![]() |
yokluğunun ilk akşamında ben yanlızlıkla başbaşa kim kaldı seni seven
benden başka içim acıyor yanıyor belki yüregim vazgeçmedim vazgeçmeyecegim vazgeçmek kolay olmuyo yapamıyorum ahh be kara gözlüm sende sevseydin beni çok geç artık herşey ğitmişsin sen geri dönülemiyecek yoldasın ah be kara gözlüm yaktın beni senle olmak vardı olmadı seni sevdim olmadı unnuttum olmadı söyle kara gözlüm yine başaramadım demiii ahh bee kara gözlüm |
özledim belki sanan duydum şefkatidi belki senisevme nedenim aydınlını
belki korkumu unuturan bütün korkularımdan unuturan sensin seni banan verdim seni benim sevdim senayrı tirendee benise ayrılarda sen aşkımıza gölgedüşürdün senin le aynı dünyada aynı yerde olmak istiyorum seni özlerim bitanemmm senden özürdilerim bitanem aşkım senden cok amam cok özürdilerim . |
arkamda onca insan bıraktım sesizce çekip gittim gözyaşlarım hiç
dinmedi sevdim ama yine sesizce gittim çok zor ölümü biliyosun ama yaşıyosun sevsen ne sevilsen ne şu üç günlük dünyada çok dertli başım ardında dumanlı sevdam hepsi boşuna artık her şeyi bi kenara bıraktım kendi içimde kendimle kaldım acılar olsada unutmayı tattım ölüm olsada sevmeyi yaşadım ama gidenlere dönüpte bakmadım |
Ilık bir su gibidir,içimde yalnızlığım,
Yanlızlığım,ruhumda uzak bir ses gibidir Her sabah ufuklardan mavi şarkılar gelir Ve her sabah ürperir içimde yalnızlığım ..... Rüya rüzğarlarında bir yaprak yalnızlığım Düşüncem bir neydir ki ürperir perde perde Belki Bu mısralarım esecek gönüllerde Fakat herkeze uzak kalacak , yalnızlığım |
seninle ne düşman/ ne arkadaş kalabilirim./yaptığım en büyük
hatasın/cezamı çekebilirim./geceye karışır kaybolur düşlerim/düşemeyecek kadar dipdeyim/adını söylemeden/kimseyle dertleşmeden/yüreğimi hasretinle deşeceğim. |
birgün değil şu an gelsen ah bir görsem/yar seni koynuma alsamda öyle
ölsem. |
uzun lafın kısası/gözlerinin karası/yüzyıl geçsede be
canısı/unutulmazsın. |
son bir defa dokunsam/gözyaşımdan gül yapsam/saçlarına taksamda/her
mevsim bahar kalsan. |
sevgilim bir hoş/aramız nahoş/geceye sarhoş/düşerim şimdi.kalbini
kırmışım/çapkınmışım/kadeh kadeh *******e/akarım şimdi. |
sabıkalı benim aşkım/ömürlük hüküm giymiş/görmek için son defa/aşkına
firar etmiş. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:28 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.