![]() |
sen hiç aşık oldun mu
hiç güle kapıldın mı hiç gülsüz yaşadın mı olmadım,kapılmadım diyorsan niçin yaşıyorsun. ot ol,odun ol.kuru ve sol. ister kalbime yol ol.ister fırata kol senden tek şey istiyorum biraz gerçekçi ol |
yitiksin baharlar, yüzler içinde
resimler, şarkılar, sözler içinde cevap vurgusuyla titriyourum sonra en tanıdık yüzler içinde bulup bulup kaybediyorum ''GÜRÜLMEMİŞ DÜŞLER İÇİNDE!!!'' SERSERİ |
Senin için yaşar bu can,bu beden Aklımda bir tek hayal var,o hayalde
sen Senin aklımdaki bir hayal olmana lafım yok Çünkü sen orda kaldıkça ben çok mutluyum çok Zaten kalbimde her zaman seninle Çağırsam bile hiçbir yere gelmez benimle Sen istemesende kalbimi;o yine geri dönmez Senin yanında oldukça benim için fark etmez Dedim ya gülüm fark etmez;o hep senin yanında olsun Bakarsın bir gün sen de ona aşık olursun Sende ona aşık olursan kalbim sevinçten uçar Benim içim de bu yüzden mutlulukta |
Sana demiştim gitme diye,
Bıraktın beni yaralı halde. Şimdi bu yaralı ceylan Senin yokluğunda ölsün mü öldürsün mü? Sana demiştim seni seviyorum diye, Şimdi de seviyorum Sen ne yaparsan yap Burada seni seven, Bir kalp olduğunu unutma... |
sen olmayınca hayat ne yazar
aşk bana hiç bu kadar koymamıştı artık ne yazar aşk bu kalbe ben bir tek seni sevdim seninle öleceğim |
sen gittikten sonra akan gözyaşlar var
işte onlar benim göz yaşlarım hepsi sana döküldü hepsi senin sen kalbimi paramparça ettin sadece senin olan bu kalbi sen paramparça bıraktın göz yaşlarım göl oldu |
sensiz nasıl yaşar buu kalp
her gün seni düşünüyor her gün seni kalbimde yaşamak istiyorum anladımm ki bukalp sensiz yaşayamaz |
Benim olmayan sende yaşadım bu büyük sevgiyi
Ta içimde yeşerdin köklendin bir ağaç gibi Kurumanı bekledikçe giti ömrümden Daha çok kök saldın sardın bütün bedenimi Kurtulmak istedikçe senden her bir dalın acıtıyor yüreğimi Bir yerlerde bir umut ışığı aradım hep kendime Bir umut senmişsin gibi sevgin hep zirvede Artık gücüm kalmadı bu sevginin esirinde Köle gibi mahkum olmuşum senin sevginin ellerinde |
Bana aydınlığı unutturmayacak küçük bir sen bırak
sensizlik karanlık gibi çökmesin dünyama |
SONSUZ AŞK
Dalga ile kıyının aşkını bilir misin? Öncesinden başlayıp, sonsuza giden dalga, Hep aşka kavuşma özlemiyle atılır kıyıya. Dalga, seven - kıyı, sevilendir. Dokunur parmaklarının ucuyla sevdiğine dalga Ve döner hep geriye Bilir kavuşamayacağını ama hep koşar kıyıya Her bir dokunuşunda aşkına verir bedenini hesapsızca İşte, ben de seni böyle severim yar. Yar, bilir misin dağ başında açan uçurum çiçeklerini? Bilirler görünmeyeceklerini... Sevilmeyeceklerini... Koklanmayacak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.