![]() |
Eziyet.
Hayat ne kadar tutsaklıkda olsa. Kuralsızca yaşamalı yaşanması gerekenleri. Bizim hayatımız ne bır kuş ne bır çiçek misalı. Duygularla dolu bir yaşam biçimi. Çiçekler sadece güzeldir. Çiçekler sadece güzel kokular yayarlar. Tıpkı bir kadın gibi. Böcekler her zaman böcekdir. Her zaman daldan dala konarlar. Tıpkı bir erkek gibi. Her zaman ter kokarlar. Sevmesini bilenler için. Hayat çok kısa zaman az. Yaşam hep naz, hep naz. Yaşanmaz! ! İnan yaşlanmaz Sevmeyince, sevilmeyince Yürek. Böyle gelmiş böyle gitmez, Eziyet. |
Gece sen kokulu...
Güneş güne saklı Çiçeklerim kızıl. Sana sevdalı. Yakamozların; Pırıltısında taşmak Dilediğimizce. Yalnızlığı Atmak Ve Seninle olmak Mehtap Gece Ay ışığı... Sen kokulu Arzularım Sen tadında. Sevgili... |
Gece yarısı ağlamak istersen.
Gece yarısı ağlamak istersen bir tanem. Gök yüzündeki en parlak yıdız. Benim der ortağım. Sırdaşım arkadaşım dostum. Ve sen hayatım canım can ortağım. Sende benim içimdeki en parlak tarafımsın. Gök yüzündeki diyer yıldızlar. Sadece altında sevişmek çok hoştur. Tıpkı dıyer insanlar gibi. Sen bir tanem ve gök yüzündeki en parlak yıldızım. Benim AŞKIM sınız. Beni hatırlar yanlızlıktan ağlamak ister. Yanında bir dert ortağı istersen. Gece yarısı beni hatırla ve. Gök yüzündeki en parlak olan yıldıza bak. Hıçkıra hıçkıra ağla. Sana en iyi sırdaş arkadaş dost olucaktır.... |
Gerdan.
Bak bakalım Boğazın gerdanlığımı güzel olan. Yoksa benim içimdeki inci tanem sen misin. güzel olan. güzel olan sensin. Senin endamın. İstanbul’da dizi, dizi gerdan olsa ne olur. Gerdanı süsleyen sensin. İnci tanem. |
Gitme kal
Kal gitme bu gece Benim ol, Yalvarırım bir kez daha yad edelim. Aşkı. Eski günlerimizin hatırına. Bir duble rakı sefasına. Meylerim dilinden dökülen sözcüklerin. Sefam mübarek ellerin, benim olsunlar. Öpmeye doyamadığım, Dudakların Koklamaya kıyamadığım, Tenin. Sarılmaya doyamadığım belin. Sevgilim. Senin için şiirler yazdım şarkılar tuttum. Sana doyamadım. Anlata anlata bitiremediğim.Sevgili. Gitme kal bu gece. Benim ol... Ömrüm feda olsun ömrüne. Gel istersen kaçalım engin denizlere. Yeni bir dünya kuralım ikimize. Sevgili giteme kal bu gece. |
Gitsende
Alıştım artık sensizliğe Alıştım sensiz *******e Alıştım kahreden gidişine Türkün var benim benliğimde Kokun hala üzerimde. Hiç uğraşma hayalin benliğimde Sen bırakıp gitsende |
Giz..
Ömrüm kadar yaşadım zamanı... yaşayamadıklarıma gizledim... geriye kalan zamanıma sakladım seni... “Kimseler bilmesin..” |
Gizemli...
Bir gizem var saçlarından dökülen anlına ince, ince buğulu yağmur tanelerinde. Ve bir his kaşlarından kirpiklerine oradan gözlerine akan kar tanelerinde. Çok dik bir yokuş manzarasını andırıyor burnundan dudaklarına doğru inen ince bir yolda bakışların... Sanki tel, tel küçük, küçük nağmelerinde, Bir mana bir anlam Dudaklarından dökülen şiirimsi dizelerde. Bir anlatım bir sır var Yüz hatlarında Sevecen, Şuh, kararlı bakışlarında. Sevgili... |
Gizli Aşk...
Bir busesin sen. Öpülesi dudaklarında. Ve bir çiçek. Seni; Kimseler bilemiyecek. Kimseler duymayacak. Misler gibi kokunu. |
Göçeri maviler umut kara...
yaşamalı umudu en güzel mavi en alasından kara sevdaları... maviler kirlenmesin olur mu şiirler okurum türküler mırıldanırım, her okuduğumda bir yerlere götürür beni dizeler... her gittiğim yerde bir an bile kalamam nedense.... belki de kalmak istemem, aslında her durak bir liman her limanda ızdırab var sanki... sen hep şiir yaz olur mu ben alıp başımı gideyim şiirlerin içindeki umuda.. yar... ah umutlar bir yol bulunsa da kalınsa ölürcesine... umutsuz yaşanmazmış, lakın, az kaldı ömrüm... elif ile şedde dostluk sevgi ile aşk... her sabahın ilk duası nasılsa. her nefes son çektiğim acı gibi hatırımda suyun üzerinde yürünmezmiş oysa gerçeklerin içinde yol alınır tıpkı sen gibi tıpkı ben gibi senin umudun nasıl toprağa gömülmüşse benimkide hala bulmadığım zamanlarda saklı.... bana elini uzat ölüm bana gerçeği anlat ölüm zamanımdan sonra üzerimde papatyalar açacak mı..... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.