![]() |
Hep aynı nakaratta takılı kalıyordu dilimin ucuna
Düşlerimi topladım karanlık caddelerde Gökyüzünden sessizce yağmur damlaları geliyordu yüzüme Ellerim cebimde,dilimde beraber söylediğimiz şarkımız Hep aynı nakaratta takılı kalıyordu dilimin ucuna Sadece seni seviyorum,hep seni seviyorum... Söyleyip gidiyordum Karşıdan elele iki sevgili geliyordu Başımı çeviyordum,çevirmek zorunda kalıyordum aslında Aklıma,yüreğime kazıdığım sen Biraz daha yerleşiyordum ozaman kalbime Caddenin loş ışıkları Sal tarafıma saplanan sızıyla devam etmeye çalıştım yoluma Yolun sonu geldiğinde sana kavuşacağım umudu besliyordum aklımda Yolar bitti...Sana kavuşamadım... Düşüncelerim karanlık caddelerin tali sokaklarına gömüldü İçimdeki senle caddeyi terk ettim Bu geceyide sensiz tamamladım... |
İçimde ölen serseriden habersiz
Kucağıma oturmuştu bir tatlı hüzün ki sorma.. Adını dilimden çaldı.. Bakışını gözlerimden.. Mesafeler uzadıkça, hasret daha derinden vuruyordu.. Göz bebeklerimi görüyor musun, göz bebeklerimi? Sen, sen, sen diye atıyor.. Bekliyor hayat.. Uzağımda bir yerlerde yuvarlanarak.. Ne kadarda neşeli ve heyecanlı.. İçimde ölen serseriden habersiz.. Kımıldayamıyorum batarken sensizlik.. Doğacak günde aynı, yokluğun.. Denizler aşıyorum.. Saldırıyor üzerime dalgalar.. Varlığını hapsettim gönlüme.. Yokluğunla baş edemiyorum şimdi.. Batıyor tüm gemilerim.. Sahile vuracak halim de yok.. Son defa sarılırken rüzgar kanatlarıma.. Özgürüm, ilk defa.. Toparlayarak düne doğru yarınımı ve eğilerek bugünlerin kulağına, seni fısıldıyorum mutluluğa.. Özlüyorum, içimdesin! Kana kana içmişim seni bir yudumda ki Sorma.. Ne ben bilirim gözlerimde gördüğüm seni, Nede senin aklın erer içimde ki sana.. Uykularımdan topluyorum seni.. Yüreğimden damlıyorsun, Boşa geçecek tekbir zerreni heba edemem ömrüme.. Yok! Varlığına deliyim, Y okluğun, ellerimden öte olsun.. Adınla Doldur kitaplarımı.. Sen gözlerime sığmıyorsun artık |
Olmadi,,,olamadi,,,olamazdi
Birazdan sağnak yağmur yağacak tüm kente Sel olup gidecek tüm acılar Biliyorum Doğaya anlattım seni acımı paylaştım Göz yaşlarımı yükledim bulutlara ve……. ayrılığın acısını Melekler ağladı halime Doğa isyan etti kalpsizliğine Kızdı kutsalımdaki tüm sevgiler Bizden daha çok onu mu sevdin dediler İnkar etmedim sevdim Yeniden yazılsa alnıma yine onu severdim dedim Sevdim sevgi gibi,can gibi,kan gibi Taşıdım her zerremde Olmadı,olamadı,olmazdı dedim Sevgisi varken hala yürekte taşıyamıyorum AYRILIĞI Yükte hafif kaldı sevdan ayrılığın ağır Anladı halimi bulutlar Ayrılığın acısını gözyaşlarımı bulutlara yükledim Sevilay Şahbaz |
''Hep Sen''
Bak yine sen varsın aklımda Hayallerim,rüyalarım hep sen Dolaşıyor kanımda nefesin Sen orda bense ecelin kollarında Bir hiçim belki sen yokken Artık bakmıyorum aynalara Görmüyorum senden kalan anıları Söylemiyorum aşk şarkılarını martılara Tek tek topladım kalp kırıklarını Zaman duruyor öylece geçmek bilmeden Unutmak da neymiş öğrenemedim ki İçerken aşk şarabını Ayrılık yakamı bırakmadı ki |
80 Yillik AŞk
bir hayal oldun gözlerimde, zar zor hatırladığım. ufacık bir özlem kaldı yüreğimde, oysa kocamandı umutlarım. aklımda kalan tek şey adın bile değil, sana nefesim diye seslenişim şimdi görmelisin sevdamı iki günlük bir heves olmadığını görmelisin 80 yıllık aşkımı... evet hayal oldun diyorum, özlemlerin tükendi adını bile unuttum diyorum çünkü 80 yıllık aşk bu akıl baştan gitti gidecek, kalp durmak üzere, yüzümde binbir türlü çizgi ve buğulanmış gözlerim... arasıra da olsa hatırlıyor ya seni, yetmez mi? yaşadığını bile bilmeden bu 80 yaşındaki ihtiyar beden... |
Meçhul Değil Sevgililer
