![]() |
Dikiş
Kim ne zaman aksa içime Görünüyor Yokluğunun tenimde açtığı yara! Üstelik bir boka yaramadı zaman Şiirlerle durdurup bu kanamayı Kalemimle dikiş attım ruhuma... |
Dil Müzevir Yürek Ketum
Seni sevdiğimi; Kendime belli etmiyorum... Tutamaz çenesini, Sonra gidip sana yetiştirir hemen. Yürek ketum... Dil müzevir.... Birbiriyle geçimsiz iki kişiyim ben... İkisinin arasında sen duruyorsun..... Ama ben daha bulamadım, Ortasını bu yolun... Neylersin? Dil müzevir... Yürek ketum... |
Dileğimdir Tanrıdan
Ben bu yalnızlığı severim Çok daha anlamlıdır çünkü, Riyakar gülüşlerin ortasında kalmaktan. Kimseye borcum yok, Üstelik çok da alacağım var insanlardan Ben şiirler okurum Sessiz odamda sırdaş olurlar bana Düştüğümde tutarlar kollarımdan Umut verirler, güç katarlar yüreğime Sağ salim çıkarırlar sabaha..... Ben her fırtınada batmam Azgın dalgalara alışıktır bu gemi Zamanla dinecek tufandan kaçıp da, Bilmediğim limana sığınmam... Bir güler yüze göstermem sinemi... Ben bu kavgaya girerim Dikilirim kalleşliğin karşısına... Son nefes ucuz değil,vermem kahpeliğe Aşkın namlusunu dayarım şakağıma Öleceksem eğer, kendim basarım tetiğe... Ben korkmam ölümden... Yarin koynunda alsın son nefesi, Dileğimdir Tanrıdan! İşte o zaman; hoş geldin sefa geldin Azrail, Ve aleykümselam..... |
Dilek
Ne güzel... Yıllar sonra yine bu evdesin Ama bilesin Türküler söylenmiyor artık odamda Sazımı, Kadehini kırdığın duvarda parçaladım Sevdiğim, kötü bir sazendeydi zaman Ve ben Yokluğuna kafiye bulamadım.. Oysa acımı Göğe doğru çığırmak isterdim Batıla pek yeltenmesem de Hasretimi içine alan bir yıldızın Pencerene doğru kaymasıydı dileğim.. |
Diploma
Yoklugunla yüzlesmedir bu.. ne çok zaman geçmis neler kaybolup gitmis biliyorum sende istemezdin boyle olmasını ama gercek olan bir sey var yenemedik biz bu hayatı dusunsene? ben seni artık sevmiyorum ozleyemiyorum... saka gibi geliyor ınsana yoldan gecen kıvırcık saclı bir kıza bakıp söyle yurekten bir of cekemiyorum bizi anlatan sarkıları da unutmusum ne dersin acılar tamamen kurudu mu? Otogarlarda tek basımayım simdi ve kendi yolculuklarıma çıkıyorum.. gittigim yerler seni ardımda bıraktıgım sehirlerden o kadar uzak ki... biliyor musun? Seni unutmus olmak canımı sıkıyor cunku sen benim inadımdın isyanımdın bu hayata asiligimdin... *******i sarhoslugum uyandıgımda hiç dinmeyen söz dinlemeyen özlemimdin... senden sonraki ilk gunler cehennem gibiydi zamanın hic gecmeyecegini dusunurdum insanlardan kactım alkol aldım cogu ******* kitaplar okudum ordan burdan igreti mutluluklar bulup avutmaya calıstım kendimi... derken hayata döndüm yavas yavas azaldı yoklugunun verdigi kahır içimde kalanları yazmaya basladım ama seni hiç bagıslamadım.. çıktım sehri dolastım elim cebimde sevdalara rastladım kimisi uzun sürdü kimisi kısa ayrılıklar gördüm sonra hiçbiri koymadı sayende! Hep uzun oldu sana yazdıklarım okuyanlar yorulurdu.. acıları hasretleri özlemleri ve *******i uzun uzun yasardık seninle! nasıl kısa yazabilirdim siirlerini? Sonra okul yılları basladı.. sana söylemedim ama kazanmıstım o lanet olasi sınavı. Arkadaslarla tutulan kaloriferleri yanmayan bir ev.. yarım yamalak sevdalar temizlik ve bulasık sıraları... o vazgeçilmeyen sabahlamalar bilirsin iste ögrenci hayatı sen de yasadın.. ama ben senin o yillarda kandıgın hiç birseye kanmadım! bekleyenim vardi sılada unutmadım... yeri geldi hüzünlendim gün oldu güldüm bu yaz alırım diplomayı az kaldı yakında bitiyor okul senin 'diplomanda' ne yazıyor gülüm..? |
