![]() |
Seven unutmaz,
Unutan sevmemiştir.. Seven unutmuşsa, Sevmeyi bilmemiştir... |
Götür beni rüzgar,
O'nun olmadığı gemilere, Beni uğurlamaya gelmesin, Bu liman O'nsuz daha güzel, Eğer sende birgün, Kendini rüzgara teslim edersen, Bensiz şehirlere savrul, Sensiz bu şehir daha güzel. |
Aynı kaldırımlarda yürümemiş ıslanmamış olabiliriz ama,
aynı yağmura tutulduk senle..... Biz bize yaşıyorduk kendi kaderimizi, bütün yaratıklardan habersiz.. Seni; "elsiz" ezberliyorum şimdi..! Belki hiç dokunmayacaksın bana... Ama ben bir gülün yaprağına dokunur gibi, dokunacağım,,,, Sana değil; yine bir gül yaprağına...... Artık şiirler umurumda değil!.. Şarkıların canı cehenneme.... Duyduğum her güzel melodiye susacağım,, Ekmekle katık edecek kadar bile değildi umu |
Kimdim? Neydim?
Senden önce kendimi hiç tanımamışım Yaşadığımın farkına bile varmamışım Seni bir görmüşüm, kendimden geçmişim Yolumu kaybetmişim Kendimi bir aşk ormanında bulmuşum Seni sormuşum herşeye, kuşlara, çiçeklere... Sesini duysam bülbülün, seni sanmışım Görsem ki mavi bir gül, seni sanmışım Gözlerin gelmiş aklıma, deniz mavisi, masmavi... Bari demişim seni hatırlatacak bir şeyim olsun Almışım o gülü incitmeden, gözyaşım damlamış gülün üstüne Gözlerin gibi parlamış bir an |
Çıkmışım odamın camına
Elimde bir dal sigara Çek çek bitmiyor keyfi Ve hayatın çilesi Deniz geçmiş karşıma durgun Ben ise dertli, çileli ve suskun Alın beni bu hayattan sıkıldım artık Alın en diplere vurun Neden her şey böyle oldu Tersine döndü ve dondu Beni hayattan soğuttu En zayıf noktamdan yine vurdu Ölü müyüm diri mi belli değil Her şeyi kaldırırım ama bu fazla Beni daha çok yorma, uğraştırma Ölüm ve yaşam! Size sesleniyorum Karar verin ben hanginizim? |
Bu son veda, son sözlerim sana
Son kez söylüyorum sevdiğimi Son adımlarım bu yollarda Ve dudağına konduracağım Son öpücük bu... Bu gece son kez göreceksin Sizin sokakta 'seni seviyorum' yazısını Bir daha duymayacaksın Sana ağlayışımı Bu akşam son kez atacağım Odanın penceresine taş Gözlerimde yaş! Ve okuyacağın son şiirim bu İçinde veda sözcükleri Başlığında vedadın sesi Avuçlarındaki şiirde hepsi... |
Göz göze gelemiyoruz artık
Eskisi gibi her an Hani kaderimizi kendimiz yazmıştık Herkes ölse de Her şeye rağmen Birbirini seven iki insan olacaktık... Olmadı yapamadık Yollarımızı ayırdık artık!! Birbirimizden bihaber Dolaşıyoruz ortalıkta Seni arıyorum her yerde Efkârlı bir şekilde Cebimde bilmem kaç paket sigara... Biçareyim şimdi, yapayalnız Ne üstümde bir mont Ne de ayağımda bir bot Yağmurun altında yürüyorum... Ne gariptir ki üşümüyorum Çünkü yere düşen her damlada Seni d |
kalbimde bir acı derin bir sızı
her nefes gidip geri gelmek gibi sensizim yine yanlız tek başıma her gidişimde bir umut geri yollar beni her gün o umut azalıyor kalbim daha çok acıyor yüreyinde kalmamış benden bir zerre her geçen gün bunu ıspatlıyor umut bitti bitiyor geri gelmek için neden kalmıyor sonkez nefes alıyorum ve gidiyorum dönermiyim inan ben bilmiyorum bir umut parçası bıraktığına inanıyorsan bekle beni... dönerim o zaman elbet geri yine nefes alırım eskisi gibi. |
Nedenleri neden sormadı ki kalbim
dört duvar arasında dönüyorum şimdi ne kadar çabuk inanırmışım yalan sözlere yapmacık hali nasıl bir canavarmış bir gül zannettim kokladım oysa ki yapmacık gülmüş yırtılmış yıpranmış bir gemi gibi batmış geleceğini kurtarmak için ne kadar yalan yaşamış hayat oysa ki gerçeklerle yaşamayı seçer aşk doğru olmayı seçer elbet bir gün yalan ortaya çıkar elbet karşıdakini değil kendini kandırırsın bir yalanla yaşamak bir hayatı yaşama |
Bu gece de yine yalnızlığı soluyorum,
Elimde sigara, gözlerim kapıda seni arıyor yine Bu gece de mi gelmeyeceksin,yorma artık bu kalbi, Artık inandıramam kalbime senin geleceğini. Dışarıda yağmur çiseliyor usul usul, Bak toprak bile beklediğine kavuştu, Çekti sinesine doya doya hasret giderircesine, Bir sen gelmedin bir sen yoksun bu şehirde. Ben yine herşeye inat beklerim, Bir yeminim var aşık değilim sana ölesiye sevdim, Bir günümü değil ben sana ömrümü verdim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.