![]() |
İşte Yine
İşte yine Tuttu sancılarım İşte yine Olmaz düşler kuruyorum İşte yine Fırtınaya tutuldum İşte yine Savruluyorum İşte yine Kavruluyorum İşte yine Aşk çaldı kapımı Belki seni sevmeye Hakkım bile yok amma Kusura bakma Söyleyeceğim Söyleyeceğim güzelim Kırkından sonra Ben sana aşık oldum Ben sana aşık oldum (03.06.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
İyi Resim Vermiyorsun
Bir kez olsun gülmüyorsun Hüznü gördüm gözlerinde Riya sezdim sözlerinde İyi resim vermiyorsun Bence dünya güzelisin Belki gerçek seviyorsun Amma güzel amma bana, İyi resim vermiyorsun Belki düne takılısın Belki LEYLA yakınısın Sende biraz farkındasın İyi resim vermiyorsun (11.08.2008) Şahin Ertürk |
İyiki Doğdun?
Soğuk bir kış gününde Yirmi altı Aralıkta Murat dağı eteklerinde Bir güneş doğdu Aydınalttı dünyayı? Buzlar,karlar eridi Sımsıcak oldu dünya İyiki doğdun ZÜHRE İyiki doğdun? Sen doğmasaydın Dünya sensiz Bomboş kalacaktı... Kutuplar gibi Buz gibi olacaktı? Dünyayı boş kalmaktan Kurtardın ZÜHRE İyiki doğdun,iyiki doğdun (26.12.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
K a r a r (Öykü)
Yamalı elbisesi,uzayan sakalı,tedirgin bakışları ile kahveden içeriye girdi.Yüzüne ağır bir havayla birlikte,sigara dumanı çarp- tı.Oturup,oturmamak konusunda tereddüt etti.Neden sonra usul- ca bir masaya ilişti.Garsona elilye 'ÇAY' işareti yaptıktansonra, kahvedeki insanları seyretmeye başladı.İçinden, 'ŞU İNSANLAR NE TUHAF,BEN AYLARDIR İŞ BULAMADI- ĞIM İÇİN KENDİ KENDİMİ YİYORUM,BUNLARSA OYUN BA- ŞINDA ZAMAN ÖLDÜRÜYORLAR ' Önüne gelen çaydan,bir yudum aldı. 'TABİKİ BU DEVİRDE,TOK AÇIN HALİNDEN ANLAMIYOR' dedi.Evdeki minik yavrusunu ve eşini düşündü.Gözleri buğu- landı.Kahvenin diğer köşesinden onu gören bir arkadaşı el sal- ladı. -HEY BEKİR DOSTUM,NE HABER.NERELERDESİN.HİÇ GÖ- RÜNMÜYORSUN? Bekir sadece donuk,donuk baktı ona.Birşey demedi,diyecek hali yoktu.Umutsuzca elindeki bardağa masaya bırakıp,tabağına birkaç bozuk para iliştirdikten sonra,dışarıya çıktı.Kahvenin köşesi- ni dönünce,gözü çöplüğe ilişti.Yeni gibi duran mavi bir çanta vardı. 'BU ÇANTA FAZLA YIPRANMAMIŞ.ALIP TEMİZLERSEM,BEL- Kİ SATACAK BİRİSİNİ BULURUM ' diye düşündü ve çöplükteki çantayı aldı.Yürüdü,yürüdü...Bir müd- det sonra bir parkın önüne geldi.Yaz sıcağında,herkes bir çeşmenin başında toplanmışlar,serinlemek su içmek için bekleşiyorlardı.Bekir bir banka oturup onları seyretti ve sıranın kendisine gelmesini bek- ledi.Bu arada merak edip çantayı açtı.Çantayı açmasıyla birlikte göz- leri faltaşı gibi açıldı.Yüreği yerinden fırlayacakmış gibi oldu.