![]() |
Parmakların Arasında
Öyle hasrettim ki yüzünü görmeye Ve ellerini yeniden tutup Parmaklarında gezinmeye Hep seni bekledim yıllarca Gözlerine doyasıya bakmaya Bırak gözlerinde boğulayım Gelmişken yanı başıma Sıyrılayım sensiz dolu anılardan Bıraksın yokluğun yakamı Karşımdasın uzat artık ellerini Parmaklarıma arasına sok parmaklarını Eritsin sıcaklığın tüm bedenimi |
Rol
Beynimde kurgulu bir rol Yeni bir şiir,ruhumda imgeleri Kalemin oynadığı bu rol Başladı mı dönmez geri Neye benzer bu gölge Beyaz kağıt üstünde gidip gelen Yorgun mu yorgun gece içinde Keyifle uyumak varken Dalga dalga gelir gece Yıpratma gücü varken Kabarır üstüme üstüme Şafak vaktine yaklaşırken |
Romantika
Gözüm gözüne değdiğinde Rehin alırdı beni... Ellerim bağlanırdı Yazamazdım bir şiir Harf harf akardın Beynimden aşağı Yağmur gibi Kelimeler oluşurdu Birleştiremezdim... Kelimeler kifayetsiz Birbirine dolanırdı Dünya benim olurdu Yüzerdim şiirlerin içinde Kuş sesleri müzik Cır cır böcekleri Nakarat söylerdi Ben gözlerinde rehin Sen gözlerinle gardiyan Volta atardık Toprak yolda Arabalar geçerdi Bizi hep toza bulardı Yağmur yağardı Çamur olurdu Ben gözlerinde rehin Umursamazdım dünyayı Ve hep şiir olurdu akardı Gözlerim gözlerine Bir türlü yazamazdım Ben gözlerinde rehin Gülüşün gardiyan Her halin şiir olurdu Ama ben,ah ben....... Yazamazdım...... |
Saat Kaç
Elin elime değdiğinde Yıldırımlar çakardı Aklım tümden dururdu Yüreğim alev alev Yangın yeri olurdu Gözlerimin yeşili Kül olur uçuşurdu Kaybolurdun içinde Elini elimden çektiğinde Duran aklımı Kurmaya çalışırdım Saat kaç da durmuştu Hiç hatırlamazdım |
Sahi Neydi
Sahi neydi unuttum Senin adını Sana şiirler yazmıştım Bu yüzdendi Benim ahmaklığım Çıkar hayatın keyfini Sahte aynalarda Çapraz yazmak bile adını Artık kimin umurunda Sahi neydi unuttum Senin adını |
Şair
Ortalığı aydınlatırken Kendini eriten İşte şairin ömrü Hep kendini eriten Kalır şiir Ölür şair |
Salıverdi Ay
Salıverdi ay kendini Sonsuz boşluğa Dönmesi mi gerekliydi? Bu dünyanın etrafında Başka dünya yok muydu? Etrafında dönecek Ve salıverdi ay kendini Sonsuz boşluğa Başka,başka dünyalara |
Şarap Gibi
Koy başını omzuma bir bebek gibi Seveyim, ben seni bir çiçek gibi Her dokunuş güneş gibi,su gibi Canlansın tüm duygular bahar gibi Açsın gönlünde güller ay gibi Doğsun kalbine sevgi,güneş gibi Bir buse alnına,hastaya ilaç gibi Sürdükçe aşkımız,olsun şarap gibi |
Sen de benim gibisin aynı
Bir yanın sevgi duvarı Bir yanın mahpus damı Bir yanın delice akan ırmak Bir yanın durgun göl Sen de benim gibisin aynı Bir yanın güneşe bakar Bir yanın yıldızları görür Bir yanın çöl sıcağı Bir yanın Buz sarayı Sen de benim gibisin aynı Bir yanın uçsuz deniz Bir yanın derin uçurum Bir yanın aşk çağrısı Bir yanın kurşun yarası Sen de benim gibisin aynı Bir yanın ceylan bakışlı Bir yanın aslan yürekli Bir yanın bana doğru Bir yanın ayrılık yolu Sen de benim gibisin aynı |
Sen de Git
Ah benim serseri gönlüm Kırık dökük her yanı Tutturmuş bir ayrılık türküsü Çözüldükçe gönlümün bağı Ne bir dosta sarılabildim Şöyle doyasıya Ne omuzlarında ağlayabildim Göz yaşlarımla boğulasıya Ne ağlarım,nede gülerim Ama yoktur hiç pişmanlığım Sevmekse tek günahım Hadi sende git durma Anladım.. Benim tek dostum,yalnızlığım |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.