaması bitmiyor şu gönlümün; gel de sustur Sana çarpan kalbim paramparça. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Paylaşım
Yalnızlığını benimle paylaşacak mısın? Beni andıkça gözlerin dolacak mı, Ağlayacak mısın? Efkar basacak mı yüreğini Yüreğin daralacak mı? Bir sigara yakıp da Derin derin çekerken içine Geçmişi anacak mısın? İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Posta Kutusu
Ne zaman bir gül fidesinde Tomurcuk bir gül görsem Önceden yaptığım gibi Sana getirmek isterim Bırakmak isterim gizlice Posta kutuna. Belki sen Benim bıraktığım ihtimalini bile Getirmeyeceksin aklına. Varsın olsun, Benden bir nefes olup Dolacak ya soluk boruna. Ne düşündüğünü bilmeyeceğim güller için Sormasam Beğenip beğenmediğini bile söylemeyeceksin Çünkü posta kutuna Benim bıraktığımdan emin bile değilsin. Sorsam, bilirim ki Daha önce olduğu gibi “Sen mi getirmiştin” diyeceksin Oracıkta yığılıp kalacağım, Böylece, bir başkasının varlığını Geç de olsa anlayacağım, Belli etmesem de kahrolacağım. Kimden geldiğini sanıyorsun söyle ne olur Kıskançlıktan çıldıracağım. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Resim
Sararmış resimlere baktım yine dün gece, Kimi resim kırılmış, kimi artık yırtılmış, Yaş doldu gözlerime, keder çöktü içime, Anılar hüzün oldu, hıçkırıklar kördüğüm. Ellerimiz birleşmiş, yüzümüz umut dolu, Güneş vurmuş yüzüne, gözlerin ışıl ışıl, Sevgi sarmış içini, bakışlar aşkın yolu. Anılar hüzün oldu, hıçkırıklar kördüğüm. İşte böyle bir resim geçmişime götürdü Seni sende yaşadım, hasretin yaktı beni, Kanayan yüreğime, hançerini batırdı, Yıllar geçti gülmedim, binbir acı gördüğüm. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Sahte
SAHTE Bakarım kimine sen misin diye, Lens takmış gözlerine ne mavi ne gri Bakışları sahte, gülüşleri sahte. Efkarım sarmış yakar içimi Gözyaşları sahte gözleri sahte. Ne halden anlayan bulunur ne halimi soran, Yapmacık tebessümler yüzlerde olan Eski anılarımızdır her anımı saran Saatler sahte, takvimler sahte. Sen yoksun, gözlerin yok, şefkatin yok Gardropta birkaç giysin, çorabın Ağladığımda gözlerimi silen hayalinden başka Gerçek dediklerimiz sahte, dostlarımız sahte. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Sakladım Gözlerime
SAKLADIM GÖZLERİME Bir acı sitem gibi gözlerimde saklısın Dinlemedim sözünü ne söylesen haklısın Sevme beni demiştin şimdi hâlâ duyarım Çiçek gibi dalında solar durur bu yürek. Hatıralar canlanır rüya olur gözümde Seninle geçen günler akar gider önümden Hayalin bir kor gibi dolarken düşlerime Gözlerime yaş dolar yanar durur bu yürek. Unutmak mümkün değil aklımdan çıkmıyorsun Ne çare ki dönüp de bir kere bakmıyorsun Acı bir sitem oldun saklandın gözlerime Düşündükçe geçmişi kanar durur bu yürek İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Sana Emanet
SANA EMANET Bir emanet bıraktım sana, Kuş kanadından aldı ritmini Sesini saat sesinden. Tanrı yarattı özenerek Her bir hücresini İçi sevgi dolu, Tanrı üfledi kulağına sevgiyi. Bir emanet bıraktım sana, Kuş tüyünden yumuşak, İnce bir camdan daha kırılgan, Taşımasını bilene Hafiftir bir kıldan. Sıkma sakın, üzme onu Ölürümde Kanım çekilir damarlarımdan. Bir emanet bıraktım sana Hayat veren, sevgi dolu Gideceğin her yere onunla git Ayırma hiç üzerinden. Etkili bir dua gibi Seni korusun, Dile, sana can versin, Bir yerlerde bırakma sakın Sana emanet ettiğim yüreğimi. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Sarı Güldü Yıllarım
SARI GÜLDÜ YILLARIM Her yılım bir gül gibi solup gitti de Kıymetini bilmedim giden sevginin. Döküldü yaprak yaprak sarı güllerim Geçip giden zamanı döndüremedim. Eriyorken her günüm sensizliğimde Fırtınalar kopardı sessizliğimde Yokluğunun sancısı densizliğimde Alev olup yanarken söndüremedim. Vurgun yemiş gibiyim takat kalmadı Senden başka sevdiğim asla olmadı Nasıl sevmişsem seni bu aşk ölmedi Öldürmek istesem de öldüremedim. İzzet Selçuk Cumaoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:52 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.