Çünkü çantada bol miktarda döviz ve mücevher vardı.Bekir in gözlerinin önü- ne evdeki çocuğu ve eşi bir kez daha geldi.Onlara en güzel giysileri ve yiyecekleri alabilecekti artık.Onları ilk defa sevindirebilecekti.Son- ra,birdenbire yine yüzü donuklaştı.Paranın gerçek sahibini düşündü. Başını öne eğdi...Karasızdı... Bir müddet yoksul,sefil hayatını düşündüde,düşündü..Bir dilim ek- meği dahi zar,zor bulabiliyordu.Aylardırda işsizdi.Ailesine bayramlar- da dahi giyecek birşey alamıyordu.Oturduğu evin kirasınıda aylardır ödememişti,ödeyememişti.Allahtan ev sahibi anlayışlı,merhametli bi- risi olduğundan kendisini hiç sıkıştırmıyordu.Bulduğu paralarla bütün borçlarını ödeyebilir,hatta çocuğuna iyi bir gelecek sağlıyabilecek iş bile kurabilirdi.Sonra birden yine,paranın gerçek sahibi geldi gözle- rinin önüne. 'YA ODA BENİM GİBİ BİR LOKMAYA MUHTAÇ BİRİYSE.BU PA- RALARI,ÇANTAYI KAYBETTİĞİ İÇİN ŞU ANDA O GARİBANIN EVİNDE BİR MATEM HAVASI ESİYORSA ' Dedi.Oturduğu bank tan kalkttı...Su içmeyi falan unutmuştu.Doğru- ca evinin yolunu tuttu. Eve vardığında,konuyu karısına açtı.Karısı önce inanmak isteme- mişti,amma BEKİR çantadaki paraları,mücevherleri gösterince, karısının gözleri açılmış,dakikalarca gülmüş,gözyaşları,sevinç gözyaş- ları dökmüştü.BEKİR şaşırmıştı...Birkaç kez karısının omuzlarından tutmuş,sarsmıştı. 'HANIM,HANIM KENDİNE GEL.AKLINI KAÇIRACAKSIN.GÜLÜ- YORMUSUN,AĞLIYORMUSUN BELLİ DEĞİL.KAFAYIMI YEDİN SEN.SEVİNECEK NE VARKİ...UNUTMA BU PARALAR BİZİM DE- ĞİL.BU PARALARI ÇALIŞARAK,ALIN TERİYLE KAZANMADIK. BELKİ BU ÇANTAYI KAYBEDENİN,BU PARALARA BİZDEN DA- HA ÇOK İHTİYAÇI VARDIR ' demişti.İşte o zaman,karısının suratının şekli değişmiti. 'SEN NE DEMEK İSTİYORSUN BEY.BİZDEN DAHA ÇOK İHTİ- YAÇI OLAN KİM OLABİLİRKİ? AYLARDIR EVİMİZE SEBZE,MEY- VE GİRMİYOR.ETLE ZATEN YILLARDIR TANIŞMIYORUZ.BAY- RAMLARDA KOMŞULAR GETİRİRSE NE ALA..HİÇMİ BİZLERİN GİYDİKLERİNDEN,ÜSTÜMÜZDEN,BAŞIMIZDAN UTANMIYORSUN BEKİR...BU PARALAR BİZE ALLAHIN BİR LÜTFU BEKİR. ' Karısı hala bir makinalı tüfek gibi konuşuyordu,belliki ağzından çı- kanları kulakları bile duymuyordu.Ama BEKİR habire düşünüyordu. Bir yanda yoksulluk içerisindeki yaşantısı,karısının her söylediği doğ- ruydu,ona hak veriyordu amma diğer tarafta çantanın gerçek sahibi- nin bu paraları,mücevherleri ne şartlar altında biriktirdiklerini gözle- rinin önüne getiriyordu. 