![]() |
Bilirdim Özlediğini
sana her sorduğumda yanaklarını kızartan, ve hiç cevap veremediğin tek kelimeydi beni özledin mi? uykuya dalmadan daha, bilirdim sabahı ne kadar sabırsızla beklediğini okumak için, sana yazdığım şiirleri. kanın kadar yakın olduğumu hissettiğin her dakika damarlarında. bilirdim, hayatında benim olduğumu hissettiğin anlarda daha bir neşeli yürüdüğünü inan blirdim ben de bilirdim elbette öyküm olduğunu, hayatımın... kimse bilmez di ben bilirdim.. 20,12,2005 saat: ezan okunuyor Ertuğrul Bayam |
Bilmeliydin
bilmeliydin ki aslında her şiirimin bir parçasın sen ne yazık anlamadığın. oysa, bilmeliydin her şiirin senin için, yazıldığını bembeyaz satırlara 20,12,2005 saat: sattım Ertuğrul Bayam |
Bilmem Kaç Kez
Yokluğunun akşam vakitleri Dar sokaklarında kaldım aşkın. Bilmem kaç kez yaktım sigaramı Seni düşleyip. Bilmem kaç kez duvarlara bakıp Senli rüyalara daldım. 29,01,2007 Ne kokun Ne bakışların Hiçbir şey bırakmadın bana Ertuğrul Bayam |
Bilsem
Tekrar tekrar boğulacağımı bilsem, Seni sevmek için Taş bağlar atardım kendimi denize.. Aşk ile bağlanmak boğulmaksa denizlerde, Ne keyifli bir ölüm Ciğerlerimde su, Aklımda sen öyle sevgiyle.. 28,11,2005 00,25 Ertuğrul Bayam |
Bilseydim
kapımı kapatıp dünyaya belki de eskisi gibi kendimle kalmalıyım. yoruyor aşklar beni bunu geçte olsa anladım. bilseydim bir ömür aşkla yaşayacağımı inanın ölümlere şiir yazmazdım ki zaten bir insan ne kadar yaşayabilir ki? aşk benim olmadıkça ki olmayacak ben daha çok hüzünlere şiirler yazarım 15,01,2006 saat: saatte yok kod da Ertuğrul Bayam |
Bir Aşkı Ayakta Tutmak
Bir aşkı ayakta tutmak kadar zordur Bir diğerini unutmak Yaşayacaksan mevsimleri yaşa Sonbaharda kuru, Sol yaprak misali İlkbaharda güze inat yeşer Yağmurları hisset değdiğinde tenine Yağmurları canım, yalnız yağmurları Bir aşkı unutmak kadar zordur Bir diğerini unutmak Ertuğrul Bayam |
Bir Başıma
Bir boşluğun tam ortasında duygularım çelik Ellerim saçlarımda terler içerisindeyim Her yer karanlık,dört yanımda sessizlik Yaşanması zor şeyler hayal etmekteyim. Ne bir dostum var,ne aşina bir yüz Umutların ötesinde yalnız başımayım Hayatımda bahar yok,gönlüm hep güz Bir başıma hasretine katlanmaktayım.. 1997 Şiirlerimden Ertuğrul Bayam |
Bir Çay Kıvamında
Sesi kısık vapurların güvertesinden Bir kız bakıyordu Elinde sıcak bir çay Ve yıllar sonra O kız için Kalbimden hüzün dumanları çıkıyor Bir çay kıvamında... Zonguldak/Kilimli Ertuğrul Bayam |
Bir Gün Buluşalım
Seninle bir gün buluşalım Oturup bir sahilde Martılara karşı sandalye çekip. Konuştuklarımızda arayalım Duymak istediklerimizi. Ama geç kalma olur mu Çabuk gel Ölmeden birimizden birimiz Buluşmamız Mahşere kalmasın. Ki kalırsa Tanımayız o kalabalıkta birbirimizi. Çökmüşken üzerimize Vereceğimiz hesabın külfeti.. 06,01,2006 Saat: bu kalabalıkta bulmamı bekleme seni - Ertuğrul Bayam |
Bir Gün Gel
Bir gün sıkılırda aşklardan Tuğrul vardı beni seven Acaba hala bekliyor mudur dersen Gerçekleşmesini beklediğim, Ettiğim tüm dualar kabul olur. Ki gelirsen Bilirim dönmezsin geriye Ki yaşıyorsam Ölmemişsem yani henüz Emin ol Seninim tekrar Bıraktığın gibi Geç kalma olur mu? 25,01,2006 saat: pişmanlığı sarmasın dönüşünün beni bir avuç toprakta bulmak beni seveceksen bir ömür bırak yavan aşkları bir kenara birirmizden birimiz ölmeden gel Ertuğrul Bayam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.