![]() |
KıyMeT ßiLméYén KaLßé SévGim HaRaM,YoLuNu ßéKLéYip GéLméYéNé
YazıKLaR,SévDim DéyiPTé aLDaTaNa LanéT,ßéNi SonSuzA KaDaR SévéNé ßu CaNım KuRßan oLSun... SİZ BİR SÖZ YAZARSINIZ BUNU 10 KİŞİ BEĞENİR AMA BEN BİR SÖZ YAZARIM KLASİK OLUR... |
Gözlerin yakıyo kalbimi,sözlerin hiç bişey!
Güzelliğin yakıyo kalbimi,davranışın hiç bişey! Senden beklemedim olumlu bişey! Yapma böyle ne olur zorlaştırma dahada! Aşkım diyemiyorum sana, artık yoruldum yeter! Suçum sevmekse cezama razıyım... Zaten sensizliktir en büyük ceza bana! Omuyo...Çok düşündüm sensiz olmuyo bu yalan dünya! Kimse bakmasın istedim gözlerine... Sadece ben olsaydım gözlerinin içine bakan! *******i uyuyamıyorum hep seni düşünüyorum! Hişbirşey yakmadı kalbimi senden |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya "Konuş konuş konuş" derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim der |
Nerede sözler,nerede yüreğim
Bende sevdim,sevmedim bilenim Ver elini sonsuza,al beni dünyadan KALMADI SEVENİM !!! |
Gözlerin Yagiyor *******ime Ey Yar
Ve Dagiliyor Kabuslarim Birer Birer Yokluguna Yelken Aciyor Beden Hücrelerime Dokunuyor Acin Belki Bilincsizce Yagmurlar Düsüyor Gözlerime Yanaklarimda Donuyor Zaman Oysa Yüregimde Sicaciksin, Yüregimi İsitan Sensin Ey Yar |
Esir olmak gözlerine
Hayran olmak özlerine Hele tatlı sözlerine Ne güzel olurdu,bilsen Hayal kurmak dizlerinde Ya ısınmak ellerinde Yitip gitmek saçlarında Ne güzel olurdu,bilsen |
Tutku süslü bahçelerimiz, gülümser için için gözlerimiz
Yedi nokta yedi şiddetimiz, aşk'a hasrettir tenlerimiz Rüyalarda evlendik biz, gök yüzüne uçtuk ikimiz Hiç bitmeyecek sevgimiz, bu sevgimizle gömüleceğiz |
Sen Aklima Gelİnce
Sensİz Hayat Bana İŞkence Senİ Sevİyorum Ben Delİce İsyan Edİyorum Sensİz *******e |
Her zaman yanında olup sana sarılmak
Uzakta olunca sana özlem duymak Hayatımı seninle paylaşmak Bir tek seninle olmak isterim. Gözlerin adeta ışık saçıyor. Benim yıldızım gibisin Karanlık ufkumu aydınlatan Yüreğimi ısıtan güneşim gibisin Dürüst olmak gerekirse İlk beni seven kızsın Aşık olmam gerekirse Bir tek seni seçerim Bir gece yarısı ansızın Pencerenden çıkıp bak Göreceksin! Köşe başında nöbet tutuyor gözlerim Öyle kolay değil beni unutmak Halen sokaklarında ayak iz |
Sessizligin erdem sayildigi bu özel dünyanin suskunlari bilirler
birbirlerini... Çareyi de bilirler. Gözbebeklerine bakip ruhunda kaynayan volkani sezecek ve sefkatle "içeri" sizip O'nu yukari çekecek bir dost elini umutla beklerler. Beynine ancak o dost eli uzanabilir. O yoksa, yedegi bir kursundur. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.