![]() |
Sana, sevgimi söylemekten korktum
Yıllardır aşkımı sakladım durdum Artık dayanacagımı sanmıyorum İtiraf ediyorum seni seviyorum Oysa hiç haberin yoktu sevgimden Kıskanıyorum seni kendi kendimden Şimdi haykırmak geliyor içimden İtiraf ediyorum seni seviyorum Sensizlik kalbimde kor oluşturdu Esaret altında yandı tutuştu Dermansız derdime hasret eklendi İtiraf ediyorum seni seviyorum Kimse bilemezki gayr-ı kiymetim Ben senle başladım senle biterim Sensiz yaşamaktır benim gurbet |
Bir yabancı selamı ile
Hüzünlere daldım Hendi ellerimle ben Beni kederlere saldım Sonunda bir oyuncak Kara sevda aldım senden Yani degişmedim hala Öyle biraz çocuk kaldım |
NE DEMEK GÜLÜM
Gül bahçesi gibi gülüşün Ya o bakışın Ya sende ; 'Bilmediğim yolculuklara gitmek' Issız...korkarak. Ne demek? 'Seni tüm zamanlarıma saklamak' Ve 'Zaman bende senin sevdan demek' Ne demek? Beş saat resminde Bakışına bakmak Düşselinde seni alıp Maviliklerde martılarla uçmak Ve kirpiğinin birine dokunup birini öpmek. Ne demek? Ne demek GÜLÜM Gözlerini kocaman Yem yeşil bir dağ yapmak Hasretinde sancılanıp Çocukluğunda sevdiğin bir erik ağacının Dostluğu |
ayrıdır sevmelerim,her yürek taşıyamaz.Büyüktür umutlarım,her insan
kaldıramaz.derindir düşüncem herkez anlayamaz,herkesi silerde sana kıyamaz!!!!! |
Işıldat beni,böl beni,
parçala dağıt beni,savur beni, kaynaştır beni bütünün ışıltısıyla, beni bana bırakma. yazar:nına cassıan |
Öyle Bİ Dostun Olsunkİ;
Karanlikta IŞigin Yani BaŞinda Sevİncİn Olsun Uzakta Olsanda Varligi Hep Yaninda Olsun. |
GÖzlerİm Senİ Rahatsiz Edİyorsa Kapatirim Bİrdaha Acmam.sÖzlerİm
Rahatsiz Edİyorsa Sussarim Bİrdaha KonuŞmam.varligim Senİ Rahatsiz Edİyorsa Bİrdaha Karsina Cikmam.sevdam Rahatsiz Edİyorsa Bunu Benden İsteme Buna Engal Olamam.... |
Ağlama yüreğim ağlama yeter artik giden gitti bilirsin geri dönmez.
Biliyorum zor onu unutmak ve yerine başkasını sevmek, Ama sen yinede ağlama. Haykırsan neye yarar? Gideni gerimi getirir? Sadece kendini yıpratırsın İsyan etme sakin yoksa onu halen sevdiğimi zanneder. Herkesten ayrı ve özel olmasını istedim ama olmadı, Ne özel nede bir tek ama bir tek bana ait oldun sevdiğim. Seni üzdüysem o da sadece seni sevdiğimden. Ağlama yüreğimi elbette bir gün oda sevecek, Ve ask nedir oda öğ |
Göremseydim o!şiir gözlerini!
Görmeseydim keşke gecenin gündüzü gizleyişini.. Sevmeseydim keşke senin gibi kalpsizi. Görmeseydimde öleseydim o!ilk adımla ban gelişini. Duymasaydım seni sevmiyorum,deyişini. Gözlerim gör olsaydı görmeseydim arkana bile bakmadan gidişini. Allah bilir tek dileğimi Bende isterim ki sende çekesin benim çektiğim çileleri.. cihanKAN -- |
11 dünyada görüntü değişti
Müslüman kelimesi teröre eşedildi. Hayat çarşafın üstünde bir leke. İnsan olrak soruyorum bütün bunlar niye. İnsan oğlu insanolmalı bilmeli Karıncayi incitmek günah bunu bilmeli. Kimileri tok tok ıkimileri açgezer. Petrolübol olan ülkeyi dünya sever. Bosnadaki olanlaar gözler yumuktu. Kendimi bildim bileli bu bölyle olmuştu Bulutlar karardı aynı gönlüm gibi kana susamış köpekler emerbedenleri. Palavra ortada yakan top. Mikrobu görmek için mikroskoba gerek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.