'YA İHTİYAÇ SAHİBİ BİRİYSE,BEN BU PARALARI HARÇADIĞIM ZAMAN,ONLARIN DÜNYASINI,KARARTMIŞ,YIKMIŞ OLMAZMIYIM. O ZAMAN BU VİJDAN AZABI İLE NASIL YAŞIYACAĞIM.BU PARA HELAL PARA DEĞİL ' Daha neler,neler...BEKİR ogün sabaha kadar uyuyamamıştı.Zaten karısı uyutmamıştı,ha bire BEKİR E yalvarmış,paraları vermemesi için söylemedik söz bırakmamıştı. Ve...En sonunda BEKİR kararını vermişti...Gidip çantayı içindeki- leri ile birlikte aynen polise teslim edecekti.Böylelikle çantanın gerçek sahibine ulaşmasını sağlıyacaktı.Bunu karısı kabul etmemiş,ayakları- na kapanıp yalvarmış,dahada ileri gidip kendisini terketme tehdidinde bulunmuştu amma BEKİR kararından dönmemişti... BEKİR ogün polis karakoluna gidip paralar ve mücevherlerle dolu çantayı teslim etti.Polisler ifadesini almışlar,gazete ve televizyonlara ilan vererek çantanın sahibini bulacaklarını söylemişlerdi.Eve geldi- ğinde karısıyla yaptıkları münakaşayı hatırlamak bile istemiyordu.En olmayacak ağır hakaretlere uğramıştı BEKİR..Karısı ne salaklığını,ne- de aptallığını bırakmıştı.Zaten ogün karısının çenesinden kahvehaneye kaçarak kurtulabilmişti.Olayı duyan arkadaşlarıda,karısından farklı bir- şey söylememişler,kahvehaneye geldiğine pişman etmişlerdi Bekir i... Ertesi gün eve polisler gelmişler,Bekir i alıp karakola götürmüşler- di.Çantanın gerçek sahibi bulunmuştu.Karakolda çantanın gerçek sahi- bi ile karşılaşmalarını ise bir ömür boyu unutamıyacaktı BEKİR...Çanta- nın gerçek sahibi BEKİR den yaşça çok büyük,yaşlı birisi olmasına rağmen BEKİR in ellerine sarılıp,hüngür hüngür ağlıyarak dakikalarca öpmüştü BEKİR İ... ' ALLAH SENDEN RAZI OLSUN EVLAT.SENİN GİBİLERİNİ EKSİK ETMESİN.BU PARALARI KIZIMIN AMELİYATI İÇİN EŞTEN,DOST TAN BORÇ ALARAK TOPLAMIŞTIM.KİMİ DOSTLARIMIN ELLERİNDEKİ, MÜCEVHERLERİ,KİMİLERİ İSE YASTIK ALTLARINDAKİ KEFEN PA- RALARI ÇIKARIP VERMİŞLERDİ.KIZIM KALP AMELİYATI OLACAK.. PARA HENÜZ TAM DEĞİLDE.BİRAZ DAHA EKSİĞİ VAR.AMA AL- LAHTAN ÜMİT KESİLMEZ.İNŞALLAH PARAYI DENK GETİTECEĞİM VE KIZIMI AMELİYAT ETTİRİP,HAYAAT DÖNDİRECEĞİM ' Bekir ogün karakolda,çantasının gerçek sahibi yaşlı adamı saatlerce dinledi.Adam hayat hikayesini,çantayı nasıl kaybettiğini BEKİR e anlat- tıda,anlattı.BEKİR adama o denli çok açımıştıki,elinde cebinde olsa bütün parasını adama verecekti ama yoktu işte,yoktu cebinde beş kuruşu yok- tu... Karakoldan çıkıp evinin yolunu tuttuğunda,yine işsiz,parasız birisiydi ve sefil hayatı yeniden başlıyordu. ' ALLAHIM BANA YARDIMCI OL.O YAŞLI ADAMIN DUALARINI KABUL ET.BİR İŞ BULUP ÇALIŞMAMA YARDIM ET.YUVANIM DA- ĞILMASINA MANİ OL.ALLAHIM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN,HERŞEYİ BİLEN VE GÖRENSİN...SENDEN BAŞKA YARDIM İSTİYECEĞİMİZ YALVARACAĞIMIZ,HESAP VERECEĞİMİZ KİMSE YOKTUR ' Diye söylene,söylene uzaklaşıp gitti. Şahin Ertürk |
Kaç Gün Var
Şen,şakraktı kahkahalar İçten,sıcaktı insanlar Kalbim bu günleri arar Şiir,şölene kaç gün var? (26.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Kaçıyorum Şerrinden
