![]() |
Aşkımız Bir Roman
Kalbimde arama eski yerini Sen gözümden akan sele karıştın İstesem de artık sevemem seni Hasret rüzgarına yele karıştın Seninle aşkımız eski bir roman Yandı sayfaları külüdür kalan Sevgilim herşeyim sendin bir zaman Ne yazık sonunda ele karıştın Kırılan kalbim var dinmez bir kini Ömrümce sürecek aşka yemini Kavuşmak imkansız artık sevgilim Dönüşü olmayan yola karıştın |
Biz Ne Ayrılıklar Görmüş Adamız
Gitmek istiyorsan gidebilirsin Biz ne ayrılıklar görmüş adamız Çekinme sen de vur sırtımdan beni Biz ne ihanetler görmüş adamız Aldırma sen benim yalnızlığıma Aldırma sen benim gözyaşlarıma Boşver sende kalmış yarınlarıma Biz kadere çelme takmış adamız. Sevsen gidemezdin sevsen bırakamaz Sevsen çıldırırdın seven ne yapmaz Git bu ateş de beni kül etmez yakmaz Biz ne cehennemler görmüş adamız Hadi daha çabuk daha acele Git başka kollara git güle güle Sen de unutursun adımı bile Biz ne vefasızlar görmüş adamız Hep aynı hikaye hep aynı masal Sen bu şarkıyı git başka yerde çal Al yanı başımdan gölgeni de al Biz ne yalnızlıklar görmüş adamı |
BOŞUNA
Sen yoksun......... Boşuna yağıyor yağmur... Birlikte ıslanmayacağız ki..... Boşuna bu nehir...... Çırpınıp pırpırlanması..... Kıyısında oturup göremeyeceğiz ki... Uzar uzar gider.. Boşuna yorulur yollar.. Birlikte yürüyemiyeceğiz ki.. Özlemlerde ayrılıklar da boşuna Öyle uzaklardayız.. Birlikte ağlayamayacağız ki Seviyorum seni boşuna.. Boşuna yaşıyorum Yaşamı bölüşemiyeceğiz ki ... |
KEŞKELERİ ÇIKARDIM HAYATIMDAN
Keşkeleri çıkardım hayatımdan Eyvahlar bana göre değil artık Bana göre değil pişmanlıklar Ben seni unuturum sevdiğim |
***** bir kurşun gibi arkadan vurur yalnızlık
Sabahlara kadar ağlarım Ağlarım ölesiye Neden içi bu kadar karanlıktır *******in Neden ******* umut taşımaz sabaha Ve neden ağlatır beni bu uzun yolculuklar Yeter artık yeter buraya kadar Keşkeleri çıkardım hayatımdan Eyvahlar bana göre değil Bana göre değil yerli yersiz ağlamak Madem ki bir kez yaşanıyor bu hayat Kılıcımı çektim kınından Kuşandım cesareti ve bitirdim esareti Gömdüm denizlere Keşkeleri çıkardım hayatımdan Eyvahlar bana göre değil artık Anladım ki insan her an sevebilir Mevsimsiz açan bir çiçek gibi dirilir yeniden Keşkeleri çıkardım hayatımdan Ben seni unuturum sevdiğim Yıllar önce bir temmuz gecesinde Zamansız bir yağmur altında başlayan O zamansız aşkı unuturum Zamanlara sığmayan Keşkeleri çıkardım hayatımdan Geleceksen bugün gel Yarın çok geç olabilir... |
SESSİZCE YAŞAMAK
Yaşamak sessizce bir sevginin avuçlarında... Yok etmek acıyı çabalasa da zaman Ne yazık güller açmadan solar yanaklarımda... Bir gün döner diye bekleyen sessiz düşler Ağlamaklı olur gecenin en derin ayazında... Geride kalır ulaşılmayan gözlerinin parıltısı Çaresizce mahzunca ve yeşil yeşil bakan... Arnavut kaldırımlar boş kalır gönül dostum Şefkatli ellerini bekleyen titrek bir yürek Adını andıkça bakakalır kapı aralığından... Dolambaçlı yollar savrulur ipek saçlarında Batar güneş, açılır gecenin sensizliğine zaman… Doldurur sessizce parlayan yıldız ışıltını Odamda duran saksı çiçeğinin yapraklarına... İşte bak mehtaplı *******de biter gün ışıdıkça Hiç istenmeyen acı sonlar yaklaşır Ve yürekler paramparça, solgun ve mahzun bir çiçek Ne çare demek düşer sevgiyi tatmamış düşlere… Hasret kalınır birtanem o sıcak gülüşlere… Çağırır zaman artık dönme vaktidir Ama ne çare dönülmez artık geriye... Ve de eski günlere |
