![]() |
Gerila
bir gerillla gibi kaçak döğüşüyorum kendimle Rıza Aslan |
Gidemezsin
gidemezsin sen böyle çeresiz gidemezsin çünkü sen kendine yetemezsin çok zamanlarımız oldu seninle beraber yaşanılan ortak çok ayrıntımız var seninle sadece ikimizin bildiği hayallerimiz var hayal olmaktan çıkıp benliğimize sinen iki kişi değil biz artık biriz bu yüzden gidemezsin yetemezsin kendine bensiz yatamazsın *******i bir başına rüyalarında yine eskisi gibi beni görürsün ama kabusun olarak kaçamazsın benden bu yüzden gidemezsin aklına gelir yapılan her şey bir müzik tınısında beni hatırlarsın bir çiçeğin kokusunda ben gelirim aklına benden vazgeçemezsin gidemezsin ardında bırakamazsın vazgeçemeyeceklerini tükeneceğini bilirsin hep geride kalır aklın sözlerin gelir aklına o sözlerki dönemeyeceğin bir çocuk ağlamasında ben gelirim aklına el ele birini görsen beni hatırlarsın ne zaman yalnız kalsan bunalırsın yeni uğraşılar arasın belki kendine bulamazsın yeni bir ben ararsın, bana benzemeyenlerden belki de kanarsın ona ama onda beni bulamazsın geride bırakamazsın beni kaçamazsın kendinden kendinden kaçtığın her yol bana yine geri döner ve görmüş olduğun benler karşısında tükenirsin kendimi kandırmak için ne yaparsam yapayım bilirim ve seni iyi tanırım sen - gidersin - Rıza Aslan |
Gidenin Ardından
el sallarken gidenin ardından baka kalırken buğulu gözlerle umutsuzluğa o son söz hatırlanır hep söylenmeyi bekleyen söylenmeyen 02.02.2003 Rıza Aslan |
Gidenlere Üzülmek
gidenlere üzülmem kendime üzülmemdendir gidenlere üzülmem gidemeyişimdendir gidenlere üzülmem burada olmak zorunda olduğumdandır gidenlere üzülmem kendime üzülmemdendir gidemeyişimdendir 09.12.2002 Rıza Aslan |
Giderken
- giderken - bundan öte köy yok belli her dünyalının olduğu gibi bunun da elbet bir sonu vardı bir gün bitecekti bir gün bir virgül koymak gerekecekti sonradan devam etmek istediğinde devam edebileceğin (!) bir son değildi belki belki ilerde hatırlandığında anımsanmayacak bile (!) yaşadıkların bir an kadar kısa gelecek belki gözlerin buğulanacaktı belki de habersiz herşeye rağmen bir gün bu da bitecekti her şey geride kalacaktı ve o rüya en güzel yerinde kesilecekti bir gün bitecekti bitişi engellemeye çalışsanda bitecekti sonuçta ne yaparsan yap nasıl yaşarsan yaşa her ölüm gibi her bitiş de - erkendi - rıza aslan 11 - 02 - 2002 ankara * karacan* Rıza Aslan |
Gidişine Üzülmedim
gidişine hiç üzülmedim daha önceden giden herkes gibi zamanı gelince sen de bir gün - gidecektin - Rıza Aslan |
Git Demek Zor
git demem zor. kal demem daha da zor. sana ihtiyaç duyduğum, ve içinde kaybolduğum; bu yoğun günlerde 20-09-2001 Rıza Aslan |
Git, denilen zamanlar
git denilen zamanlarda gidememekti aslında son sitem 08 Eylül 2006 Rıza Aslan |
Gitmek - kalmak
zordur gitmekle – kalmak arasındaki o ince çizgide yürümek zordur göz göre göre yitmek yitirilmek zordur içinde olan savaşlarda kaybedenin yine kendin olduğunu bilmek zordur bazen gitmek zordur bazen kalmak 13 Mart 2006 Mersin |
Gittiğinde
gittiğinde yağmur yağıyordu dışarıda fırtınayla karışık herkeste bir elem herkeste bir kasvet gittiğinde yağmur yağıyordu dışarıda bardaktan boşalırcasına anlaşılmadı bu yüzden ağladığım 02.02.2003 Rıza Aslan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:51 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.