Belirledim tavrımı Çekmem artık kahrını Gözyaşına kanmadan Hiç ardıma bakmadan Seni sen le bıraktım Kaçıyorum şerrinden (15.03.2006) Şahin Ertürk |
Kader Bu İşte
Dağları aşarak Kilometreleri yutarak Bir nefes alımı kadar Yakınıma,bana gelmiştin Elimi uzatsam Ellerinden tutabilecektim Belkide Donup kalacaktım Tek kelime konuşamıyacaktım Belkide,daha kötüsü Kalbim duracaktı Seni görmeye Dayanamıyacaktım? KADER BU İŞTE Bir adım yakınımda Göremedim,göremedim seni (19.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Kadına Bak Kadına
Bugün vardım farkına Kaşı,gözü bir başka Doyamadım bakmaya Kadına bak kadına Deniz gibi gözleri Başak gibi saçları Lokum gibi sözleri Kadına bak kadına Kusur bulmak zor onda Bal akıyor ağzından Dönüverdim şaşkına Kadına bak kadına Attı bana düğümü Artı değer kültürü Unutturdu dünümü Kadına bak kadına (05.01.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Kadife Seslim
Yüzünü görmediğim Elini tutmadığım Dizinde yatmadığım Kadife seslim benim Onun tarzı değişik Sesinde var incelik Kalbi,gönlü gencecik Kadife seslim benim İstanbul un NURTEN İ Zührem oldun besbelli Şahin ce sevdim seni Kadife seslim benim 8.09.2006 EVET Gazetesi (25.05.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Kafein Gibiyim
Sözler verip durma Kendi,kendine? Bu yeminlerin İnan hepsi boşuna? Ben KAFEİN GİBİYİM Alışkanlık yaparım Geldin Tattın tadımı Bugün olmazsa Yarın mutlaka Ararsın beni Artık mümkün değil Kurtulamazsın benden Ben KAFEİN GİBİYİM Hem alışkanlık Hem bağımlılık Yaparım insanda (03.09.2006) Şahin Ertürk |
Kahin değilim
Kahin değilim Falcılara gitmedim Amma güzelim Davulun Dengi dengine çalacağını Bir ZİBİDİ bulunca Çekip gideceğini İnan bana biliyordum? Zira, Avrupalı sevgililer Üç yabancı dil bilenler Modayı takip edenler Mercedesten inmeyenler Velhasıl Bende olmayanlar Olmayacak olanlar Varsı senin düşlerinde Kalem,şiir yenilmiyordu Karın doyurmuyordu Ve GİTTİN İŞTE? Feryatlarımı duya,duya Gözyaşlarıma baka,baka Çiğerlerimi söke,söke Gururumu eze,eze Kalbimi dele,dele Sevdiğimi bile,bile GİTTİN İŞTE? Kahin değilim Falcılara gitmedim Amma,gideceğini İnan bana biliyordum? Biliyordum CANIMIN ÖTE YARISI İnan bana biliyordum? (22.11.2006) Şahin Ertürk |
Kahrımdan Ölüyorum
Kahrımdan ölüyorum Haberin var mı senin Seni, Kadınım Helalim yapmak istemiştim Dağa,taşa Tüm dünyaya Sen benimsin demek istemiştim Amma,olmadı Hevesim kursağımda kaldı Sesimi,soluğumu kestin Gittin Gazete bile okumayan Kültürsüz,küfürbaz Meyhaneden çıkmayan Gece,gündüz içen Bir sarhoşun oldun İşte bu tercih Beni yedi bitirdi güzelim Bir sarhoşa değişildim Bir sarhoşa değişildim Kahrımdan ölüyorum Haberin var mı senin (26.06.2008) Şahin Ertürk |
