![]() |
duygularımı hiç gizliyemedim sana'
seven bu adamı anlasana bilki ölürüm uğruna insafsız aşkım benim, sen tattırdın bana sevgiyi sevipte acı çekmeyi herkeze verme bu tarifeyi insafsız aşkım benim, kendim ettim kendim buldum sayende şair oldum deli gibi aşık oldum insafsız aşkım benim. |
sevmekten korkamdım hiç !!! sonunu düşünmedim,karşılığını
beklemedim,sadece qülüşünü qörmek yeterdi kalbime ... benim için sadece sendin ; göslerinle,qülüşünle,yüreinle o adını koyamadığım tarifsiz duygu sendin işte mutluluğumdun , huzurumdun , ashktın , sevdaydın , candın , ömürdün , nefestin adını koyamadığım daha önce bilmediğim bütün sözcüklere senle anlam yükledim ben,tarifi olmayan bütün sözcüklerin karşılığıydınn....!!!!! özlemini çektiğim , görmek isteipte göremediğim , gitmek i |
Gökyüzüne bakıyorum karanlık sadece parlayan yıldızlar bı zamnalr
snde bu karanlık bedenıı aydınlatan yıldızdın Artık yoksun...!!! karanlıktayım sevgılım korkuyorum Beni hapsetme karanlıklara hakketmıyorumm bıtanem bırakma benı Dur gıtmee ne olur..!! hatırlıyomsun bn ne zaman aglasm senın omzunda aglardım Korktugmda sana sarlır tek olmdımı snnde yanımda oldunu anlardım Şımdı yksun napcamm basksın omuzlarında aglayamm baskalrına sarılamam |
en zayıf anımda yakaladın beni
bıkmışken yalan dünyanın yalancı insanlarından ve yapmacık duygularından isyan etmek için dayanamayıp artık son nefesime dek bu dünyada bende varım diye haykırmak için kafamı kaldırdığımda yerden ilk gördüğüm kişi sendin Allah'ım öldümde melekleri mi görüyorum dedim mavi gözlü bir melek yapma diyordu isyan etme dünyaya hala doğal kalmış bir şeyler olmalı baksana etrafına sen dedim sensin benim tek kurtarıcım bir de baktım ki kaybolmuş uçup gitmiş |
titriyorum eriyorum
duvarlar boğuyor sıkıyor beni korkuyorum kaybetmek istemiyorum bir heycan vuruyor beni sarıyor bedenimi herşey boş geliyor sanki duruyor zaman tanıyamıyorum kendimi düşününce seni!.. |
özledim seni
susuz kalmış çölgibi, yıldızlara hasret gece gibi özledim özledim gurbetçinin vatanını özlediği gibi bir mahkumun evini, annenin yavrusunu ve senin beni özlediğin gibi... özledim seni. |
Şuanda dilimdesin,
Yüzümde, gözümdesin, Düşünmeden yadığım bu her satırda Her an kalbimdesin. Aşk-ı karınca bu; Baş döndüren lunapark. Bitmesin diye dua ettiğimiz Küçüklüğümüz gibi temiz. Alınca aşkın kucağına Beni, sen ettin Hep seni görürken şimdi Kendimi görmez ettin Yakaldım ve elimden kayboldun Sen beni kendini bulamayan Şaşkın sihirbaz ettin. Olsun neyazar Sana, ne benzer, Ne var güzel senin kadar Bu halimle kalbim sana atar, İçimdeki aşk alevin durmadan yanar |
seni yollara yazmıyorum
üstüne basmasınlar diye seni duvarlara yazmıyorum bir gün yıkılırsa diye seni beynime yazmıyorum olurda bir gün unuturum diye seni kalbime yazmıyorum o durduğunda sen bende devam et diye seni kendime yazıyorum ölene kadar benimle ol ve hep benim kal diye... |
Bir su damlası gibidir hayat,
sevmedikçe hayatın tadını bilemezsin, bazen hüzün,bazende büyük bi aşk, istesende birini asla sevemezsin. Zaman gelir,seni aşık eder, başta olmaz ne dert ne keder, ilerledikce seni eder derbeder, baksanda,etrafında göremezsin. Damla su akar gürül gürül akar, bu sevda benide alev alev yakar, hayat seni işte böle yıkar, düşünsende artık vazgecemezsin. Yıllar gecsede ardından, sevdan olmuş artık bir volkan, gürledikçe etrafını yakan, artık istesend |
kırıldı, parçalanarak çoğaldı acı
çiçeklerden düşen yaşlar, yapraklara sıçradı oysa ki misafir olurdu, bu kalpte yakındı yalnızlık, yol uzadı can yakar, can sızlatır dur bekle, dinle beni, bu nasıl tavır ilk çocuklukta son toydum, kolay soldum dokunduklarında çok ağladım çabuk tükenen sevgilerin, bedeli bu unutmak çok zor geldi, bittiğinden beri kalbin her köşesi, her yeri sana yandı, sana uyandı yanılınca sana dair, çok içerledim varlığını unuttuğun bir kalbin, ilk misafiriyd |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:05 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.