![]() |
Beni Umutla Bekletip Bekletip de
karanlık dünyam aydınlandı gelişinle sakın günümü bile zindana çevirme gidişinle ben bir bahar gibi seviyorum seni ne olursun gidip de nefessiz bırakma beni gözlerimde açan rengarenk çiçeksin sen seninle pespembe bakıyorum dünyaya senin sevdanla yaşayacağım ebediyen her anımda dalıyorum senli hülyaya neden sükut içindesin tek kelime yok senden tetikle körükle ateşle vur beni yüreğimden seni günlerden bu yana sahilde bekliyorum inan kokunu alır da beslenirim diye esen yellerden ne olursun kaçıp gitme tam ellerini tutacakken seninle el ele mutluluktan göklere çıkacakken sevgimi geri çevirip de beni hüzne boğma sakın benden başkasının gününe doğma beni böyle umutla bekletip bekletip de sonra yüreğimde çaresiz derin yaralar açma 20.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Beni Yakıp Kavuruyor Sensizliğim
her sabah gözlerimi seninle açarım senin aşkınla dünyaya umutla bakarım sana bir başka gözle bakanı yemin ederim ateşe verip ellerimle yakarım inan ki sen benim can damarımsın ömrümce bir gün bile solmayacak baharımsın güneş senin tebessümünle doğar dünyama yemyeşil rengarenk çiçekler açar sevdama her gün gün boyunca yalvarır dururum Allah'a sabahlara dek bir tek sen giresin diye rüyama yokluğunda benim durumum işte böyle sevdiğim bil ki buralarda beni yakıp kavuruyor sensizliğim 17.10.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Benim de Ona Aşkım Ölümsüzdür
debisi yüksek bir ırmak gibi güzelliğin akıp gidiyor şu anda heyecanla hayranlıkla seyrettiğim muhteşem bir sevda filmi sanki öylesine güzel o kadar da zarifsin ki neredeyse yıllar oldu gittin gideli ne aradın ne de sordun o günden beri amma sen gözlerimin önündesin unutabilirmiyim senin bana gelişindeki o heyecan dolu cıvıl cıvıl halini benim sevdiğim bir serçe bir güvercin gibiydi biliyorum beni de alıp götürdü gittiği yere o sıcacık yumuşacık sevgi dolu yüreğinde keşke bırakıp gitmeseydi buralarda beni ben tek başıma onsuz nasıl nefes alırım ki yarabbim! neden çağırmıyor beni yanına? haydi gel şairim seni bekliyorum demiyor bana ben ne yapmıştım ki ona,sevmekten başka? ah! bir bilseniz ben nasıl yaşıyorum gülümsüz? neyse belki de mazereti vardır çözümsüzdür ömrüm boyunca bir kez daha gelemeyecek olsa da bilsin ki,duysun ki benim de ona aşkım ölümsüzdür 03.03.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Benim Gözlerimle Kendine Bir Bakıver
zambaklar laleler güller elimde bak geldim senin gönül kapına ne olursun yok etme umudumu ters düşer bu sevdanın yapısına haydi aç bana gönlünü de gireyim benim sıcacık yuvama sana uzun uzun aşkımı anlatayım seni sevdiğimi söyliyeyim yaşadıkça her gece loş ışıklar altında sana sevdamı fısıldıyayım kulağına sen öylesine güzel o kadar da özelsin ki benim gözlerimle kendine bir bakıver bir güneş bir ay bir ateş bir kraliçesin sanki o muhteşem gözlerinle bana hep gülüver seninle sevda yaşamak nefes almakmış meğer bunu sana tutulunca seni sevince anladım şu anda üşüyor ellerim ellerini bana uzatıver bil ki ben sana bütün organlarımdan bağlandım volkan oldu aşkınla patladı benim yüreğim inan ki günden güne yükseliyor kalbimdeki ateşim istemem senden başkasını hasretinle kavrulsa da bedenim ne olursun bir sabah güneş doğmadan çıkıp gel de de bana şairim özlemim sevdiğim işte ben sana geldim ya da çağır beni de ben sana hiç kimse görmeden geleyim 28.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Benim İçin Bir Nefes Gibisin Sen
her sabah gözlerimi seninle açarım dünyaya gün içinde seninle dalarım hülyaya gece olunca da yatarım senli rüyaya işte ben de böylece gecemde günümde seni yaşarım doya doya ne de güzel bir geceydi düşlerimde seninle sabahladım muhteşem bir eceydi kollarımla sıkıca sardığım sen bir okyanussun daldığım inan ki tek sensin yüreğime aldığım bu sabah gününe bir güneş gibi doğabildim mi? dünyanı aydınlatıp ısıtabildim mi? haydi açıver şimdi pencereni kokumla iyice doldur içini beni esen rüzgarlarda bulabildin mi? senin yanında ne kış olur ne de hazan senli mevsimlere razıyım ben senin şairindir en güzel aşk şiirlerini yazan bir gün bile sektirmeden seninle bahar yaşanır ebediyen ne olursun ömrümce düşlerimde bile sevgini esirgeme benden beni de eksik etme senden bil ki benim için bir nefes gibisin sen 03.12.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Benim İçin de Dünyaya Gülümse
