![]() |
dört yıl seni beklemişim
seni seviyorum demişim aşkım aşkım demişim ama hata etmemişim sevdim seni bir kere bırakmam bin kere aşığım bile bile hadi gelsene benle of demedim bir kere aşık oldum bin kere sevdim seni gündüz gece hadi gelsene benle of dicem bak ama sabırlıyım dünyada seni sevmekten gurur duydum hadi gelsene benle... |
vatanımı seviyorum
ama bırakamıyorum topraklarına basmaya ben bile kıyamıyorum vatanıma canım feda insanların herbiride vatanını seviyor canını feda ediyor atatürke gelince türkleri seviyor savaşlara gelince canını göz kırpmadan veriyor aşığım ben bu vatana kim aşık olmaski? sözler bile yetmiyor ona kanlar bile az geliyor cok zaferler yaşadık cook üzüntüler biz sehit oğluyuz haydi türkiyem yürü mehmetcikler kalbimizde ölüyolar herbir gece dünya bile korkar si |
askımsın canımsın canımdan ote cansın sen bnm herseyımsın bıtabem sen
olmazsan bnde olmam senı olumune sevdım cnm olumune bunu herkes bılsın bıtanem bılsın yasakda olsa sevdım gunahda olsa sevdım bn senle olan herseyı sevdım sensız asla olmucam sen bnm yemınımsın kavusmucaz bılıyorum ama olsun olsun bıtanem senı bn boylede severım kavusmasakda sevdım hasret olsanda sevdım........paşa bn senı olumune sevdım olumune bunu bıl unutma.......... SENİ SEVİYORUM PAŞA COK SEVİYORUM......... |
Saçlarındaki yakutlar eritir güllerimi
Zülüflerin alev şelaleler, kalbimi dağlar Ararken kokulu mum alevinde yanan hayallerimi Günahı keşfeden çocuk senin için ağlar Ansızın geldin ülkeme, yıktın heykellerimi Ve işte ülkem, yalnız kaldığım her yer Surlarında ismin, kuytularında sırlar saklı Kurulmamış hayallerle avunurken gölgeler Duvarlardan kazıdığım ismin yasaklı Ülkem, senden kaçarken kaybettiğim şehirler Bu aşk, ıssız limanda beklenen gemi Kasırgaya tutulan keleb |
seni sevdim gönülden
beni sildin ömründen olsun kaderimder çekerim sevgider beklerim seniseviyorum be kız seni sevmekten vaz geçmeyeceyime and içerim |
Unutmuştum seni!
Artık eskisi kadar girmiyordun rüyalarıma Hıçkıra hıçkıra zıplamıyordum yatağımdan Unutmuştum seni!.. Bir anda çıktın karşıma Hiç beklemiyordum seni görmeyi Belkide seni görmeye dayanamayacağım için Düşünemiyordum böyle birşeyi Sonra birden çıktın karşıma Önce kalbim duracak sandım Belli etmemeye çalıştım heyecanımı Ama nafile... Hani bir çocuk kaybedipte bulamadığı Bir oyuncağını bulur ya Hiç ummadığı bir anda işte aynen öyleydi Yaşadığım şey!.. |
ah garip gönlüm ben seni;
severim ama sen beni sevmezsim. bırakma beni; götürbeni gittiğin yere, tek başıma yalnız kalamam. senin kokunu özledim, beni hayata bağlayan ; atma beni ölümlere atma beni zulımlere. ah gölüm fatmanur götür beni gittiğin yere.... |
sabah uyandığımda aklımdaki sensin
yüzümdeki tebessüm sensin gözlerimdeki pırıltı sensin offf...yine özlemişim seni daha gece rüyamdaydın... beraberdik,elele aşkımizi yaşıyorduk ne çabuk özledim seni ben niye her an seninle olmak istiorum elimi tuttuğun an var ya içim titriyor ya gözlerimin içine bakışın... ordaki beni görüşüm...aşkı görüşüm... o an biraz daha geliyorum sana hiç ayrılmak istemiorum zamanı durdurmak,seni yaşamak,kollarında uyumak... ne güzel olurdu değil mi aşkım? |
Aşkı sende öğrendi bu yürek
Ayrılığı sende Sensiz hayatın geçmediğini Sen gidince öğrendi Seni sensiz de sevdi bu yürek Seninleykende sevdi Ama hiçbir zaman unutmadı seni Gülüşünü,bakışını,öpüşünü |
GÜL DESTEM
Bir güldün elimde Renklere boyanmış Açıp açıp solmuştun Saklıyordum kalbimde Kıyamazdım Umutsuzca gidişine Belki günlerdi Seni bana bağlayan Belki de zaman Bilinmez bir bilmece Görünmez bir ufuktu Güllerindi beni bağlayan Bir tek gülüşündü Yılların hüznü vardı üstümde Çıkartıp atamıyorum Hala o güzel kokunu Saçlarının titreyişini Ellerinin nazikliğini Hissediyorum kalbimde Belki bir umuttu Kandırmacaydı benim için O bile yeterdi bana Dokunsan ağlardım belk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.