![]() |
Şu yalan dünyamda sen varsın,
Ürkek bir kuş gibiyim sensiz. Karanlığımı aydınlatan ışığım yok artık, Rüylarımda,düşlerimde bile sen varsın Üzme beni gel,bu sevdayı bitirme. Meleğin seni bekliyor gül yüzlüm, |
İlk aşk tadındaydı seninle sevişmek.
Sabahın ilk ışıklarıyla sana uyanmaktı, Alışmaktı gittikçe tenine, Kokusunu içime çekmekti, Gecenin gelmesini sabırsızlıkla beklemek. Arada birde olsa seninle kavga etmek, Sonra büyük bir tutkuyla özlemişçesine boynuna sarılıp öpmekti. Sonu ne olacak bilemedin, İliklerime kadar üşümek, Açılan her kapıya sırt çevirmek, Acımasızca dolaşmak,bitmeyen yollarda Ümitsizce sessizliğe bürünmekti. Sorgusuzca ilk aşk tadındaydı. Sevişmek bahaneydi,seni hiss |
Seni düşünmek,güzel bir hayale dalmak gibi.
Seni yaşamak kurulan hayalin gerçekleşöesi gibi. Seni anlamak gerçekleştirdiğin hayalden çıkardığın anlam gibi. Seni hissetmek ise.... Çıkarılan bütün anlamların bieleşmesi gibi Mesela aşk, buda bir histir.. |
sen benim için dünyalar
insanlar içinse, bir taş bebekten, farkın yoktu şimdide benim için , taş bebek ol lütfen |
Gidişleri duymaktan yoruldum,
Gidişlerin habercisi olmaktan BIKMADIN MI? |
Öyle bir inancım vardı ki insanlara
Dağlar kadar Öyle bir afet oldu ki Koskaca dağ tuzla buz oldu Öyle bir sevgim vardı ki Okyanuslar kadar Öyle bi sıcak oldu ki Kurudu o büyük okyanuslar Çöl oldu Öyle temiz kalpli,saftım ki Tıpkı kaynaktan çıkan sular gibi Öyle bir çamurlu yağmur yağdı ki Şimdi çamurdan görülmeyen Bir bataklık oldum Öyle bir kinim var ki sana Bunu yok edemez hiç bir güç Çünkü kalbime işledi Öyle bir intikamım var ki Duyan korkup,sarsılır Bundan ne zaman mı v |
seviyor seni biri
en yakınındaki bir kişi lütfen yüzüme baksana sözlerimden anlasana |
bir günüm daha geride kaldı
senden ayrı, bir gecem daha kayboldu seni düşünmekten gözlerime kara bulutlar indi hep ağladım yanlızca senin için seni hayal ederek hep gözlerimden yaşlar aktı ıslandım sırılsıklam oldum her gün senin için sayende gözlerimde yaş kalmadı artık ağlayamıyorum bile senden ayrı olmak seni görmemek beni her gün dahada öldürüyor. ben seni hiç bişeyde suçlamıyorum yanlızca kendimi suçluyorum neden seni sevdim diye neden umutsuz sonu belli olmayan bir aşka |
sordum *******ime
hani nerdesin diye baktım etrafıma belki sen varsın diye ama yine yoktun lanet ettim tüm *******ime. sordum gündüzlere burdamın diye hepsi bana burda değil dedi başımı eyip ağladım... gözlerimden yaşlar akarak yürüdüm tüm yolları sokaklara sordum caddelere sordum insalara sordum aradım her tarafı aradım ama yine yoktun. sonra döndüm sordum kendime nerde olabilir diye kalbim bana dedi her zamanki olduğun yoldadır ruhum bana dedi yakınındadır gözlerim dedi |
Aşkım diyorum
Bilmeden, düşünmeden Seviyorum ama neden Platonik bir aşk bu Mutluluğu bilmeden, Tenini hissetmeden Hayal mi??? gerçek mi?? Masal mı?? Yoksa bir kabusmu??? Cevabı olmayan bir aşk bu Mektupları sessiz, İltifatları karşılıksız, Duygusuz bir aşk bu Acı, hüzün ve nefret İmkansız bir aşk bu Sensizlik....!!! BÖYLE SEVDİM SENİ Yüreğimde bir sen varsın Bırakma ellerimi BIRAKMA BENİ... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:54 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.