![]() |
Koca yalnızlık
27 ağustos 2004 Bu acılar,bu kahredilmişlik duygusu Bu yalnızlıklıktır,benim nefesimi bir bıcak gibi kesen Bende mutlu olamak istiyorum Koşmak istiyorum delice gönlümün istediğince Neden eğlenmeyeyim be neden gülmeyeyim Sanki ben yaratılmış bir kul değil miyim? Artık bende cigerlerime hava girsin istiyorum Nefes almak istiyorum be kardeşim Anla nefes almak istiyorum Sinan Aydındağ |
Korkularım
02.Kasım.2006 Seninle konuşurken korkularım ayyuka çıkıyor Ölü halinin yüzü hiç karşımdan gitmiyor Seninle konuşurken işte Korlular korkularım ayyuka… Deli miyim, şizofren miyim, manik, depresif miyim Neyim ben. Bu bunalım denen hortum yine olabildiğince hızlı dönüyor Yine olabildiğince hızla içine çekiyor beni Tutamıyor yine ellerim hiçbir yeri Bütün bunların bir tek sebebi Ölü halinin yüzüdür söyle de gitsin Korkutmasın artık beni Sinan Aydındağ |
Kum taneleri
08.Aralık.2006 Kırık bir kum saatinin kumlarıyız biz Her geçen an biraz daha azalıyoruz biz Biraz daha yaklaşıyor ayrılık sessiz sessiz Ama yinede son damlasına kadar akacağız zamanın Belki başka bir kum saatinde buluşuruz demeye Dilim varmıyor Çünkü kum taneleriyiz biz Düştük mü bir kere asfalta Bir daha birleşemeyiz ki asla Sinan Aydındağ |
Kurban bayramının ikinci günü
Sizden ayrılala aylar oldu 02/02/2004 Bilseniz yüreğim nasıl acılarla doldu Burada bilinki bir saat,bir yıl oldu Geçmez bu askerliğin günleri,ah anam Geçmez günleri. Ne kadar uğraştımsada aklım hep oralarda O şevkatli sıcak kollarda Daha çok var mayısın on dokuzuna da Geçmiyor bu askerliğin günleri,ah babam Geçmiyor günleri. Bir elimde sigaram hep siz varsınız dumanında Bir nefes alıyorum ki sorma,sizinle doluyor cigerlerim Özlemenin,hasretliğin şimdi bu en son noktasında, Gelde kafanı duvarlara vurma Geçer mi? bu askerliğin günleri,ah biraderler Geçer mi? . Sinan Aydındağ |
Kurban bayramının üçüncü günü
Ah,ah yine evimin hasreti tütüyor 03/02/2004 Gözümde,buram buram Söylesene be anam bu derde nasıl çare bulam Geçecek diyorsun da geçmiyor işte Gelmez mayısın on dokuzu bu gidişle. Bir parçandan koparıp var ettin beni Besledin,büyüttün,okuttun beni Sonra vatana asker ettin beni Söylesene bu yürek nasıl özlemesin seni. Aynı karından doğduk karındaş olduk Yeri geldi fikren tezat olduk Yinede sevgiyi kucak kucak birlikte bulduk Bak sonunda bizde şafak sayar olduk. Sinan Aydındağ |
Küçükçekmece gölü ve sen
02.Ağustos.2006 Küçükçekmece gölüdür bu önümde upuzun serilen Yeşiliyle mavisiyle ay ışığında yakamozları ile upuzun Sanki aşkımıza benziyor Bazen durgundur suyu çarşaf gibi serilir Bazen azar dalgalanır da durulur Bazen her şeyimi ona vermek isterim sen gibi Ellerimi gözlerimi he birde yüreğimi Alır mı dersin? Canımı sen gibi Sinan Aydındağ |
Mazide kaldık
Aşkların en yücesiydi bizim aşkımız 21/04/2004 Masumdu gülülerimiz,sıcaktı öpüşlerimiz Ateş olur kor olurdu ya gece sevişmelerimiz Sonunda rüya bitti uyandık Gerçek sandık da nasıl aldandık Anladın mı? ey yar biz seninle Malesef mazide kaldık. Sinan Aydındağ |
Meyhaneci
12.Şubat 2007 Getir be meyhaneci bende içeyim bu gece Giden gençliğe, gelmeyen sevgiliye Bende içeyim bu gece. Doldur be meyhaneci bir duble daha içeyim Halimi bilmeyene, şu kahpe düzene Bende içeyim bu gece. Meyhaneci tazele be tazele Bu son dublemide içeceğim bu gece Deli taylar gibi gem vurulmayan tazemin şerefine Sinan Aydındağ |
Mezarıma sarı güller getir
Seni özlemenin başka bir yolu daha var mı? 02/08/2003 Söylesene senin gönlünde de sonbahar mı? Başkalarını da hasretin böyle sarar mı? Söylesene benim olmayan sevgilim. *******i uykusuz kaldım Aç kaldım,susuz kaldım Yetmiş milyon içinde öksüz kaldım Sayende can evimden yareler aldım Bana bunu mu? reva gördün be ellerin olan sevgilim. Sensizlikten saçlarım döküldü, Dişlerim söküldü Yokluğunda gözlerimden hep yaşlar süzüldü Ölmeden dudağımdan şu sözler döküldü Mezarıma sarı güller getir,yavaş yavaş solan sevgilim Sinan Aydındağ |
Mutlu oldum
Gönül bahçemde gülüm oldun 20/10/2003 Sonsuzluğumda sonum oldun Kaybedemem seni yeni buldum Sayende çok çok mutlu oldum. Güll Sinan Aydındağ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:21 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.