![]() |
Güneş gibi...
Evinde saksıya bir gül dikersin, Sularsın,budarsın,rengini bilmeden, O büyür yavaş yavaş açar,bir sabah, Sana gülümser,kırmızı bir gül, Mis gibi kokular saçar,güneş gibi, Odanı,evini aydınlatır seyredersin, Bir şeyler beklersin,gülen bir yüz, Sevgi,şevkat,okşarsın konuşurcasına, Büyük umutlar beklersin yarınlara. O işte evimizin cici kızı cimcimem, Kıvır kıvır saçları,makyajsız gülüm, Kırmızı dudaklı,beyaz tenli,çillim, Evin yaramazı,şımarık kızım. Okumuş da büyümüş öğretmen olmuş, Birtanem kırmızı gülüm,ay yüzlüm, Sımsıcacık kalpli,dost canlısı kızım, Beni asla hiç üzmeyen,iri gözlüm, Güneş gibi parlat etrafını hep aydınlık ol, Seni ne kadar çok sevdiğimi bir bilsen, Bir bilsen evimin küçük kızı elifim... |
Güneş gözlüm...
İki güzümden akan göz yaşlarım, Yanaklarımı ıslatan buz taneleri, Kan çanağına dönmüş gözlerim, Hadi geri dön biricik sevgilim, Saçım,sakalım beyaza bürünmüş, Kalbim eskisi gibi atmıyor birtanem, Bedenim buz gel ısıt beni nur tanem, Hadi gel bekletme benim sevdiceğim. Şafağım,karagözlüm,inci tanem, Saadetim,gök kuşağım,yediveren çiçeğim, Dileğim,arzum,beyazım aşkım, Hadi bekletme gel bana sevdiceğim. Aylar,mevsimler,yıllar bak geçti, Telefonlar çalmaz,mektupların, Bak gelmez oldu, Yokluluğuna nekadar dayanayım, Hadi dön artık nur yüzlü bebeğim, Kalbimin aşkı,parlayan yıldız, Saadetim. Denizdeki yakamozum,kar beyazım, Hadi dön bekletme güneş gözlü, Şafağım... |
Günün birinde...
Şimdiki bu hayatın sürüp gitmiyecek, Sen ve ben de elbet birgün, Her insan gibi yaşlanacak, Sanma ki bu güzellikler şimdiki gibi, Zaman geçtikçe kalacak, Saçlarına aklar,gözlerin görmiyecek, Ama bu söylediklerimi bir gün anacaksın, Mevsimler gibi kar ve yağmur yağacak, Yüzlerimiz buruşacak,geri dönüş olmayacak, Sende,bende yalnız başına kalıcaz, İş işten geçecek ama mutlu olunmıyacak, Ne günlerdi bana denmişti diyeceksin, Şimdiki sevgim ve aşkımı anacaksın, Çok pişman olunacak iş işten geçecek, O kalbinin sesini duyacak beni anacaksın, Geri dönüş olmıyacak ahh çekeceksin, Sende,bende ozaman yalnız kalacağız, Ağlasanda,yakarsanda şimdiler geri, Asla birdaha gelmiyecek... |
Güzel kadın...
Yine yağmur yağıyor bak, Ben ıslanıyorum ya sen, Bu ayrılış veda neden? Hiç mi vicdanın sızlamıyor, Bak ben ağlıyorum sana, Seni allahın belası kadın. Bunca konuşmalar,yazışmalar, Birbirimize verdiğimiz nasihatlar, Hani kardeş,arkadaş,dosttuk, Bana,ben senin doktorunum demezmiydin, Ya o gülücükler,ya o kahkahalar, Nerde allahın belası kadın. Ben sana bu samimiyetime bakarak, Sen benimsin,benim aşığımmısın dedim, Her zaman kardeşimsin,sen meleksin, Hep seni yüceltmedim mi,söylermisin, Ailene sana saygı duymadım mı, Seni allahın belası kadın. Sana yine de kızamıyorum, Asla nefret de etmiyorum, Billakis allahıma yalvarıyorum, Sana hidayet versin diye, Seni insanları nasıl sevebileceğini, Af etmeyi,bağışlamayı,sabrı,dinlemeyi, İnsanların seni nasıl sevdiklerini anlamanı, Seni allahın belası kadın. Bir kardeşsin,kardeşten yakınsın, Niçin beni anlamıyorsun be kadın, Dostluklar zor,nasıl kuruluyor, Ne zahmetlerle arkadaşlıklar olunuyor, Senle biz öyle değilmiydik be kadın, Ne yaptım suçum neydi,günahım ne? Senin için şiirler yazmadım mı, Rüyalarımda güzellikler görmedim mi, Sen benim için ben senin için, Dertlerimize karşılıklı ağlamadık mı, Seni anlıyamıyorum,anlamıyorum, Sana allah mutluluklar versin, Sen beni hiç anlamadın be kadın, Seni allahın belası güzel kadın. |
Güzellikler...
