![]() |
Öğrendim ki... Kimseyi sizi sevmeye zorlayamazsınız.Kendinizi
sevilecek insan yapabilirsiniz,Gerisini karşı tarafa bırakırsınız. Öğrendim ki... Güveni geliştirmek yıllar alıyor,Yıkmak bir dakika. Öğrendim ki... Hayatında nelere sahip olduğun değil Kiminle oldugun önemli. Öğrendim ki... Sevimlilik yaparak 15 dakika kazanmak mümkün Ama sonrası için bir şeyler bilmek gerek. Öğrendim ki... Kendini en iyilerle kıyaslamak değil Kendi en iyinle kıyaslamak sonuç ge |
bülbül güle aşıkmış yatıp kalkıp gülü düşünürmüş birgün bahçivan
bülbüle sormış sen güle aşıkmısın demiş... bülbül ölmüş meğer bunu anlamayıp sormak bile bülbülü öldürürmüş |
Senİnle O Kadar GÜzel Hayallere Dalardik Bİr GÜzel Hayat Kurardik
İkİmİz HİÇ Sorunumuz Olmamisi İÇİn Çaba Harcardik Ya Evlenecektİk GÖsterİŞİ İkİmİzde Sevmezdİk Sade Olsun İsterdİk ZengİnlİĞİ DeĞİl Sevgİyİ Ön Plana KoyduĞumuz Bİr GÜnÜ GÜzellİklerİnİ YaŞardik Mantiktan Uzak Kalirdik Ama Hayallere DalmiŞiz Sabah Uyanirdik Ve Sen Bana Bakardi GÖzlerİn Ne Kadar Sicakti O GÖzler Ne Kadar Derİn Bİr YÜregİn Var Sanardim YanilmiŞ Bu YÜrek Son SÖzÜnde Çekİp Gİtmelerİn Anlamini Kurmak Ta Beyİn Yorulurda |
Senden kalan ne varsa,
Silip kenara attım... Dizginledim kalbimi, Seni sana bıraktım... Salınarak gezersin Edalı göz süzersin... Bir bilsen nasıl sevdim, Sen bende çok özelsin... Artık bende umut diye, Tutulacak dal kalmadı... Zehir koydun yarınlara, İlk gündeki, bal kalmadı... |
sana bir gül vereceğim
kokla ama saldırma san a bir şarap vereceğim iç ama sarhoş olma sana bir kalp vareceğim sev ama aldatma |
Merak etme sen gülüm,
Ben bunu da yenerim... Bir gün bu acı aşka, Kahkahayla gülerim... Artık benim önüme, İpekten halı sersen, Değeri yok can gülüm, Binlerce altın versen... Şu kırılann kalbimi, Hiç tamir edemessin, Sen bendeki acıyı, Baksanda göremezsin... |
şu an nerdeyim bılıyormusun
beni senisz bıraktığın yerde ne yapıyorum biliyormusun HALA HALA seni bekliyorum belki birgün geri dönersin diye ama anladım ki sensiz kalmışım dönmeyecekmişsin nerden mi biliyorum kalbımden çünkü artık eskisi gibi atmıyor. dönersin die beklıyorum belkı dönersin be gülüm. ha olmadı anlıyorum ki senisizim sensiz kalmışım.giderken dönmemek üzere gitmişsin be gülüm sensizim sensiz kalmışım..... |
O akşam eve döndüğümde bir ürperti geldi içime,
Tarifsiz bir sıkıntı, içimi sızlatan bir umutsuzluk... Tam tamına bir ay geçti seninle konusmayalı, O tatlı gülüşünü görmeyeli, avuçlarının sıcaklığını hissetmeyeli.. Meğer ne çok severmişim seni ben, yokluğunda anladım sensizliği hiç bir şeyle dolduramadığımı, Dokunduğum her nesnenin nasıl da bedenime battığını, bir bardak su içerken bile zorlandığımı... Seni kolay bulmadım birtanem, günlerimi, aylarımı, yıllarımı boşuna senin için har |
Seni özledim deliler gibi
Seni bulamadığım bir boşluk var içimde Dolmuyor bir türlü sensiz Ateş düştü kalbime bir kere Ama nasıl sönecek bilmiyorum Kime anlatıcam bilmiyorum Anlatsam anlarlar mı ki beni Yoksa delirdin mi derler Onu da bilmiyorum |
*******e gel benim yarim ol diyorum
Karanlıkta dünyamı aydınlat diyorum Senin gibi ******* dünyamı aydınlatmıyor Başımı koyduğum yastığıma sarılıp yatıyom Senin gibi ısıtmıyor bitanem... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.