![]() |
GÖzlerİne Her BaktiĞimda Kalbİmde Yanan AŞkin AteŞİnİ GÖrÜyorum
Ellerİnİ Her TuttuĞumda Sana Olan AŞkimin Heycanini YaŞiyorum Kisacasi Ben Senİ ÖlÜmÜnde Ötesİnde Çok Sevİyorum.... |
yüreğim yanıyo her ismini anışında DAHA çok ÖZLEM DUYUYORUM SANA sanki
sensizken nefesim kesiliyo adın sonumdu şimdi daha iyi anlıyorum sen benim sonumsun nerde olursan ol gecenin karanlığında yanımda yastığımda başın yüreğimde sen varsın söyle bitanem nasıl unuturun adfını her daim sonum koymuşum nere gidersen git benimsin söyle seni nasıl unuturum başka şehirde olsanda yanı başımda olsanda sen benim can bulduğum tek varlıksın şarkılarda seni bulurken rüyamı hayalerimi süslerdekn yanlız kalırke |
Aradığım sevginin peşinden koşarken
Şimdi yürüyecek takatim kalmadı Işıldayan hayatımda yaşarken Kapılar teker teker kapandı suratıma Aramakta olduğum aşkının peşinden yorulurken Düşlerim ayakta tuttu sadece bedenimi Aşkın peşinden koşmamın sebebi Meğer sadece yazdığım şiirlerimmiş |
Umutsuz sevgilerin
çaresiz özlemlerin ortasındayım, SENSİZ! seni SENSİZ yaşamak, kendimi senden uzak tutmak, öyle zor ki, alışamadım, SENSİZ! Gel, gel gör ki şu halimi, bir de sen acıyarak bak.. herkes acıyorken, sen de acımışsın, ne çıkar? Vur, vur hadi?? SENSİZ kanayan sol yanıma.. Sen yokken hayat bulmadı, Şimdi de yaşatma!! |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak... |
yasarkende ölünür
bir gün anlayacagini anladigim icin icim yaniyor icip icip sana geliyorum gözümü kapatmasam seni bulamiyorum birgün anlarsin belkisi yok yok bir anlarsin yasarkende ölünür insan kosa kosa sürünür bir gün anlarsin yasarkende ölünür... Adnan Yeşiltaş Not:Bu şiir Bana Aittir Bilgilerinize |
Biter mi dersin, söner mi sana aşkım?
Gözlerini andıkça aşkınla daha da yanmışım. Yaralı gözLerle o da sever sanmışım, İmkansız olsa da tutuklu kalmışım... |
sensizlik ölümden bile zor hergün hergün ölmek gibi
açısı çok devası yok sensin devası ilaç gibi gittiğinda kalbimida aldın bak bende bir hiç bıraktın sen bensiz olur sun ben sensiz yarım kaldımmm NAZO |
Kader AĞlarini Hep Bİze ÖrmÜŞ
Ne Yaradan Kulunu GÖrmÜŞ Ne Sen Deseler BİrgÜn Senİ Seven ÖlmÜŞ Sarsila Sarsila AĞlama '' GÜlÜm'' Yolun DÜŞer Bİr GÜn Buralara Gelİrsen Sari Otlar Arasinda Bİr Mezar GÖrÜrsen Ve AŞkimi Hatirlayip İÇİn İÇİn Erİrsen Mezar TaŞima Resmİnİ Birak Yeter ''gÜlÜm'' Hasan İrkey |
Acıları var derin yaralı,tek biletli son yolcu
Aşkları var vefasız ve unutkan,unutulan son yolcu Gideceği yer yok,evsiz barksız son yolcu Ölümleri var kokmuş ölümleri Unuttukları var unutulmaya yüz tutmuş anıları Kanaması var içinden,dışından Gözyaşları var kan akarcasına gözlerinden Elbet unutulur diyip devam eden Diğer güne beş kala ölüm var kapıda Ölen.... Aşkların,sevgilerin,kahramanların ve dünyanın unuttuğu Son yolcu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.