İnsan gibi yaşasak,hep mutlu olsak, Sevmek,çok sevmek yaşamak insanca. Kırlarda ip atlasak,çiçekler toplasak, Lapa lapa yağan karda kartopu oynasak, Kardan adam yapsak,elele kol kola gezsek, Nisan yağmurunda pencere kenarında otursak, Kalpli kurabiyelerinle çayımızı içsek, Bütün dertlerden sıyrılıp,gözgöze gelsek, Dudaklarımızdan seni seviyorum birtanem, Seni çok ama çok seviyorum aşkım desek. Kumsalda uzanıp yıldızları seyretsek, Buz gibi akan dereden kana kana sular içsek, Yeni aile dostlukları kursak,ziyaretler yapsak, Kızma bilader,papaz kaştı,pişti,tavla oynasak, Hep güzelliklerle uğraşsak,kalpler kırmasak, Sağlıklı,mutluluk la,hep güler yüzlü yaşasak. |
Hadi dön sevgilim...
Sen canımsın,canımın içisin birtanem, Gel neolur dön bana,gözümden düşme, Her şeyimi güzelliklerimi sana verdim, Seni öyle bir sevdiki bu gönlüm. Vakit geçirmeden koşarak gel bana canım, Sevgilim kim ne kıskanırsa kıskansınlar bizi, Kimse ayıramaz bu gönlümden,kalbimden seni. Bahar da çiçekler bir bir açtığı gibi çiçeğimsin, Gel otur yanıbaşıma,yasla başını göğsüme, Aradaki kırgınlıkları unutalım,dön bana. Hep sevdim kıskanırım seni,kim ne derse desin, Sen bebeğim,göz ağrım,biricik aşkım,her şeyim, Boşu boşuna bekleme hadi dön bana. Kaç yıl geçti bak ayrılığımız,özlemedin mi beni, Seni okadar özledim,sensiz geçmiyor ki vakit, İnan yağmurlu havaları,güneşli havaları, Lapa lapa yağan karlı havaları,seni çok özledim. Bizim aşkımız nisan yağmurları kadar kısa mı, Baş başa neler konuşmuştuk,hani ölümsüzdü, Hiç ayrılmıycak, Ölene dek beraberliğimiz olucaktı, Aşkım,ben sensiz,sen bensiz yapamayız biliyorsun, Geleceğin günü,açacağın telefonu nu,inan bana, Sabırsızlıkla bekliyorum,hadi dön sevgilim. Dönmem asla gelmem,seninle olmam diyorsan, Söyle,ama bu benim son aşkım olucak bil bunu. Senden başkasını sevemem,gelmesende beklerim, O mutlu günlerimizi,sıcaklığını seni yaşarım. Hayat bu derim,kaderim ne yapayım derim, Acılarımı çeker,kahrolurum,maf olurum. Senin ismine sana şiirler yazarım, Ben çok bekledim, Çok sevdim,gelmedi derim.. |
Hadi dön...
