![]() |
Gün Aşırı
Zemheri mevsimlerde başladım Gün aşırı yolları aştım Her adımda dönüpte onu aradım Altın renkli güneşten Gümüş renkli aya uzandım Zaman derdim olmadı Sevda için, düşler için bu dünyayı arşınladım Düştüm, çamura bulandım Karlar içinde saplandım Hayaller denizinde kulaç attım Hüzünler sahilinde sevdamı aradım Yani aşk için gün aşırı yolları aştım |
Gün Gelir de
Gün gelir de sende seversin Maziye bakıpta ağlama İçe düşen gözyaşlarını sil Damlamasın yüreğine Ümidine sarıl ki Gün gelir de sende seversin Dolaşma hayallerde Tutunma acılarına sıkıca Gülümse hayat yollarında Asıl sevgi ağacının dallarına Gün gelir sende seversin Sakın unutma |
Gün Hep Doğar Ama Ölmez
Gün olur unutulmuş sanılanlar hatırlanır Gün olur unutmuş görünenler hatırlatır Bu hatırlanışlar bir mutluluğu anlatır Her söz yürekte bir sıcaklığı anımsatır Gün gelir ağlanır Gün gelir gülümsenir Bilirsin ki hayat hala devamlarda Her nefes yürekte bir umudu yeşertir Avuntun belki mazinedir İçinde yaşattığın masum sevgilerinde yaşatır Ne kadar tökezlesende ömür yolunda Her adım mutluluğa seni biraz daha yaklaştırır Gün doğar ve batar Gün hep doğar ama ölmez Sabah uyanışta aç pencereni bak cihana Her bakışta gördüğün güneş seni yolundan döndürmez |
Gün Kararırken
Gün kararırken Düşlerim geçmiş hatıraları Düşledikçe Damla damla olur gözyaşları Gülümsemek uzak kalır artık bana Sevdiğim olmadığından yana Yıldızlar parıldar Ay ışıldar Ve sessiz rüzgarlar eserken efkarlıca Sabahı beklerim yalnızca Gün kararırken İçimde kararır acıyla |
Gün Olur Devran Döner
Sözümün özü sevdadır Yatıpta kalktığım zamandadır Gün olur devran döner Ömrü cihanda mutluluk aşka evladır Kendini arar beşer Zaman gelirde illaki şaşar Gün olur devran döner Ömrü cihanda hakkaniyeti bulurda yaşar |
Gündüzüm Geceye Boğuldu
Gün doğarken hayallerime Sarı ışıklar vurur yüzüme Uykuya hasret gözlerim hala sende Ama sen yoksun Ve kimbilir o yosun gözlerin kimin gözlerinde Artık senden yoksunken uyuyamıyorum Sen yokken gülemiyorum Hayatın güzelliklerine ben çok ama çok uzağım Sarı ışıklar hala benim yüzümde Gün hala doğmakta, bitmemecesine Yazıyorum sana dair düşlerimi yüreğime Acıyor, acıyor ve yazıyorum ben yinede Durmadan yorulmadan tükenmeden İçten derinden sana olan sevgimden Sarı ışıklar beyaza çalıyor artık Gün doğdu Ve ben perdemi kapatırken usul usul Yine gündüzüm geceye boğuldu |
Günün Birinde, Yahut İkisinde
Gün olur gerçekleşir istediklerimiz An gelir mutlulukla sarılır her birimiz Zaman biter işte o an Ne beklemek kalır, ne de üzülmek Kollar sarılır, gözler bakışır Yürekler öylesine birbiriyle yapışır Gün olur kalmaz dertlerimiz Mavi gökyüzü kadar ferahlar içimiz Anlatacak sözler alır başrolleri Yan karakterlerde sevda gülleri Biz birbirimiz, Diğerleri ise gölgelerde özentilerimizdir o an Susmayız işte o an Anlatırız birbirimizi kendimize Söyleriz şarkı misali yüreklerle Çiçekler bile bir başka açar işte o an Anlar bile biter, Ne hayal kalır ne de zaman Gün olur sevgi başlar bizde Kimsecikler yetişemez peşimize Öyle kor, öyle hızlı gideriz ki, Rüzgarlar bile söner bir köşede Anlatacak kelimeler kalmaz dünya dillerinde Çıkarız arşın tepesine Erişemez kimsecikler, kalıverirler gerimizde Bulutlar bile göremez bizi oralarda Geziniriz sevgimizle olmayan vatanlarda Gün olur gamzeler açar yüzümüzde Yerleşiriz sevgiyle kuytu köşesine Yerleşmek nasip olmaz diğerlerine Biz birbirimiz ile onlar ise bilinmeyenlerle, Kalıverirler mıhlanırcasına gölgelerde Biz ise güneşin içinde, Biz ise yıldızlarının eteği dibinde Sevgiyle sarılırız günün birinde, Yahut ikisinde.. |
Güz
Güz bir hüzünden kopan ağrıdır sanki Erişir yalnız yüreklere Yapraklar kadar sararmış gönüllerden gelen Güz bir cevaptır sevgilere Sağlık olsun unutanlara Geçmiş olsun unutulanlara Elbet devrandan eserde geçer yeller O güz ki bir umuttur sevdalara |
Güzeldir Yaşamak
Bir masal okumak kadar güzeldir yaşamak Yağmurda koca koca ağaçların yanına sığınmak Güneşin doğmasını beklemek sabahları Demlenen çayı içmek için ki o sabrı Yani güzel ötesidir yaşamak Kıymetini bilmek, bişeyleri anlamak Merdivenlerden sekerek inmek Koşarcasına sevgiliye gitmek Çiçekçiye uğramadan bahçelere girmek Kopardığın bir minik papatyayı sevgiliye vermek Yani güzeldir yaşamak Anlatabildiğin kadar anlamak Kitapları arşınlamak okullarda Ömrünün çocukluğunda Hatıraları cebinde değil yüreğinde saklamak An be an çıkarıpta hayale dalmak Güzeldir yaşamak Güzelliğinden sebep anlamak Çiçek gibi kokmak Bebek gibi olmak En mutlu anında hoştur sevdiğin şarkıyı söylemek Hoş hatıralarını arkadaşlarına dinletmek Güzeldir işte be yaşamak Nefesini sevdiklerinle paylaşmak |
Haklısın
Aslında bendim sana çektiren Gökyüzündeki yıldızların göz kırpmasını izleten Bir çiçeğin nasılda büyüdüğünü öğreten Gidebilirsin, artık başkası vardır seni seven Haklısın Bir ben değilimdir sana bu düşleri gösteren Belki masumaneydi hayallerim Lakin benmişim öğrendim sana çektiren Azap *******inde yalnızlığınla gözyaşı döken Haklısın Fazla üzerine gitmişim bilmeden Seni olur olmaz düşlerimle bezdiren Var git,yollar seni bekler Bende kalsın yalnızlığınla acıyı öğreten Haklısın Sana iyi eğlenceler Bana hayalleriyle kırık düşler |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:18 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.