Kahrolası Yalnızlığım
Nede cesur davranmıştın Nede güzel söylemiştin AŞIK OLMAK İSTİYORUM Açtım sana yüreğimi Aylar oldu girmiyorsun Topu atıp durma taça İsmin yazdım dağa,taşa Başlayalım artık aşka Kahrolası yalnızlığım Gelişinle gelsin tuşa Hemen bugün çıkta yola Bir yerlerde verme mola Kollarını boyna dola Kahrolası yalnızlığım Gelişinle gelsin tuşa (22.03.2006) Şahin Ertürk |
Kahve Gözlüm
Kahve rengi gözlerin var Baldan tatlı sözlerin var Volkan gibi yüreğin var Sevdim seni,Kahve gözlüm Herkes diyor,Deniz gözlü Ahmet sevdi,Zümrüt gözlü Bnde sevdim,Kahve gözlü Kahve gözlüm,sevdiğimsin Sabah kalktım gördüm seni Akşam yattım gördüm seni Kahve diye içtim seni Kahve gözlüm,hayatımsın Köpük,köpük oluyorsun Yüreğime doluyorsun Mutlulukla boğuyorsun Kahve gözlüm,sevdim seni Üzerine titrediğim Yufka yürek güvercinim On sekizlik heyacanım Top modelsin,Kahve gözlüm Yazar görse,roman yazsa Yapımcılar filme çekse Anlatılmaz güzelliğin Oskarlıksın,Kahve gözlüm (24.06.2005) Eşime KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Kalbe Düşen Ateş
Derdim büyük,dağlar gibi Aşka düştüm Mecnun gibi Yanıyorum volkan gibi Kalbe düşen ateşimsin Akla gelmez oldu yaşım Yaza döndü benim kışım Fokur,fokur kaynıyorum Kalbe düşen ateşimsin Belki mutlu olacağım Belki hasret çekeceğim Belki yoldan çıkacağım Kalbe düşen ateşimsin Şahin Ertürk |
Kalbim-Canım-Ruhum-Nefsim Seni Kıskanıyor
Uçan kuşlar,esen yelden Kıskanıyor,kıskanıyor Gözüm seni kıskanıyor Kalbim seni kıskanıyor Nefes alıp verişimsin Yediğimsin,içtiğimsin Kıskanıyor,kıskanıyor Midem seni kıskanıyor Yirmi saat düşüncemsin Rüyalarım,düşlerimsin Kıskanıyor,kıskanıyor Beynim seni kıskanıyor Yazdığım her ŞİİR sana Sözler seni kıskanıyor Kıskanıyor,kıskanıyor Kalem seni kıskanıyor Ad koyamadım bu aşka Sana aşkım inan başka Kıskanıyor,kıskanıyor Herkes seni kıskanıyor Dualarım senin için Ruhum seni kıskanıyor Kıskanıyor,kıskanıyor Nefsim seni kıskanıyor Kendimden çok seviyorum Kıpır,kıpır duygularım Kıskanıyor,kıskanıyor CANIM seni kıskanıyor (12.05.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Kalbim Aşktan Soğudu
İhaneti görünce Ritmi o gün bozuldu Çok yalnızlık çekince Kalbim aşktan soğudu Ne yapsan da boşuna Cilve gitmez hoşuna Aklı geldi başına Kalbim aşktan soğudu Tam bin gündür kanayan Göz yaşına doymayan Yüz güzele kanmayan Kalbim aşktan soğudu (02.07.2008) Şahin Ertürk |
Kalbim Başka Diyarda
Bakmayın Boyuma,kiloma Paramparçayım Kendim burada Aklım,kalbim Başka diyarda Muhteşem Sıcak kanlı Kahve gözlü Bir Muallim yüzünden Dilim,dilim Paramparçayım (25.05.2006) Şahin Ertürk |