Direniyorum
Bazı ******* Yani yazarken Nabzın vurur bileğimde Hisseder de Titrer kalemim... Yalnızlığı değil Garip bir kimsesizliği Heceler hasretim... Sokağım duymazsa adımlarının yankısını Gece alacak beni koynuna BİLİYORUM! Karanlığı emzirecek sen diye Yıldızlar boşuna kaysın istemem Geleceksin diye sevgili İnadına DİRENİYORUM... |
diyet
Hani söz çıkar ya ağızdan Sonra geri alamazsın Esiri olursun günlerce? Konuştukların kırbaç olmuş Şimdi vuruyor yüreğine... Görüyorum... Başlamış sen de hasat zamanı. Neler biçiyorsun kim bilir, Eyvahlardasın... Ve yaşıyorsun gecikmiş pişmanlığı... Hayatın en rezil duygusu olsa gerek, Geç kalmak? Dememiş miydim sana çark döner, Geri teper sunduğun her şey... Acıtır canını sevdayı bu şekilde yaşamak..... Hep kötüler mi kazanır sandın? Senin pusatın dilinse, İyilerin kalkanı zamandır... (Muharebede kazanırsın belki ama Aslolan, savaş sonrasıdır...) |
Dizeleri Boşver Dizinde Uyumak Var
Bekleyenim sadece Şair falan değilim.. İnanmazsan gel de gör Yazamıyorum kavuşunca Rezil oluyor dizelerim.. Mahkumun mahpushane duvarına Ya da koğuşta bir askerin Ranzasına çarpı atması gibidir benim sana yazmam.. (Şafağım olmadığından, *******i Ve aşağı yukarı bu saatlerde..) Ne olur Bekleyişimin koyuluğu ürkütmesin adımlarını Hata olmaz teşbihte.. İnan bir dokunman yetecek Uzakta, Bambaşka bir ayrılık anında bekleyecek beni Alıp başını gidecek bu hasret şiirlerim Dizeleri boşver dizinde uyumak var Sen gel.. nereye giderse gitsin şairliğim.... |
Doğmuyor Batırdığın Güneş
Şarkılar değmiyor artık sesime Dilimde şiirler dolanmıyor Koyverdim senden sonra herşeye Yumdukça yumuyorum gözlerimi Yine de sabah olmuyor Baki kalan akşamlar... Güneşi nerde batırdın diye sorma! Sen giderken Ayağının altında ezildi nice şafaklar... |
Doğum Günü Şiiri
dışarda çılgın bir sağanak yine sonbahar mevsim ve tek başıma üflüyorum mumları masada fazladan bir tabak içinde pastadan bir dilim seni bekleyen koltuk bu yıl da boş..... tarih yine beş ekim.... bir barda oturmuş altımda duran kenti seyrediyorum rengarenk... ışıl ışıl bir manzara dokunmaz diyorum bu gece alkol ama gel gör ki daha ilk kadehte kulağımda çınlıyor ‘’sevgilim nice yıllara...’’ bu tarihte dostlar sevenler yanımda durur bir sen eksik kalırsın her sene hiç hatırlamazsın unutmam dediğin günü ve ben yılda bir kez derinden mutlaka özlerim seni sabaha doğru son bulur suskunluğum beni çarpan içki değil yokluğun güzelim! yokluğun... doğumgunum şimdi tarıh yıne beş ekim yıllar sonra sana ağlamak için bugunu bekledim.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:55 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.