![]() |
Acidan DoĞar İnsan AŞktir İnsani Yasatan.....
|
seni seviyordum yar
hayalin gözümün önün den gitmiyordu her dakikan yanımda olmanı istiyordum ama sen bunu anlamamıştın yar seni sevdiğimi herkes biliyordu yar ama bütürlü sen anlamamıştın yar seni deliler gibi sevmiştim yar ama sen hiç uğruna kendini satın yar * |
Bu gece hayalin vurdu duvarlarıma
Anılarımız geldi teker teker aklıma Sanki sen varmışsın gibi yanımda Biran toz pembe geldi tüm dünya Konuştum hayalinle anlattım tüm derdimi Döktüm içimi Ne söylemem gerekiyorsa söyledim bir çırpıda Hiç duraksamadan Vede bir damla yaş gelmedi şu gözlerden Söylenecekler daha önceden belliymiş gibi o güzel gözlere bakarak biraz da korkuyla söyledim hepsini tek istediğim neydi biliyor musun? keşke ben hayalinle yalnız başıma dört duvar arasında kalmas |
kim bilir şuan nerdesin,kiminle hangi ellerdesin yaban gülüm
imkansızım bu can var oldukca sen bu canda yşayacaksın.imkansızım bir canım vardı yoluna adadım onuda aldılar şimdi yüryen bir cenazeyim seni ölünceye kadar seveceğim gamzelim... |
vaktimiydi sana böyle baglanmışken ayrılmanın vaktımıydı sensiz
gececek hergune isyan etmez bu kalp sen olmadan nasıl yaşacak bu can ne olur burakma desem geri dönermisin ne olur araya hasaret sokma dön dön ne olur yaralı ceylana döndüm bu ayrılık bana ölüm burak ma bu garibi sensiz yaşamak bana zulum....... |
sensiz gecen hergüne isyan ettım sen olmadan sankı yaşamadım ama bi
sen anlamadın beı bı sen sevmedın su yaralı ceylanı ama birgun sen de aşık olursun olmam deme olursun işte ozaman anlarsın sen doguşu ama cok gec olcak canım cok gec benı aradıgında benı bulamacaksın çünkü kara toprak altında olcam ama bişeyi unutma senı sevmekten hiç pişman olmadım sen haklıydın ben fakır dım sen se zengin boşver be GÜLÜM benım sevdam ikimize yer ..... arkadaşlar bu nasıl şiir demeyin |
Senin için yaşar bu can,bu beden
Aklımda bir tek hayal var,o hayalde sen Senin aklımdaki bir hayal olmana lafım yok Çünkü sen orda kaldıkça bençok mutluyum çok Zaten kalbimde her zaman seninle Çağırsam bile hiçbir yere gelmez benimle Sen istemesende kalbimi;o yine geri dönmez Senin yanında oldukça benim için fark etmez Dedim ya gülüm farketmez;o hep senin yanında olsun Bakarsın bir gün sen de ona aşık olursun Sende ona aşık olursan kalbim sevinçten uçar Benim içi |
sen hiç gerçekten sevdinmi
benim seni sevdiğim gibi... hiç umutsuzca beklediğin, *******i sevdiğini görmeye gittiğin, onun başkasına ait olduğunu bile bile hala onu sevdiğin oldumu! yüreğinde hiç şimşekler çaktımı, hüzünlü olduğunda gönlüne kar yağdığı, yada sana deprem uğradımı hiç.. ellerinden ter boşaldığı oldumu yada güneş batışında tırnaklarını yediğin, boş gözlerle etrafa baktığın, bakarken ensende bir nefes hissettiğin oldumu yakarcasına.. sen hiç öfke duydunmu dünyaya, öfke |
Seni görmekti bütün hevesim karanlık ve ıslaktı yollar
yağmur taneleri yanağıma dokunuyor gözyaşlarımla birleşip beni kandırırcasına inadına akmaya devam ediyordu... umuda yol almaktı benimkisi,seni anlatabilmekti ankarada olan bütün güzelliklere,seni yaşayabilmekti... hayallerimin dışında gerçekçe ve samimice... gönlümde dinmek bilmeyen bir ateş... dudağımda buruk bir hüzünle terkediyorum şimdi seni ve seni hatırlatan herşeyi... BiÇaRe GöNüL TeSeLLiYi BuLDu SaNDı AmA |
Gecenin güneşe isyanı vardır hep
güneş onu karanlığa terketmiş ki sebebi bilinmez... Yüreğimin isyanı sanadır... güneşin geceyi karanlığa terketmesi beni terkettin içimdeki karanlığa... Artık güneşimde gündüzümde yok!Önümü göremiyorum... Attığım her adımda başka bir derde düşüyorum... Nereye,kime gidiyorum sonumu bilmeden,önümü görmeden ilerliyorum... DiLiYoRuM YaRaDaNDaN...! Yolumun sonu ya sana çıksın ya ölüme varsın! Varsın ki bu acı son bulsun... Çıkışımda çıkmazımda SeNSiN Ya gel |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.