Kalbim Duracak Sandım
En nihayet dün geldin Yüreğime kamp kurdun Öyle çok sevindimki? Kalbim duracak sandım (07.02.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Kalbim Hala Kırmızı
Hiç YEŞİLE geçmedi SARI bile olmadı Aşka geçit vermiyor Otuz yıldır bekliyor Kalbim hala kırmızı (13.02.2007) Şahin Ertürk |
Kalbim Hasret Koynunda
Sensiz gurbet yurdunda Sanma her şey yolunda Bir acı var solumda Kalbim hasret koynunda (04.08.2008) Şahin Ertürk |
Kalbim Sana Kaydı Benim
Dün yaşadım büyük deprem Senle doldu her bir karem Aslı sensin,benim Kerem Kalbim sana kaydı benim Uzun zaman direnmişti Senden önce güvendeydi Kimse kolay girmemişti Kalbim sana kaydı benim AY mısın sen,Güneş misin? Gözlerimde dindi yaşım Bahar oldu benim kışım Kalbim sana kaydı benim Sana sevgim battal beden Yazmam için sensin neden Yüreğimde köşe beğen Kalbim sana kaydı benim Kaydı canım kaydı bugün Duygularım sana kaydı Şiirlerim sana kaydı Kalbim sana kaydı benim (31.07.2008) Şahin Ertürk |
Kalbim Seni Gösteriyor
Kalbim seni gösteriyor Beynim seni gösteriyor Gözüm seni gösteriyor Gösteriyor,gösteriyor Herşey seni gösteriyor Çıktım sanki yörüngemden Hızla sana geliyorum Çitler engel olamıyor Gösteriyor,gösteriyor Kalbim seni gösteriyor Pozitif tüm düşünceler Dudak seni heceliyor Gösteriyor,gösteriyor Herşey seni gösteriyor KALBİM SENİ GÖSTERİYOR (08.03.2006) Şahin Ertürk |
Kalbim Senin
Acılardan ders aldıysan Yalnızlıktan tez yazdıysan Sen sevmeyi biliyorsun Buyur güzel,kalbim senin (18.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Kalbim Sevda Mezarlığı
Acıları kovamadım Mutluluğu bulamadım Hasret dolu yaşıyorum Kalbim sevda mezarlığı Kütahya nın dilindeyim Gözyaşlarım pınar gibi Gece,gündüz ağlıyorum Kalbim sevda mezarlığı Aysun,Ayça buradalar Ben le dalga geçiyorlar Birgül,Songül buradalar Kalbim sevda mezarlığı (04.05.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Kalbimde Büyüyen Dev
Evelemeden Gevelemeden Sana söylüyorum, Sana? Aşkı Uzaklarda Başka kalplerde Başka kentlerde Kaf dağında arama. Ben buradayım Sen, Evet,evet sen Kalbimde Büyüyen devsin (30.11.2007) Şahin Ertürk |
Kalbimdeki Güneş
Senin için yanıyorum Senin için pişiyorum Kalbimdeki güneşimsin Şiir perim,görmezmisin Sevdiğimi görmezmisin (21.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Kalbimdeki Komutan