NERDESİN
"Bir sabah ansızın çalacağım kapını, Demiştim be canım giderken, Karanlığın aydınlığa dönüştüğü anda. Özlemim ve hasretimle. Çaldığımda kapını bıraktığım gibi bulmak seni, Hayaldi biliyorum..Seni bıraktığım gibi bulmak, hayelde olsa güzel be can, Kapındayım canım açtığımda seni bulacağım.. Nerdesin be canım nerde? Kapı acıldığında arkasında boş bir karanlık, Eşyalar yerli yerinde, Gözlerim kapıdan sızan ışıkla seni aradı, Odanın her köşesinde, Nerdesin be canım nerde? Bak geldim giderken döneceğim bekle beni demiştim. Odanın karanlığına alıştı gözlerim, Her yer yerli yerinde bıraktığım gibi. Sana verdiğim kırmızı gül kurumuş yılların tozu üzerinde. Tozlu ve kurumuş.. İşte O an yıllar önce hissettiğim yüreğime sanki hancer gibi saplanan bir acı. O acıyı yine hissediyorum. Allahım nedir bu acı. Nerdesin be can nerdesin. Kokun yok oda da, Geldim canım ,geldim. Duvardaki resmin gülüyor bana. Özlemişim gülen yüzünü. Nerdesin be canım nerdesin.. |
Ceviz Ağacı
Başım köpük köpük bulut, içim dışım deniz, Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda, Budak budak, şerham şerham ihtiyar bir ceviz. Ne sen bunun farkındasın, ne polis farkında. Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda. Yapraklarım suda balık gibi kıvıl kıvıl. Yapraklarım ipek mendil gibi tiril tiril, Koparıver, gözlerinin, gülüm, yaşını sil. Yapraklarım ellerimdir, tam yüz bin elim var. Yüz bin elle dokunurum sana, İstanbul'a. Yapraklarım gözlerimdir, şaşarak bakarım. Yüz bin gözle seyrederim seni, İstanbul'u. Yüz bin yürek gibi çarpar, çarpar yapraklarım. Ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda. Ne sen bunun farkındasın, ne polis farkında. |
KÜÇÜĞÜM
Dinle küçüğüm Birgün birşeyler olacak Birşeyler kıpırdanacak O taze yüreğinde Duymadığın bilmediğin Anlamsız bir özlemle dolacaksın Bir özlem Bilmediğin ellerde görmediğin birine Bir özlem Ellerini tutmadığın Sıcaklığını tatmadığın birine Birgün küçüğüm Yanlızlık burukluğu Şarkı olacak dudaklarında Yağmurları dinleyecek Denizleri taşlaycaksın kıyılarda İşittiğinde martıları İşittiğinde çığlığını trenlerin Dinlediğinde dalgaların sesini Dinlediğinde sesini rüzgarların Gördüğünde yaprakları savrulurken Gördüğünde gökyüzünü ağlamaklı Ve caddeleri sokakları Islanmış gördüğünde Tutsak olacaksın Tükenmez bir avareliğin kollarına Sel olacak tayfun olacak duyguların Kahırlar küfürler geçecek içinden Ve sen küçüğüm birgün Bir özlem duyacaksın Bilmediğin ellerde görmediğin birine Sen diyeceksin Elerini tutmadığım Sıcaklığını tatmadığım Neredesin Sensiz olmuyor diyeceksin |
NERDESİN ÖLÜM
Ümitlere yelken açan sabahın aydınlığı Hiç bir sabah doğmadı ümitle üzerime İnsanlara her sabah mutluluk veren güneş Hiç huzur vadetmedi taşlaşmış yüreğime Dost oldum şiirlerle arabesk şarkılarla Gündüzlerden intikam alırcasına yıldızlarla ayla Doğum sancısı ızdırabıyla geçen özlemli ******* Sanki gündüze inat hep mutluluk verdiler Artık acılardan zevk almaya alıştı gönlüm Çekmediğim dert kalmadı nerdesin ölüm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.