![]() |
günlerdir beklerim gözlerim yolda
hayatımdan vazgeçmişim senin uğruna umutsuzluğa karşı kafa tutarcasına ölsemde yine beklerim GÜLÜM kanadı kolum,kanadım sen olmayınca ağladı bu yürek bu hasret boyunca dünyanın sonu gelmiş kimin umrunda ecele karşı kafa tutarcasına razıyım ölmeye senin uğrunda seni beklemekle geçsede ömrüm inan beklemekten vazgeçmem GÜLÜM seni beklemek olsada ölüm, uğrunda ölmeye razıyım gülüm |
Zehir oluyor bana Ayrı geçen her gece
Hasretin bitiriyor beni İsmin dudaklarımda hece Devam edecek bu sevgi Ecel canımı alsa bile |
Görüyorum gözlerini,
anlayamıyorum sözlerini, Merak ediyorum gülüşlerini. Zaman Aşkımın saatidir, ellerin benim kalbimdir. Tavşanın severirm koşuşunu, Ormandaki kuşun özledim uçuşunu. Paramparça oldu yüreğim, Uzaklardayım sensizim. Zincirlediler beni, UNUTAMADIM SENİİİİİİİİİ...... Murat Sertdemir |
ben seni sevmistim hayatim boyuca,
neden?????? yaptim bunu bana???????? ben seni düsünmüstüm hep, neden?????? yaptim bunu bana???????? ben sena bakmistim sadece uzaklara gidince, neden??????? yaptin bunu bana????????? gözlerimin icine bak öyme cevap '????????????'seviyormusun beni''?????????? |
yildizlara bakiyorum sen,
insanlara bakiyorum sen, resme bakiyorum sen, neden hep sen neden ben sana asik olamak istemisyorum ask karsiliksiz olursa hayatin cehennem oluyor cünki |
aklima bir tek sen geliyorsun !!!
yasamayi bile unuttum sensiz ölüm aklima geliyor biliyorsun beni ölüme terkediyorsun!!! terk edeilip yanliz kalinca insan sevdiginin ugruna ölüyormus demek!!! ölüm, ölüm beni seç sevdigim seçmiyor ki ölüm, ölüm beni sar sevdigim sarmiyor ki SEVDIGIM YARIM SEVMIYOR KI ARTIK BENI!! |
yağmurlu birgünde yolda yalnız başıma yürürken gözlerimden gözyaşlarım
süzülürken yağmur damlaları da bana eşlik etti.her zaman bana seni hatırlattılar seninle geçirdiğimiz günleri.isyan ediyorum "susun,susun" diye ama beni dinlemiyorlar ki.hep aynı ses senin sesin ,senin sesin çınlıyor kulaklarımda "seni seviyorum" deyişin.birdenbire sesin yağmur damlalarının azalmasıyla ortadan kaybolmaya başlıyor ve ben artık yalnız başıma ağlıyorum .yağmursuz ve sensiz |
Başka bir şekle koymak her gün güzel yüzünü..
Boyamak gözlerini bis siyah bir maviye.. Tek seni hayal için süzerek batan günü, Gece mehtaba dalmak sen de dalmıssın diye.. |
sana rağmen seviyorum seni ey cananım
öyle bir dönülmez yoldayım ki perişanım vefasız yüreğinin önünde kırık dizim; o dönülmez akşamın ufkunda yiter canım ama şnun bilki sen hep sevecem gülüm |
gözümdeki yaşı nasıl sileyim
kalbimde kurulmuş tuzaksın bana yaralı yüreğimden çek ellerini yanımda olsanda uzaksın bana dilime dolayp hasret şarkın uzanmak isterdim dudaklarına bir başkası için çarparken kalbin tüm günahlar gibi yasaksın bana onrl |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.