Yemem,içmem izne bağlı Gezip,tozmam izne bağlı Yüreğimi İŞGAL ettin Esaretin altındayım Kalbimdeki komutansın Ona,buna bakmam yasak Şuna,buna yazmam yasak Yasak bana herşey yasak Esaretin altındayım Kalbimdeki komutansın Sensiz karar veremem ki? Sensiz adım atamam ki? Nefes,alıp veremem ki? Esaretin altındayım Kalbimdeki komutansın Kalbimdeki kontrol sende Beynimdeki kontrol sende Dilimdeki kontrol sende Yüreğimi işgal ettin Esaretin altındayım Başka isim bilmiyorum Başka yüze bakmıyorum Varsa yoksa sen yine sen Esaretin altındayım Kalbimdeki komutansın Düşlerimde sen varsın sen Rüyalarda sen varsın sen Baktığımda sen varsın sen Esaretin altındayım KALBİMDEKİ KOMUTANSIN (21.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Kalbime Darbe Yaptın
Cebir,şiddet kullanmadan Baskı yapmadan Ondan,bundan Yardım almadan Kolayca Darbeyi yaptın Teslim sana yüreğim Al,tepe tepe Dilediğince Kullan ŞAİR yüreğimi Nasıl olsa Darbeyi yaptın Artık kalbimin sahibi Sultanı,Başkanı,Diktatörü Sensin güzelim sensin (29.05.2006) Şahin Ertürk |
Kalbimi Sana Kaptırdım(H I R S I Z)
Kalbimi sana fena kaptırmışım Kağıdım,kalemim senin elinde Bilenler gülüyor şaşkın halime Yazamıyorum sensiz bir kelime Hırsız olduğunun,farkındamısın? 14.08.2007 Şahin Ertürk |
Kalbimin Atışı Değişti
Gelmesen kalbim STOP edecekti Bir HIZIR gibi yetiştin güzelim Senin sayende,kalbimin atışı Değişti birtanem,inan değişti (06.12.2006) Şahin Ertürk |
Kalbimin Öte Yarısı
Önce CANINDIM ŞAHİNİNDİM Sonra Kalbinin Öte yarısı? Şimdi ise, ŞAHİN BEY KARDEŞİN oldum Olsun güzel Ben Bunada razıyım Nasıl olsa ben Ben var ya Tek kişilik aşkların UZMANIYIM? İnan bana Bunuda Kaldırırım Sıkma Üzme sen kendini? (20.11.2006) Şahin Ertürk |
Kalbine Tayin Çıkmış
Buzdağları gibisin Isıtmıyor nefesin Belli oldu güzelim Kalbine tayin çıkmış (10.07.2006) Şahin Ertürk |
Kalbini Açarmısın?
Sana KÜTAHYA yı değil İSTANBUL u değil Tüm TÜRKİYE yi Dağlarıyla,Taşlarıyla Denizleriyle,Ovalarıyla Sırtlanıp getirsem Kalemimde Sevda şiirleri Yüreğimde Sevgi,Saygı,Özlem Aşka susamışlık olsa Kalbini,gönlünü Kolunu,koynunu Açarmısın bana Açarmısın...? (31.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Kalbur Oldum
Gelen vurdu,giden vurdu Seven kalbim kalbur oldu Olacağı buydu zaten Ben aşkına çok güvendim Deniz gözlüm bildim seni Her sözüne kandım senin Bunu senden beklemezdim Sen aşkıma mezar kazdın Delik,deşik duygularım Hiç dinmiyor gözyaşlarım Pas tutuyor umutlarım Sen aşkıma mezar kazdın Seven kalbim kalbur oldu On yerimden vurdun beni Bunu senden beklemezdim Sen aşkıma mezar kazdın Şahin Ertürk |
Kaldı mı Sen Gibi Seven
Hiç yüzünü görmediğin, Sevdiğini düşlemişsin Onun için yaşamışsın Kaldı mı sen gibi seven * * Güne günler eklemişsin Otuz yılcık beklemişsin Başka kalbe girmemişsin Kaldı mı sen gibi seven * * El sözüne bakmamışsın Mektupları yırtmamışsın Şiirleri saklamışsın Kaldı mı sen gibi seven 14.11.2007 Şahin Ertürk |
