![]() |
Duruşma...
Deliller ortada...suçlar sabit...cezalar kesin... Yok başka izahat...yok artık rahat... Son sözleri sanığın; Yarab! ... Merhamet...merhamet...merhamet... Yarab! ... Beraat...beraat...beraat... Reyhan Tataroğlu |
Dükkan
Dünya denen çarşıda,bir çift kepenk açtım Daha,Bismillah! ..demeden,ahirete kaçtım Reyhan Tataroğlu |
Dün/y/Alık...
Lokma lokma,parça parça Günaha sokum bandırmaca Kaşık kaça...kepçe kaça... Kandırmaca...kandırmaca... Reyhan Tataroğlu |
Dünürlük
baktım gergin hava neydi ki bu dava daha merhaba demeden birşey dolandı boynuma inmiydi cinmiydi beni asan sicimmiydi çözdüm ama çok geç o da evden biriydi Reyhan Tataroğlu |
Düşeş attım...
yükü çeker şairler yazarlar... sefayı sürer düşeş gelen zarlar Reyhan Tataroğlu |
Düşün yakamdan
yer/çekime yıldız aya dünya güneşe güneş semaya yağmur, kar,dolu... bulutlara rüzgar havaya renkler gökkuşağına mecnun leylaya ferhat şirine kerem aslıya... bülbül güle horoz tavuğa meyve ağaca elbise,palto... askıya çamaşırlar ipe takvim,pano,tablo,saat... duvara kravat,kolye boyuna mahkum darağacına nefis hayaya... şeytan imana... herkes birilerine can ise Allaha asılı/ YOR/UM farkında mısın... Reyhan Tataroğlu |
E/Dep/Elenme...
Edep... Hak için konuşmak,Hak için susmaktır Edep... Zehir yeyip,zehir içip,bal şerbet kusmaktır Reyhan Tataroğlu |
/Şarp! ...
Nereye kaldırayım başımı Yarab! Ar tokadı iner iken yüzüme şarp! ...şarp! ... Reyhan Tataroğlu |
E/tek/lerim
Çalınca kapıları çıkmayınca hiç bir ses Yutkunamayınca en son tükrüğümü nefes işte o an ben teklerim tutuşur,can eteklerim Reyhan Tataroğlu |
E/zansız...
Her zannın ardında,bir zanneden... Zansız,hiç bir kul doğmamıştır anneden Reyhan Tataroğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.