![]() |
Bülbül bile hasret tomurcuk güle,
Yanık şarkılar getirdi bize, Senden ayrı geçen bir günümde, Soluk bir resim durur cebimde, Sana baglı şu saf gönlümde, Tertemiz aşkını yaşıyorum BEN.... m-s |
Gözlerim olmasaydı seni göremezdim..
Dudaklarım olmasaydı seni öpemezdim... Ellerim olmasaydı seni tutamazdım.... Kulaklarım olmasaydı seni duyamazdım... Kalbim olmasaydı seni sevemezdim... Çok şükür ALLAH'a ki Hepside var da SENİNLEYİM..... m-s |
Hani gülüşün var ya,
çiçekleri bile kıskandıran. Hani gözlerin var ya, yağmur damlası gibi yıldızları kıskandıran. Hani seviyorum degişin var ya, beni her gün uzaklarda mutlu eden..... |
Bir dilenci gibi kapına geleceğim.
Beni görünce tanıyacaksın. Para vereceksin;param var diyecegim! Ekmek vereceksin;karnım tok diyecegim! "Öyleyse ne istiyorsun?"diye sordugunda; "Bir zamanlar sana verdigim kalbimi" diyecegim! m-s |
Ey,sevgili;Gül müsün,gonca mısın?
Rüyamısın Leyla mı? Aşıkmısın,değil mi Söyle sen nesin? Senden bir başkası haramdır bana Sen benim duamsın,herşeyim Acılarla dolu yalan dünyamda, Bir Allahım ve Birde SEN VARSIN SENİ SEVİYORUMMM.... |
Senden bir göz istiyorum,yalnız beni görecek.
Senden bir kalp istiyorum,yalnız beni sevecek. Senden bir aşk istiyorum,ebediyyen sürecekkk... |
SENİ ÖLÜMÜNE SEVDİM SENSİZ YAŞAMAK BENİM İÇİN CEHENNEM AZABINDA DAHA
ZOR GÖZLERİMDEN AKAN YAŞLAR KANAYAN YARILI KALBİMİN TEK İLACI SENSİN BEN BİRTEK SENİ SEVDİM BU KALPTE SENDEN BAŞKASI OLMAYACAK HER AŞKIM DEGİŞŞİMDE HER ADINI ANIŞIMDA BU YÜREGİN KAN AGLADIGINI BİL YETER LEYLA OLUP MECNUN OLUP DAGLARI DELMEK İSTERDİM. SENİNDE BENİ BENİM SENİ SEVDİGİM KADAR SEVMENİ NE ÇOK SEVMENİ İSTERDİM .[[ BiTaNeM]]] |
Hapsettim seni gözlerime
Gidemezsin hiç bir yere İstersen kaçmayı dene, Takılırsın kirpiklerime. Unutma Birtanem Sevmek daima beraber olmak degil Sensizken bile Seninle olabilmektir.. m-s |
Hayatım geri kalan bölümü sana feda,
Al senin olsun, bu can tüm varlığımla, Cenneti neyleyim sen olmayınca, Elimde değil seni sevmemek, sen hayatımda oldukca, Raslayamam hayatımda,senin gibisine bir daha... |
ben seni nezaman sewsem
aklıma hep ayrılık geliyo!! ama sensiz de olamıyorum sen warsan bende warım sen yoksan bende yokum bu yalan DÜNYADA aşk 3 harf ama yaşaması zor bir yokuş seni sewmek beni hergün öldürüyor seni sewmesem nefes aalmazmışım gibi ölüyorum sen olmasanda olsanda ben zaten (ÖLÜYÜM) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:19 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.