Kalem Seni Seviyor
Ne zaman Ellerim arasında düşünsem Anılar Hücum ediyor beynime Saatlerce seni düşünüyorum Sayfalarca seni yazıyorum Kalem seni seviyor Şiir seni seviyor Öykü seni seviyor Tam otuz yıl oldu Değişmedi bu yazgı Vizyondan kalkmadı bu film İşte yine Sen varsın gözlerimde Yine seni yazıyorum Kalem seni seviyor Bu kalp,bu kalem Hala seni seviyor güzelim Seviyor,seviyor (02.07.2006) Şahin Ertürk |
Kalem Tutmaz Ellerim
Sendin yazma nedenim Coşkuluydu kalemim Artık yoksun yanımda Kalem tutmaz ellerim * * Duygularım terk etti Mahsul vermez tarlayım Sana nasıl yazayım Kalem tutmaz ellerim * * En son böyle yazmışsın Hani nerde şiirim? Kalbim,beynim titriyor Kalem tutmaz ellerim * * Uçup gittin elimden Harap oldu bedenim Kalmadı ki nedenim Kalem tutmaz ellerim (28.11.2007) Şahin Ertürk |
Kalın Kafalı Adamlar
Zordayım ZELİHA zordayım Hedefteki adam gibiyim Sensizim Huzursuzum Üstelik,gözetim altındayım Televizyoncular peşimde Kapımda nöbet tutuyorlar Ordu gibi üstüme geliyorlar Attığım adımı sayıyorlar Aldığım nefesi ölçüyorlar Senin yaşın Benim başım sorun Kabullenmiyorlar aşkımızı Birşeyler arıyorlar Ayırmaya çalışıyorlar bizi? Zordayım ZELİHA zordayım Keşke sevmeseydin beni Ateşe,barutu atmasaydın Fetetmeseydin kalbimi? Sen İSTANBUL un güzeller,güzeli Zengin,soylu Kibarlık abidesi kızı Ben Saçına karlar yağmış Kırkına merdiven dayamış Sıradan,fakir taşralı Elleri nasırlı adam...? Böyle aşklar TÜRK filmlerinde kalmış Bu devirde Bu insanlar Böyle aşklara inanmıyorlar Gelde böyle kafalara Böyle bir aşkı SIĞDIR? KALIN KAFALI ADAMLAR Anlamıyorlar ZELİHAM Bizim tertemiz,çıkarsız aşkımızı KALIN KAFALI ADAMLAR Anlamıyorlar,anlamıyorlar (BOYALI DÜŞLER adlı şiir Kitabımdan) Şahin Ertürk |
Kalk Gidelim Şair Dostum(Bize Ekmek Kalmadı)
Kalk gidelim ŞAİR DOSTUM Bize ekmek kalmadı buralarda Yeni yetmeler türedi Kalem kapan çıktı ortaya Fokur,fokur şair kaynıyor İmgeler boğuyor duyguları Mesaj vermeyen Isıtmayan İçi boş şiirler yazılıyor Müstehcenlik almış başını gidiyor Küfür dolu yazanlar alkışlanıyor Ar,namus,utanma kalmamış Kalk gidelim ŞAİR DOSTUM Bize ekmek kalmadı buralarda Açlıktan insanlar ölüyormuş Müslüman kanı durmuyormuş Çeteler çoğalmış Hortumcular türemiş Küresel ısınmaymış Kimse takmıyor Kimse yazmıyor Varsa,yoksa imge Ezberle birkaç sözcük Kimse anlamasa da olur Yaz babam yaz Kalk gidelim ŞAİR DOSTUM Bize ekmek kalmadı buralarda (28.01.2008) ŞİİRLERİNİ BEĞENEREK OKUDUĞUM ZAMAN ZAMAN GÖRÜŞLERİMİ YAZDIĞIM TÜM ŞAİR DOSTLARIMA ARMAĞANDIR LÜTFEN KABUL EYLEYİN Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.