sensiz geçen her günüme isyan eder dururum bazen döner bakarım dünüme anılarımızla teselli bulurum yokluğunda buralarda kendimi hayallerinle avuturum senin baktığın her yerde çiçekler açar değişik renkte senin yanında hiç düşer miyim derde? ne olursun her sabah uyanınca benim için de dünyaya gülümse bir gece dahi olsa da eğer sen yoksan rüyamda çıldırırım inan dayanamam buna çare bulmalıyım yokluğuna yoksa bu dünya zindan olacak bana ne olursun gündüzleri gelemezsen bile *******ime bari çıkıver gel düşlerimde 09.10.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Benim Seni Sevdiğim Gibi
baktığım her yerde sen varsın neden beni böyle hasretinle yakarsın? inan ki sevdiğim hayallerimde olsa da her gülüşünde yüreğimde bahar açarsın her gün değişik kokarsın haydi çıkıp gel de gözlerim mutluluk saçsın bil ki sen benim başımdan hiç düşmeyecek taçsın artık hüzünler bizden hiç durmadan köşe bucak kaçsın inanıyorum canım sen de beni benim seni sevdiğim gibi delicesine seviyorsun sanmıyorum ki *******i bensiz bir tek rüya bile görmüyorsun havalar soğudu kış mevsimi de geldi İstanbul'a sen hala ortalıkta görünmüyorsun neden buralarda beni böyle yalnız bırakıp da tir tir titretip üşütüyorsun? iyi ki seninleyim düşlerimde düşüncelerimde hayallerimde uzaktan da olsa beni sevginle sıcacık ediyorsun vallahi çıralı ateş gibi ısıtıyorsun yoksa senden uzaklarda ben çoktan donar kalırdım ıssız bucaksız bir köşede belki de hiç kimse bulamazdı cesedimi ömrümce sen de arayıp soramazdın ki henüz tanımıyorsun çevremdeki hiç kimseyi beni kimden öğrenebilirdin ki sen hep uzaklarda yaşarsan böyle ben sensiz buralarda ne yaparım sevdiğim lütfen söyle? ne olursun sevgili şiirim sonumu şimdiden ilan etme bir dene bakalım yanıma bir gel de beni sevemezsen,istemezsen eğer yüreğimdeki çiçekleri yeşertme bil ki benimle bir gün bile olsa da aşkı sevdayı yaşamak zirvede sevgiyi paylaşmak doruklarda bir değil bin ömre değer haydi sevgili şiirim,sevdiğim yeter artık sen de geç kalma öyle ansızın çıkıp gelip de kollarıma atılıver 24.10.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Bırakıp Gitme
yaşamanın tadı seninle güzel inan ki hayatım seninle özel sensiz *******im zindandan beter sensizliğin adı ölümmüş meğer sen varsın hülyamda rüyamda bile sensiz yaşamak mı? çekilmez çile kal benim dünyamda beni terk etme ne olur bir daha bırakıp gitme bil ki seninle dünya bana dar gülelim beraber ölene kadar sen varken kalbimde çiçekler açar sakın çekip gitme bırakma naçar Hüseyin Erdoğan |
Bırakmam Bir Daha
yıllarca bekledim dönersin diye bitmiyor dertlerim sen gelmeyince açardı çiçekler güldüğün gece sensiz soldu güller haydi gülümse ötmüyor bülbüller yas var her yerde kokmuyor nergisler rüzgar esse de kalmadı kırlarda güzel menekşe ağlarım her gece duyarsın diye o kadar acı ki sensiz yaşamak ne de güzelmiş meğer sana sarılmak her şeye değermiş ellerini tutmak bırakmam bir daha dönersen eğer Hüseyin Erdoğan |
Bil ki Ben Sensiz Yapayalnızım
biliyorum hiçbir gece artık sabah olmayacak bu şehirde heyecanım kalacak hep zirvede diliyorum bir gün seni görünce tir tir titresem de düşmem yere ne yapayım yıllar sonra ben böyle oldum işte sen gün batımlarında hiç yürüdün mü el ele? sevdiğinle sahilde hiç sıcacık bir el aradığın oldu mu? üşüyünce ben yaz aylarında bile hep üşürüm ve ağlarım sessizce çok önemsiyorum seni biliyorum gören herkes çok yakıştıracaklar ikimizi inan ki sensin benim son göz ağrım sen olacaksın yarınım dinmeyecek hiçbir zaman kalbimdeki sızım bil ki ben sensiz yapayalnızım 13.07.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:32 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.