![]() |
BEN ler ve EN ler
Vücudundaki BEN leri Bilmiyorum Saymak nasip olmadı Amma, Yaşamındaki EN lerin Ben olduğunu Biliyorum Yeşil Gözlüm İnan bana biliyorum (29.07.2006) KARABORSA SEVGİ adlı 5.nci şiir kitabımdan Şahin Ertürk |
Ben Sana Aşık Oldum
Kalbe kilit vurmuştum Artık sevmem diyordum Olmadı,KAHVE GÖZLÜM Esir aldı gözlerin Ben sana AŞIK OLDUM (09.05.2007) Şahin Ertürk |
Ben Sana Çıldırdım
Gözlerimdeki perdeyi kaldırdım Kollarımdasın seni sıkıyorum Dudaklarına öpücük yağdırdım Kusura bakma ben sana çıldırdım (25.08.2008) Şahin Ertürk |
Ben Seni Okuyorum
Nobel almış kitap değil Pembe seri roman değil Çift gamzeli güzel değil Değil canım inan değil Ben hep seni okuyorum (01.12.2006) Şahin Ertürk |
Ben Seni Severken
Ben seni severken Özel ve güzeldin Herkes seni kıskanıyordu Herkes seni konuşuyordu Gönüllerin kraliçesiydin Ben seni severken İpekti,saçların Pamuktu,ellerin Kirazdı,dudakların Okyanustu,gözlerin Ben seni severken Kusursuzdun sen Kibardın Sevgi doluydun Yufka yürekliydin Karıncayı incitmezdin Oysa şimdi Et ve kemiktensin Kırldan farksız saçların Sevgi yoksulusun Kabasın,kırıcısın Herkesin dilinde Sakız olmuş kötülüğün Ben seni severken SEN KADINDIN GÜZELİM Ben gittim Sen bittin Suçu başkasında arama Ayrılığı sen istedin Kendin ettin Kendin buldun BEN SENİ SEVERKEN Boşver Daha fazla yazdırma bana (13.06.2007) Şahin Ertürk |
Ben Yeterim Sana
Çık artık çıkmaz sokaklardan Yönünü,yolunu bana çevir Sevda arama başka kalplerde Tebessüm edip durma aşka Boş yastıklara koyma başını Yalnızlıkla bölünmesin uykuların Sonbahar yaprakları gibi Savrulup durma Bir o yana,bir bu yana...? Ben yeterim,yeter sana Anıları saklama yüreğine Gem vurma duygularına Korkma SEVİYORUM demekten Korkma ARZULARINDAN Şiirlerde teselli arama Hasret şarkıları dinleme Koyuver kendini,gelsin bana Atılıver kollarıma Şefkati bul kollarımda Sıcaklığı hisset teninde AŞK NEYMİŞ...GÖR MUTLULUK NEYMİŞ...TAT Sevenin olsun istermisin? İsterim,isterim BEN YETERİM,YETER SANA (16.09.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Benden Ne KÖY oldu,Nede KASABA
Sen beni, Gözünde büyütüyorsun Ben, Okyanustaki bir damlayım Sen gibi bile olamayan Sıradan biriyim Ne aruz yazabilirim Ne beste yapabilirim Guinnes rekorlar kitabına Girecek kadar çok, Acıların Şairi Yorgun Şair Nöbetçi Şair Şiir makinesi Modası geçmiş şair Emekli Şair gibi Bir sürü unvan’ım var, Var amma, Benden Ne köy oldu Nede kasaba Sen beni, Gözünde büyütüyorsun Ben, Üç bin beş yüz şiir İki yüz elli öykü yazan Beş kitap çıkaran Dağların ardında unutulan Aranmayan,sorulmayan Modası geçmiş Emekli bir şairim işte (23.06.2008) Şahin Ertürk |
Beni Aşka Zorlayansın
Beni aşka zorlayansın Yüreğimi korlayansın Nasıl sevdin anlamadım Şimdi ise HORLAYANSIN (05.06.2006) Şahin Ertürk |
Beni Kalbinde Taşı-2
Aşamazsan dağları Bulamazsan yolları Bağlıysa elin,kolun Beni kalbinde taşı Bende mutlu olayım Bakma benim dışıma Dertler benim içimde Çıkma artık karşıma Beni kalbinde taşı Sakın beni unutma Senle inan doluyum Bende Allah kuluyum Aşkın,gönül sarayım Beni kalbinde taşı Bende mutlu olayım Zaten kıstın sesimi Yırtıp atma resmimi Aşktan aldım dersimi Beni kalbinde taşı Sakın beni unutma Ara,sıra okursan Yazdığıma darılma Belli etme kocana Sakla gözünden yaşı Beni kalbinde taşı Benden sana muhtıra Başkasının kolunda Sakın beni unutma Beni kalbinde taşı Bende mutlu olayım (31.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Beni Kalbinde Taşı-3
Gözlerinde sil yaşı Kirletme,koru aşkı Dilden düşmez bu şarkı Beni kalbinde taşı Kibir sokma araya Sapla,saman ayıkla Rüyalarda sayıkla Beni kalbinde taşı Kavuşmamız mahşerde Kalbe şeytan girerse Bozma sakın yemini Beni kalbinde taşı (20.01.2006-Yeni) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.