Gülen yüzlerim artık gülmez oldu, Balkondaki çiçeklerimiz bak soldu, Kalemim bile şiirlerimi yazmaz oldu. Kuş olsam senin yanına gelsem, Sana kurlar yapsam şarkılar söylesem, Benimle beraber yuvama dönermisin. Bırakıp gitmen beni kalbimden vurdu, Acım kederim benzim soldu, Yemeden içmeden kesilen ben, Hasretle özlemle yollarını gözler oldu. Sevemem sevmiyorum desende aşkım, Dön mutlu olmasanda evine dön artık. Bana bu saatten sonra inanmasanda, Sadece ve sadece, Seni nekadar çok sevdiğimi bil. İnsanlar hata yapabilirler yaptımda, Pişmanım üzgünüm bin pişmanım biliyorsun, Bana son kez bir fırsat daha verirmisin, Kalbindeki lekeyi silemem biliyorum, Sana sevgilim yalvarıyorum, Dön yuvana diyorum. Saçım sakalım bak birbirine karıştı, Ağlamaktan gözlerim görmez oldu, Geleceksin diye yollarını gözler oldum. Dön be aşkım 24 yılım ölümüm oldu, Kalbim artık bak tekler oldu, Evim yatağım,bedenim buz gibi oldu, Son kez evine dön desem dönermisin karıcığım... |
Hakkım yokmu...
Benim de özgürce yaşamaya, Biricik aşkımla elele kolkola, Yanak yanağa sarmaş dolaş, Spor,bazende şık giyinmeye, Hani kuş,kelebek misali gibi, O daldan dala gezmeye, Kalbimin tek sevdiceği aşkımla, Gülüp oynamaya ve ağlamaya, Bulutlar üzerinde uçmaya, Seni çok ama çok seviyorum, Biricik sevgilim,demeye, Seni öpmeye hiç mi, Hiç,hakkım yokmu aşkım. Al sana söz verdim işte, Hani benim olacaktın, Sen ve ben beraberce yaşamaya, Mutlu arzu ettiğimiz hayatı, Hiç mi hakkımız yok aşkım, Son bir fırsat hadi gel saadetim. Biliyorum sen ve ben aradığımız, Yaşıyamadığımız,arzuladığımız, Kalbimizin o kalbimizin aşkını, Bulmadık, Ama,aşkım burdayız, Seviyorum hemde çok seviyorum, Boş olan kalplerimiz, Bulduğumuz aşkımızı, Kalbimizde ki sevdiyi yaşamayı, Sen ve ben şimdi yaşıyalım, Hadi aç kollarını ben geliyorum, Ben açtım seni bekliyorum, Ellerimiz birleşsin, Hiç ayrılmıyalım, İkimizde mutluluğa koşalım, Sımsıkıca hep beraber olalım, İçten aradığımız aşkımızı yaşıyalım, Sen ve ben hep mutlu kalalım... |
Halamın kızı....
Sen kız ne güzelsin şirinsin, Fındık gözlüsün kıpır kıpırsın, Hamsi kadar hareketlisin. Sen benim halamın kızısın, Fındıkları kırar biriktirirsin, Bana çaktırmadan yedirirsin, Dur bak kız gören olucak, Annen abilerin bana kızacak. Kız ben sana aşık oldum, Sende bana oldum dedin, Beni iste artık diyorsun, Kız sen bilmiyormusun, Sen benim halamın kızısın. Halam sonra bana neder, Kız bak beni zorlama, Ben seni halamdan isteyemem, Kaçacaksan kaç gel artık, Halam sonra annem olsun. Anaa halamın kızı karım oldu, Karımla çok mutluyum şimdi ben, Bak bizden iki kızımız oldu. Sen halamın kızısın sana kızamam, Kızsamda sana kızamam, Sen çok şekersin şirinsin, Sen benim halamın kızısın... |
Hani nerde...
Hani o güneşin pırıltıları, İnsanı terleten sıcaklığı, Hani geceyi aydınlatan, Ayın parıltısı, Nerede, Denizdeki yakomoz, Hani o iyi insanlar, Nerde, Gerçek aşık olanlar, Hani yıldızların parlaklığı, Nerde, Samanyolunun aydınlığı, İlk aşık olan aşıklar, Nerde, İyi günde,kötü günde deyip, İmzalar atan evli çiftler, Nerde? Nerde bir yastıkta kocayanlar, Hani hani nerde güzel ALLAHIM, Nerde, Nerde güzellikler, Hani nerde bu insanlar.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:01 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.