![]() |
giden şimdi benim ya
adıma terk eden deniliyor kimse bilmiyor zorunluluktan gittiğimi... değiştiremedim bu yazgıyı ne yaptıysam öyle bir sancı ki anlatamazsın kimseye üstelik her gittiğinde iki parçaya bölersin kendini biri bıraktıkların,diğeri seni bırakmayanlar ölmessin ölmeye de, en sonunda kendine de yetmezsin... hep ardımda nemli bir ben bıraktım en çok da onu almayı istedim yanıma hiçbir zaman benle gelmeyeceğini bile bile... uzun zaman sonra fark ettim hep |
Seninleyim bu gece de... Uzun sürecek bir gece işte!.. Gözlerini
düşünüyorum saatlerdir. Derin mi derin, deniz mi deniz... Düşüncelerim dalgalanıyor kıyılarına; yığılıyor gözlerinin... Bu gece bir gül kopardım sana... Yaşam olmayan dağlardan getiremedim, veremedim çiçeğimi... Oysa bir görsen; ellerim kan, yüreğim kan... Tanrı varsa eğer bu gece öldürsün beni!.. Çünkü sen varsın, seninle yaşamak var! Tanrı varsa eğer; sen varsın!.. Böyle bir gecede ölmek var... Bu gece, tanrı terketti bizi |
Sana dair isteklerim oluyor. Kimi zaman derin ah` larım oluyorsun bir
Sezen Aksu şarkısını dinlerken. Sen; içinde baharı gizleyen kışımsın benim. Ve biliyorum, o baharın güneşinde tenim esmer olmayacak hiç. Bana susmak düşecek, payıma kilitlenmiş bir yürek kalacak. Kaderi önceden belirlenmiş konuşmalar, paylaşmalar, bakışmalar olacak. Bir yerde aykırılığım tutup sarılsam da içimde Sana, sen bunu hiçbir zaman bilemeyeceksin. Tabansız sevdalardan kopup Sana sığınıyorum çoğu zaman. Soluk soluğa |
Son Veda
Bu Senİn Adina YazdiĞim En Son Şİİrİm Olacak, Belkİ KirdiĞin Kalbİmle, Belkİde Sana HİÇ Bakmayacak GÖzlerİmle, Yaziyorum Bu Satirlari.. Sakin Merak Etme Senİ Bİrdaha Ne Arayacak Nede SoracaĞim.. Adini Bİle AnmayacaĞim Belkİ.. Ama Ne Çok SevmİŞtİm Senİ Senİ Sadece Sevdİm Ben.. Senİ Severken HİÇbİr KarŞilik Beklemedİ Sevgİm, Sesİnİ Duymayiİsenİnle KonuŞmayi,taniŞmayi Bİle Ben İstememİŞtİm Oysa.. Uzaktan Sevecektİm Senİ.. Hep Uzaktan Bakacaktim Sana ÇÜnkÜ Hep |
gülnazım canım sevdiceğim
söle varmı senden başka seveceğim sadece senin uğruna öleceğim canım sevdiceğim... sen siz bu dünyada ne ederim canım bende giderim hergün seni sayıklarım düşlerinle yatarım... |
Sevdİm Senİ DÜnyayi Yikacak Kadar,
Sevdİm Senİ Hayatima Son Verecek Kadar, Sevdİm Senİ Canimi Verecek Kadar Sen Anlamadin Ya İÇİm Ona Yanar. Sevdİm Senİ Çekİp Gİdecek Kadar, Sevdİm Senİ HerŞeyİ Birakacak Kadar, Sevecem Senİ ÖlÜnceye Kadar, Sen Anlamadin Ya İÇİm Ona Yanar. |
Geceleyin ölür şairler
Ansızın karanlık bir gece Son nefeste kalemle son hece Uçurumdan düşer beraber Geceleyin ölür şairler Kimsesiz bir sema altında Şiirler kimsesiz, kimsesizdir veda Her ceset kendi naaşını defneder Geceleyin ölür şairler Acılar içinde inleyerek Belki mutluluğa son çeyrek... Yıldızlar söner birer birer Korkunç yüzleri ıraktır gözden Geceleyin ölmekte şairler Çaresizce ruhu terkeder Kederden harap olmuş ten.... |
hareketli müzikler dinleyemez oldum senden beri
ne kadar uğraşsamda olmuyor senden sonra gülmüyor yüzüm şöyle bir düşünüyorum da senden sonrası yoq gibi hafızamda kaybolmuş,tıpkı benim kaybolduğum gibi o kocaman kalbinde kaybolduğum gibi gece oldu yine... ve sen yine yoqsun *******im de ama bir fark var bu gece sabahımda da yoqtun bu gece olsaydın belki gülerdi biraz yüzüm biraz değil çok gülerdi belki de bilirsin varlığın bana mutluluk verir peki ya benim değilsen bunu düşünerek sa |
ben hiç böylesini görmemiştim
vurdun kanıma girdin itirazım var sımsıcak bir merhaba diyecektim başımı usulca dizine koyacaktım dört gün dört gece susacaktım yağmur sönecekti yanacaktı sameland seferden dönecekti duvardaki saat duracaktı kalbim kendiliğinden duracaktı ben hiç böylesini görmemiştim vurdun kanıma girdin itirazım var emperyal otelinde bu sonbahar bu camların nokta nokta hüznü bu bizim berheva olmuşluğumuz bir nokta bir hat kalmışlığımız bu rezil bu çar |
Bir düş borcun var bana...
Sevgi olan gökyüzümde yıldızlarımı küstürüp özlemli bulutlara adımı yazdığın için... Kara topraklarımdan yağmurunu esirgeyip mevsimlerimin tomurcuklarını rüzgarlarınla susturduğun için... Bir yürek borcun var bana... Saçlarıma taktığım baharı bir hazan türküsü gibi şiirlerime gömüp ağlattığın için... Alacakaranlığın tutsaklığında yıldız yıldız dökülen hüzünlerime inat sürgünlüğe dokunan parmak uçlarınla doğmadan batırdığın dolunaya i |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.