![]() |
BÖyle Olmamaliydi Son...
Sana Olan Sevgİmİn KarŞiliĞi Bu Olmamaliydi... Belkİ Anlatamadim Sana AŞkimi... Belkİ De Sen Anlamak İstemedİn AŞkimin BÜyÜklÜĞÜnÜ... Belkİ Bİr BakiŞ Bİr GÜlÜŞ Yeterdİ Benİm Sevgİme KarŞilik... Belkİ De Yetİnmesİnİ Bİlmelİydİm Bunlarla... Kİm Bİlİr Daha Ne Kadar Dayanabİlİrİm Bu AŞk Acisina... Ya Unutmaliyim Senİ Ya Da Sİlmelİyİm.... Hafizamdakİ TÜm GÜzellİklerİ Animsamamak İÇİn O GÖzlerİnİ... Belkİ UzaklaŞmak Buralardan Derman Olacak Bu Kapanmaz Yarama... Unut |
Sensizlik olmuyor
******* zehir oluyor Sensiz yaşayamıyorum Aşkım Buşiide sensin Busözleri söyleten sensin , Asla olmaz *******im AŞKIM |
Senisevdim Gülüm
Ama senbeni sevdin mi ? senin için kalbim ağlıyor Ben bitek şuan seni seviyorum Senin için bu kalp herşey yapar Gülüm sensiz geçen günlerim Yaşayamıyorum! Çiçeğimsin,Aşığım sana seni seviyorum biriciğim SEnsizlik ten çok sıkıldım aşkım Nolur biriciğim nolur gel seniseviyorum :G : |
Sevİyorum Senİ Bİrtanem DÜnyalar Kadar DeĞİl Kalbİm Kadar
O DÜnyalarkİ Kalbİmde Bİr Nokta Kadar |
Yüreğim acıyor bitanem
Ve ellerim titriyor yazdığım her satırda Sevilmekti tek derdim oysa Ve sevebilmek sınırsızca Olmadı bitanem olmadı Ne sevebildin unutarak dünü Ne vazgeçebildin benden Yani ne bensiz yapabildin Nede.....????? Kumarda iki hakkın vardır Ya kazanısın ya kaybedersin Sen kararını verdin bitanem Bana da buna uymak düşer Mutlu olman temennimdir Ben seni yüreğime gömer giderim Ve sana yazılan bu şiire Birde hoşçakal eklerim HoŞçaKaL bİtAnEm hOşÇaKaL |
Seni unutmak için basladığım her aşkı
Yine Seninle Aldattım Ben... Sorma simdi hangi rüzgarlara takıldı Hangi hüzünlerde asılı kaldı yüreğim... Bilinmeyenlerimiz Olmazlarımız, İmkansızlarımız Sende Sevdam, bende hüzünler, bende hazanlar Bana bakıp beni görmeyen gözlerin kaldı bende... SEN Kaldın BENDE... |
Vakitsiz bir aşkı unutmanın ilk sabahındayım..!!
Ah bir bilsen bu sabah neleri götürüyor benden...!! Onun gözleri başka bir aşka emanet... Şimdi kendi yüregimdeki sancıyla DERMANSIZIM...!! Başka kollara koşacak ayaklarım çaresiz... Kaç sabah harcayacagım bil |
sadece 13 yaşındaydım seni aşkı tanıdıgımda ,
pek kolay olmadı sana ve aşka alışmak , önce nefes almak gibi geldi ve ben bu nefesi ölene kadar alabilirim solunumsuz kalmam sanıyodum ,ama yanılmışım biliyomusun insanın nefessiz kalması için illede ölmesi gerekmiyomuş,insan yaşarken de nefessiz kalabiliyomuş yani ölüm o kadarda uzak degilmiş aşık olana onu birkez olsun tadana şimdi ümit etmiyorum gelmeni de istemiyorum açıkçası senin bidaha bana gelmen bi sonraki, gidişinin korkularını yaşamama |
Ben sana aşığım
Senden başkasını sevebilirmiyim sanıyosun bundan sonra bir başkası için hayaller kurabilirmiyim yeniden Hayallerim bir okyanus kadar mavi bir çocuk kadar saf olan hayallerim Senin için düşlediğim ilk hayalim neydi biliyormusun sen gökyüzündeki bir yıldız gibi sessizce etrafı izlerken ben ıssızca yanına sokulacaktım ellerinden tutup gözlerinden bakarak haykıracaktım seviyorum seni diye seviyorum seni Artık bakabilirmiyim bir başkasının gözlerine böyle delice tutabilirmiyim ell |
*Beni mi Seviyorsun
Kadın adamı çok seviyordu... Yemyeşil ovalarını verdi adama Yaşam fışkıran. Beni seviyor musun? Evet, dedi adam... Güneşini, ayını verdi kadın Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına... Beni seviyor musun? Tabi, dedi adam... Kadın çağladı Gürül gürül akan pınarını verdi adama. Beni seviyor musun? Elbette, dedi adam... Kadın bağlandı Yaşam ipini adama verdi. Bir oldular tek oldular adamla. Beni seviyor musun? Biliyorsun, dedi adam... K |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:10 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.