![]() |
hadi unuttun diyelim,
birisini seviyorsun delicesine. hadi ben de unuttum diyelim seni; ben de bir başkasını seviyorum. şimdi ne olacak? benim elimde, uykusuz sarhoş *******, kabuslarla uyandıgım gün dogumları. sen de umursamaz düşler, hep imrendigim sabahların güneşi... şimdi ne olacak? sen yeni bir aşkta bulacaksın kendini. bense; yeni bir aşkla tutacagım yasını!!! |
hani hep derdim ya acıtırmı hiç insanı sevdiğinin yanında olması her
an onunla konuşması acıtıyomuş... hemde yanında olmadığından çok daha fazlasıymış bildiğin bir yolda kendini bilmemek gibi bişeymiş işte bu gece sendeki aşk da böyle bişeymiş... |
rüzgar nasıl dağlara çarpıp özür dilemiyorsa,
güneş nasıl doğarken batarken dağdan izin almıyorsa, bende seni senden izinsiz sevdim ve özür dilemiyorum, ÇüNkÜ== sENi SeViYoRuM |
ben aşkımı dağlara yazacaktım aşkımdan büyük dağ bulamadım...
seni unutmaya çalıştım... kafamın iç dünyası mahf oldu... belki sevmezsin beni... ama sana bire şey diyeyim gülüm... ben seni sevdimde öldüm.... ŞAHAP ve GÜLNAZ IN UNUTULMAZ AŞKI SENİ SEVİYORUM GÜLNAZ.... |
Öldürecektim seni bende ;kendimde o gücü bulabilseydim eğer...
Sindiremeyecektim senden kalanları benden uzak mezarlara koymaya!!Diyar diyar dolaşıp yine içime gömecektim seni en sonunda... ''Ben demiştim'' diyenlere, üzüntümü belli etmemek için kuşandığım, mekanik tebessümlerimin ardındaki yaşlarla sulayacaktım taze mezar toprağına ektiğim çiçekleri... Ama ben seni içimde öldürmeye kıyamadım.... Başarabilseydim incitecektim seni,incinmişliğimin verdiği cahil cesaretle.. Ne var ne yok |
Ellerini Düşünmeden Edemem
Yaktığım Bütün Sigaraların Dumanları Sana Benzer Tadı Senden Gelir Yediğim Yemişlerin İçtiğim İçkilerin Ve İçimdeki Bu Dayanılmaz Sıkıntı Bu Emsalsiz Hüzün Seni Beklediğim İçindir Resmine Bakamaz Oldum Uykulardan Korkuyorum Artık Utanıyorum Odamdaki Bütün Eşyalardan Şu Sedir Hala Gelip Oturmanı Bekliyor Şu Ayna Karşısında Güzelliğini Seyretmeni Şu Kadeh Dudaklarına Değebilmek İçin Duruyor Masada Ve Şu Saat Geldiğin Anda Durabilir Sevincinden Z |
sana elveda mı ASLA!!!
Sevdim bir kere seni Bin umutla bağlandım Desteğini göremedim Beni bir türlü sevemedin Kalbimin acısını hiç hissetmedin mi? Gözlerimin dolgunluğuna hiç bakmadın mı? sözlerimi hiç saymadın mıı? Doğru askım doğru! sen bana ne zaman aşık gözüyle baktın ki! Sorma Söz etmem Umutlanmam hata ama unutma diyemem hiçbir zaman sana elveda |
Bir kış sabahıydı kalbimin sana hoş geldin dediği zamanlar...
O yağmurun altında tuttuğun elimi hiç bırakmayacağını hissetmiştim o an... Belki de hiç olmayacaktın hayatımda.. Arada uçurumlar, dağlar, yollar varken zordu bu böyle.. Sen orda... Ben burda... Biz ne yaparsak yapalım işte geçiyor günler,aylar,yıllar... Aşkımızı büyüterek büyüyoruz bizde.. Bizim hiç birlikte ismimizi kazıdığımız bir sıramız olmadı, sınıfın kapısından geçerken bana attığın bir gülüş hiç olmadı... Hiç bir zaman yolda yürürken, bakkalda, otobüste, parkta karşılaşamadık biz... Bir kere bile köşe başında beş dakika buluşamadık... Balkonda oturup senin geçişini beklemedim hiç, bekleyemedim... Oysa aşkı aşk yapan şeylerdi bunlar... İnsanlar böyle düşünürken biz aşkımızı yaşadık doyasıya... Öyle bir yaşadık ki biz bu aşkı; yeri geldi cezasını çektik... yeri geldi ödülünü aldık... Akıp giden hayat içerisinde ayrılıklarımız oldu zaman zaman... Ufak insanlar, ufak sorunlar getirdi hayatımıza... Öyle bir ders aldık ki sonunda bu hayattan... Aşk bize öyle bir his yaşattı ki; sildik soruların, sorunların tümünü... Biz hayat içinde birbirimizle ve çevremizle uğraşırken bir bakmışız geçmiş zaman... Büyümüş ve büyütmüşüz... Her bana gelişin ayrı bir anlam taşısa da biliyorum gideceksin... Sanma ki bu beni üzüyor, yaralıyor... Sadece o son günler var ya hani o gidişinin saat saat yaklaştığı o günler... Hani ben biniyorum otobüse sen beni izliyorsun... Hani bakıyorum ya ardından... Sanki diyorum içimden... Bu son!!! Bu son görüşüm onu, Bir daha yok bu son... Ya diyorum gelmezse, ya biterse... Sonra biliyorum diyorum... Sen orda... Ben burada olsam da... Bitmez... Kimse bitiremez... Bir kış sabahıydı kalbimin sana hoş geldin dediği zamanlar... Bir kış sabahı buldum seni... Bir kış sabahı buldum aşkı... |
Gözlerini özledim,
Bakarken yüreğimi ısıtan yüreğini özledim, Sevginin bahar çiçekleri gibi açtığı gülüşünü özledim. Hüznün ve sevinin iç içe olduğu yarı Kürtçe, yarı Türkçe konuşmanı özledim Herkesin alay ettiği, senin kızdığın Benimse halkımın acısını gördüğüm Seni özledim gülüm Seni özledim çocuk.... Zamanı durdurabilir miyim çocuk Zamanı durdurup seni karanlığın elinden alabilir miyim Tutabilirmiyim seni Tutup sarılabilirmiyim Sarılabilir miyim çocuk Özlem ve ayrılık gü |
Her Zamankinden Daha Dokundu Yoklugun Yuregime!
Daha Bi Buyuk Gozuktu Sevdam Gozume Hayallerle Yasar Oldum Hayalin Benimdi, Dizimde Uyudun Seni Seviyorum Dedin Dun Gece. Aci Cekmeden Aglamadan Bi Gece Gecti Omrumde Hersey Baskaydi Sen Varsin Ya Yuregimde. Ama Hepsi Hayal Nolurdu Yuregime Gozuktugun Gibi Gozumede Gozuksen, Hayalinin Bile Aydinlatamadigi Geceyi Gozlerinle Aydinlatsan! Zormus Sensiz Hayat Yalanmis Sensiz Hayat! Bi Gelsende Kurtarsan Beni Bu Yalandan. Hic Bi Bekl |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.