![]() |
beni unutmaman için efsane mi olsam yada romayı mı yaksam yada
şarap olup kadehlere mi konsam .. sole be guzel kızz napıımmm sen sole... sen sole unutmaz bu beden ve sen... sen yokmusun sen beni benden eden gözlerimi kör eden ...bilmem ki sehir senle mi guzel geliyor bana vede yaşanılası....nedir milletin hayattaki kargaşası...benimkini söliimi guzelll sensin sen ....dunde sendin şimdide sen yarında sen hepp sennnn |
güllerimiz olsun kırmızı ve beyaz kırmızı güller senin beyazlar ise
benim olsun eğer bir gün beni unutursan kırmızı güller solsun eğer ben seni unutursam beyaz güller kefenim olsun |
Nefes almadan yaşamak...
Sonsuzluga sürüklenmek.. Büyük acılarla kıvranmak.. Derin dalgalarda bogulmak Kırık dallara tutunup düşmek... Yasadıgını sanıp yaşamamakk..... Gülerken içten aglamak Mutsuzlugun içinde kaybolmak... Çok sevipte kavuşamamak, Engellerin arasında sevgini içinde... yasatabilmek.... Kaderini isteyipte silememek, Gelecege umutla bakamamak.. Nedir?........Bilirmisin SEVDİGİM! Ölümle yasam arasında; Sen varken sensiz kalmak.. Nedir?...Bilirmisin SEVDİGİMMM!...... |
Sevmek!..
Ne yüce duygudur, kalbinin hızlı çarpmasıdır. Sevmek!.. Yüreğe sıgdıramadıgındır, Haykırmak istedigindir.. Sevmek!... Kah acı çekmektir, kah mutlu olmaktır; Bazen gülmektir,bazen aglamaktırr. Sevmek!... Gönlüne söz geçiremedigindir Kanunu,cezası olmayandır; Ödürüp tekrar diriltendir, Gururu ayaklar altına alandır. Sevmek!... Bazen yasama umududur, Bazen asılması zor çaresizliktir. Sevmek!....... Canını hiçe sayabilmektir Göz kırpmadan ugruna ÖLMEKTİRR!..... |
Kalbim sevgini taşımayıp bir gün durursa
ruhum edebi sonsuzluga kavuştugunda melekler sorguya başladıgında :üç şey deyecem sevdim seviyorum sevecegim |
Sevdana bağlanıp ölürcesine
Hep adını anıp delicesine Hayalini sarıp hergecesine SENİ BENİM KADAR KİM SEVEBİLİR? Dünyayı uğruna yakabilirim Bu canı yoluna yakabilirim Ömrünce gözlerine bakabilirim SENİ BENİM KADAR KİM SEVEBİLİR? Kim bu kadar özler kim arar seni? Kim yolunu gözler, kim sorar seni? Kimin içi sızlar andıkça seni SENİ BENİM KADAR KİM SEVEBİLİR? İçimi ürperten gözlerinle Yüzüne baktığında kim titrer böyle? Kimin içinde yanar ateşler söyle SENİ BENİM KADAR KİM SEVEBİ |
Umutlara Gebe OlduĞundan Berİ,
Dostluklara Yenİk DÜŞmedİ HİÇ.... GÖnlÜmÜz Dar AĞacindayken Bİle ÖlÜme KÜsÜp Dostlarimizi Sevdİk Bİz |
Eger BİrgÜn ÜzÜlÜrsen Benİ Ara
Senİ GÜldÜremem Ama Senİnle Bİrlİkte EĞlarim EĞer Bİr GÜn Ölmek İstersen De Benİ Ara Senİ Vaz GeÇİremem Ama Gİderken Yanlizda Birakmam |
Uzun Bİr YolculuĞa Çikiyorum Bu Gece
DÖnÜŞÜm Olmayabİlİr Unutma Belkİ Yildizlara Çikarim Senİn İÇİn Belkİ YaĞmur Olup Akarim GÖzyaŞlarindan Belkİde...!! Hasret Olurum O Haİn YÜreĞİnde Seversİn Bİr GÜn Belkİ Sende Delİcesİne Şarki Olurum Belkİ Dudaklarinda SÖylersİn Sende Sevdİklerİne Ben SonsuzluĞa Gİdİyorum Bu Gece Bİr GÜn Hatirlarsan Benİ GÖnlÜnde Unutma Bİr Bekleyen Var Senİ "mahŞerde" |
Zambaklar En Issiz Yerde AÇar
YaĞmurdan Sonra GelİrmİŞ Bahar Bİr GÜn GÖzlerİmİn Taa İÇİne Bak Anlarsin O Zaman ÖlÜler NİÇİn YaŞar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.