![]() |
Boşuna vermişiz ayrılmayacağı sözlerini
Tutma artık bırak ellerimi Çek artık gözlerimden gözlerini Bizimde kapımızı çaldı artık aryılık vakti Sen gittin baharım sende kaldı Saçlarıma erimez karlar yağdı Aşk mı nefretmi sen koy adını Bak ayrılık vakti çalıyor kapımızı Artık her gece dua ediyorum Benden beter olmanı diliyorum Sensizim ama artık gülüyorum Ayrılık vakti geldi! SENİ KALBİMDEN SİLİYORUM... |
Artık beni bulamazsın kökümü kazıdı mezarcılar upuzun
Yağan her yağmur damlası bir iz bırakmadı ki senden Kuru kaldı damarım soldu her yanım yüreğim yanarken Yoksa ayak izlerine birikmiş suyu içecektim kana kana Adım başı ölmeyecektim senden bir iz bulsaydım eğer Sen çekip giderken arkanda cehennem kurulmuştu yar Bir gözyaşı bırakmadın giderken yüreğime su serpecek Nasıl arkana bakmadan gittin üstelik gözyaşı dökmeden En çok gözlerini sevmiştim oysa bakışlarına tutkundum Deme |
Sebebim sensin benim!
Ebedi hayatımda Nasıl yaptın bilemiyorum Ağlattın gülemiyorum! Sonsuzluk denizindeyim Etrafım sularla kaplı Nasıl kurtulacağım Askım sende saklı Sabahlar her zamankinden daha yabancı El gibi sanki Neden inkar ediyorsun Aşkımı sevgimi Susuyorum ben gene Engellere karşı Neden çekiniyorum Aslında bilemiyorum Susuyorum ben gene Eskiden olduğu gibi Neden diye sorma bana Aşık olmuşum ben sana . . . . . |
birgün gidecegim... arkamdan
yalvaracaksın gitme gitme diye... ama ben o sözlerle hiç bir yere gidemem soludugum şehirlerin sokaklarında döktügüm aşk kanı sokaklarda kalmayacak |
Bu yoldan gideceğiz sevgilim
engeller coşturacak bizi sakın bıkma ufukta sevgimizi göreceksin kızıl güller açacak ve saracak bizi sakın korkma sevgilim ardına dönüp baktığında acılarını göreceksin son bir adım daha atmalıyız hadi sevgilim sevdam kucaklasın seni omuzlarımızda yeni bir sevdanın yükü olacak yüreğimizde sevilmişliğin hafifliği ve ulaşacağımız son yerde kızıl güller şehri olacak dudaklarındaki nem öpüşümden olsun sevgilim gözlerindeki buğuyu silerken se |
sen benım ne canım ne de kanımsın sen benım sıgara dumanı kadar
degersiz sen allahsız sen sevmesını bilmeyen kitapsızın birisin senı sevmek okadar güzeldiki ama sen bu delıkanlıyı anlamadın be senı tanıdıgım gune lanet etmek itiyorum ama yapamamayıyorum ben canım |
o yağan yağmur değildiki sevgilim seni mutluluğa götüren yüzünü
güldüren ayağının altından sızan yağmur değildi kiiii o yağan seni canından çok seven senin için dünyayı göze alan sensiz olduğu zaman bir yarısı olmayan kalbi sadece seni görünce atan sensiz ken duran 20 yaşındaki bir delikanlının göz yaşlarıydı gülüm işte seni mutluluğa götüren nseni yalnız senin serseri sevgilinin göz yaşlarıydı_ mert_06_ |
Resmin elimde ama bakamıyorum,
Şarkımız çalıyor ama dinleyemiyorum. Herşeyim sende kaldı düşünemiyorum, Karanlık çöktü işte gene aglıyorum. Hatırlar mısın gezdiğimiz bahçeleri kırları, Bak görüyor musun saçıma düşen erimez karları, Kilit vurdum kapattım kalbimin tün kapılarını. Ağlıyorum! Saklayamıyor gecenin karanlığı. Bilir misin kaç sabah adını sayıklayıp uyandım, Bilir misin kaç gece kapında sabahladım, Bilir misin kaç kere aşkımı dağlara haykırdım, Nerden bileceksin GÜLÜM.! İ |
Herbir o demek
Bazen seni düşünüyorum Aklıma o geliyor Gözlerimi kapatıyorum Onu düşüncemden atmaya çalışıyorum Ama olmuyor Senin teninde onun ellerini düşünmek ölümüm oluyor seni nasıl sevdiiğimi biliyorsun Nasıl aramızı onu sokabiliyorsun Yapma biriciğim gel O benim gibi sevemez seni Kırılırsın üzülürsün |
canının içi bitanem
sensiz olmuyor aşkım okulda geçen güne hasret sensiz yapamıyorum benimle çıkarmısın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.