![]() |
Başlık: 14.11.2003
sana bir deniz mili hediye ediyorum içinde balıklarıyla, bir de yeni çıkmış fırtına, ulaşırsan haber ver ömrümün kıyısına bu ada…bu ada! neyse… batmadan bir var da aklımı kurtar da gerisi boş gerisi palavra Savaş Aslan |
Başlık: 14.5.2004
bu çürümüş ağaçlar kalabalığı içinde suyunu başka nehirlerden alanlar da var, solmasın diye yeryüzü, bir ömür boyu kökleriyle toprağı saranlar da var Savaş Aslan |
Başlık: 14.7.2004/Tören
geçiyor yağmur yüklü arabalar sayıyorum; bir, iki, üç, dört, beş... tahta tekerleklerine değiyor güneş soruyorum, bunca yağmur kimin? söylüyorlar, taşıdığımız yağmur değil gözyaşların senin! öyleyse buyurun geçin, geçin bakalım tahta arabalar! benim bir bu kadar da umudum var ve yaşanmıştır umutlarım da gözyaşlarım kadar hem siz serçeleri bilir misiniz? peki ya hiç gördünüz mü üzerine yağmur yağan bir deniz? hem siz...siz sadece hüzünlerimsiniz bu yüzden geçtiğiniz yerler bunca ıssız, bunca sessiz geçin bakalım tahta arabalar! benimse yürüyüp devam etmem gerekiyor yoluma taa ufka kadar (kalemimde hayatın sevinci var) ve kalbimde aşkın tadı... bir tahta araba, iki tahta araba, üç tahta araba...; durmayın, uzaklara taşıyın acılarımı Savaş Aslan |
Başlık: 15.1.2004
sevinç mi bana doğru gelen, yaklaşan ve paylaşan beni eski bir yağmurun yumuşak elleri mi, yumuşak dokusu mu havanın kuşların kanatlarına dolup onlarla kaybolan, yatağından aşağı akan nehrin gölgesi mi bana doğru gelen, bir serçenin sesi mi ormanın karanlığından korkmuş nefesi mi yoksa gözleri mi ihtiyar sokakların; hayır, hüzün gelmesin bana, hüzün olmasın kaldırdım artık yüreğimdeki taşı hiçbir şey bir daha yerine koymasın Savaş Aslan |
Başlık: 15.8.2005
belki bu acıdır da belki ben gülmek diye söylüyorum akıp geçen şu hayatı belki gözyaşı yağmurdur aslında belki yağmursa gözyaşı Savaş Aslan |
Başlık: 16.1.2003
bir şey düşünüyorum derin bir şey birikip birikip taşan her hücreme bulaşan bir şey düşünüyorum herkesin bilmediği bilenlerin anlamakla dinmediği nefesini verip de almayı unutmak gibi yüreğini verip de gülmeyi unutmak gibi dönüşü olmayan elim bir şey Savaş Aslan |
Başlık: 17.3.2002
bir büyük savaşa hazır mısınız? korkularınızı sevinçlerinizle değişmeye vazgeçmemeye hazır mısınız? bir pencereyi kapatır gibi rahat, kapatmaya aklınızın kapılarını emredenlerin seslerine bir büyük savaşa hazır mısınız? elmalı şekerlerini fırlatıp atmaya ve içmeye her gün doya doya insanların gözlerindeki ışıltıyı, gölgeyi değil ama bir büyük savaşa hazır mısınız? ağrısında yenilgi, sevincinde yalan olmayan başka bir yaşama Savaş Aslan |
Başlık: 16.9.2002
acı da bir gün olur mu olur, ölür Savaş Aslan |
Başlık: 17.4.2003
biliyor musunuz her şeyin nasıl aktığını bir sabahın içinden bir geceye, her şeyin nasıl ıslak ve öylece… biliyor musunuz bir kayadan metrelerce sonra denize, şimdi ben ortasından kesilmiş bir kaval gibi, dinlemeyin söylediklerimi, şimdi ben kalemimin ucundan aniden! ... bir gün bir ağaç toprağa: bak bana! bak nasıl senden yükseldim ve işte eğiliyorum yüzyıllar sonra yine sana doğru yine sana… bak bana! bir gün bir insan dünyaya: bir gün bin insan: bir gün her insan: şimdiki sadece kan kan…ve kan Savaş Aslan |
Başlık: 17.7.2004
çok değil milyarlarca yıl oldu ışık dünyaya deyeli ilk düş görüleli ilk umut yaşanalı ilk kurşun sıkılalı ilk acı çekileli düşünsen hepsi hepsi milyarlarca yıldan beri... Savaş Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.