Simsiyah gergefine gecenin, Zümrüt bakışlı baharlar dokurum. Ilık nefesini hissederken, bir vefasız yaz melteminin, Solgun bir ay çehresinde meçhul bir güzele vurulurum. İçimdeki gizem-i sevdayı bahar diye işlerim yamaçlara, Görürüm gözbebeklerimde seni, baktığım aynalarda. Bir name gibi fısıldaşır adını, ******* boyu yıldızlar, Durgun sularda oynaşan yakamozlarda güzel yüzün var. Seni rüyalarıma katabildiğim her gecenin sabahı, Gözlerini kamaştırır güneşin, gözümdeki sevinç pırıltısı. İçimde ki mutluluk çiçek çiçek açarda yanağımda, Bin bahar dans edebilirim kelebeklerle , bu sevda muştusuyla. Adını alabilsem dilime, tenin dudaklarıma değecek sanırım.. Öyle yer ettin ki hayallerime buram buram sen kokarım.. Bürürsün beni,bir rüya gibi,yaşarım ama ulaşamam, Masallarda kaf dağı kadar uzaksın, köhne dünyama belki, Olsun varlığının atmosferinde 24 saat soluyorken seni, Hayal değil gerçeksin,meçhul değilsin bana,eyy vefasız sevgili.... |
Sevme Benİ
Sevme güzel, sevme beni.... Yapma çiçekler gibi ruhsuz sunacaksan sevgini. Kalp otağımda engin bir gülşendir sevda iklimi. Çırılçıplak girmeli, demet demet dermeliyim. Kırma dikenleri; batsın, kanatsın, gerekirse yüreğimi, Sevmek cesaret ister,gözü kara sevmeliyim. Sevda güllerine rengini kanımla vermeliyim.... Sevme güzel, sevme beni.... Çiseleyen bir sevda yaşayacaksak, yaz yağmuru gibi, Çöl misali kavrulan tenimde tuzdur, aşkın özlemi. Sağanaklarda erimeli, bahar bahar dirilmeliyim. Dağıtma başımdan bulutlarını, tunç gibi ezsede hislerimi, Herdem yağmaz çöllere yağmur, bu asırlık hasret,ıslanmalıyım, Sevmek çok şeyi göze almaktır, sevda sellerinde boğulmalıyım.... Sevme güzel, sevme beni.... Yas tutan ufkumdan gülümseyeceksen, kış güneşi gibi, Buzullarımı eritecek beşinci mevsimdir, aşkın kudreti, Cansuyum olup damarlarıma girmeli, gözyaşınla diriltmelisin, İsyan etme sevgine, soldursa da yanağında buğselerini, Cemre gibi düşmeli, kardelen çilesi çekmeli, buzulları eritmelisin. Sevmek her yüreğin harcı değil, Sen, önce sevmeyi öğrenmelisin.... ( leon66 )_ALINTI_ |
AŞk Dedİklerİ Bu Olsa Gerek
gözlerim göremedi senden güzelini ellerim bir daha kimseye dokunamadı dudaklarım susuzluğundan çatladı kalbime esmer hüznü yükleyen sevgilim senden sonra hayatıma girenler yalandı sen asi bir rüzgardın beni savuran bense diğerlerini, hayatımın yalanlarını savurdum sadece sana olan nefretimi ve sevgimi onlara yükledim hep bir sürüydüler ama hepsini toplasam yanıt (sen) olmuyordu niyeydi peki bütün bunlar niçin seninle değil de onlarla beraberdim bu soruyu yıllarca sordum kendime ama yanıt koskoca bir bilinmezlikti sonunda buldum doğru yanıtı asıl yalan olan senmişsin bir hayal olduğun için sana dokunamıyor ve seni öpemiyormuşum yani yıllardır kendimi bir hayalle üzmüşüm bir hayale ömrünü adamak... AŞK dedikleri bu olsa gerek ! |
Öksüz Yüreğim
ne gelen var ne giden ben her sabah dükkanı erkenden açıyorum belki birinin aklına gelirim de uğrar diye ama nafile gözlerim kapıda aklım onda dalıp gidiyorum uzaklara aşkım benden de öte hiçbir yere gidemiyorum beklemek........ her geçen dakikada yeniden ölüyorum günler,aylar hatta yıllar geçiyor sen başkalrının kollarındasın bense senin sandığım kollara sarılırken yerde buluyorum öksüz yüreğimi biliyo musun yüreğim taş bağladı artık kimsenin yanına sokulmuyor yeniden öksüz kalmamak için |
Tebessüm edeceğim kelimelerim kırılarak
Kırıldı artık kelimelerim Üzgün oluyorum bazen Anlaşılmaz oluyorum Yarım kalmış sevinç gibi oluyorum Beklentiler boşuna çıkıyor Gülleri soluyor zamansız... Kalpler kırılıyor bilinmeden Acı veriyor artık yaşamak Üzülürken sadece üzülüyorum Senin yükünü ödetemeyecek sevdiklerime Kırılıyor kelimeler eylülün ardından Soğukların cebelleşecek zamansız Üşüyeceğim üzerimde sadece hüzün olacak Soğuk odalarda resimlerine bakacağım Tebessüm edeceğim kelimelerim kırılarak... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:18 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.