![]() |
Dört Göz
neyim ki ben,gözlüklerim için mazbatannın içine zerkedilmiş dişleri olmayan bi bityeniği kendini alemin kralı görür bu dünyaya onsuz seyirci kaldığım için beni çok kızdırdığı zamanlarda protesto ederim görüş açımı karanlığa,aydınlığa alışırım hasta ruhlu n' olacak kandırabileceğini sanıyor bana gösterdikleriyle hani bilmiyor ki bende görmeyi dilemiyorum aslında bütün çirkinliklerini hayalin hayal edemediklerimde önemsiz,bir yığıntı taş kalpli göstermelik bir ucube bir gün yere atacağım sinirim geçesiye üzerinde zıplayacağım keratanın sırf kalıbı bozulsun bana yuvarlak göstersin köşeli,karton kutulu dünyayı |
Duvarların sesi var
duvarların sesi var duvarların sesi var duvarların sesi var sessiz olan yalnızca benim sensiz kalan sadece tenim senden artan terkedilmişlik var üzerimde ardında bıraktığın gözlerin gözlerimde sessiz olan yalnızca benim duvarların sesi var duvarların sesi var duvarların sesi va saatlerim birbirini kovalar saatlerim gecemi kurcalar sensiz gecen bu üçüncü gece senden sonra gönlümde yok hiç hece saatlerim gecemi kovalar duvarların sesi var duvarların sesi var duvarların sesi va terkedenlerin nefesi var |
Duygusuz Değilim
her şeye bir kulpum vardır hiç eksilmez sözlerim duygusuz değilim ama karşımdakine güvenim azdır zayıf anını gözlerim |
Duymak
yazmak gereğini kalemim duyuyor ben duymuyorum konuşmak gereğini dilim duyuyor ben duymuyorum duymak gereğini kulağım duymuyor ben de duymuyorum |
duYulur
Duyulur Duyulur Duyulur Bir kapı gıcırtısı Yaşanmış bir hayalin Ardından Sıcacık bir tenin Kokusu Aşık mı? olmuştum Gül müydüm? solmuştum O bir kordu içimde Yanmış kül olmuştum. Duyulur Duyulur Duyulur Kalbimin gümbürtüsü Dünyanın bütün Kentlerinden Tükenmiş vücudumun Yanık kokusu Aşık mı? olmuştum Gül müydüm? solmuştum O bir kordu içimde Yanmış kül olmuştum |
Düş Kalacak
hiç düşlediğin yerde geçmeyecek hayat gidemeyeceğin uzaklıkları düşleme sakın düşünde bile olsa uzaklaşma kendinden emin olma geçeceğin geçmek istediğin yoldan hiç düşleme düşlerini nasıl olsa düş kalacak açılmayacak bir pencere düşlerinin rüzgarına ama vazgeçme yine de boz,dağıt,yeniden kur gerçeklere çok uzak kalmasını beklediğin düşünü |
Düşman *******
*******i düşmandı ona Ona ve yaşama isteğine Suçu sevmekti,gönülden İçini yakan ateşini Doğallığın insanlığın Kadın olmak suçunu İşlemişti cesaretle *******i düşmandı ona Ona ve yaşama isteğine Derinliklerinde kırk kandil Yanardı sevdasının Açıklayamazdı sırdaşına Sevdiğini delicesine O sevemezdi bir erkeği Sevmek suçtu... Yaşamak zorunda olduğu yerde “yaşamak ama ne yaşamak belirli kalıplarda belirlenmiş çizgilerde yaşamak,yada yaşamaya çalışmak” günlerdir fırtınalar kopuyordu gözlerinde,yüreğinde yüreğinin sesiydi bakışları anlatmak istediklerini anlatacak tek sözcü gözleri ve de boş bakışları uzaklara gitmek istediği büyük şehre doğru bakardı,devamlı,hisleri kimse tercüme edemezdi dilsiz hislerini hoş tercüme etseler bile kim okuyacaktı onun hislerini *******i düşmandı ona ona ve yaşama isteğine ona ve geleceğine belirsiz olan kıymetsiz olan gelmesini beklemediği geleceğine |
Düşme Onun Peşine
Düşme onun peşine Aldatır seni işi ne Sevme onu boşuna Yandırır seni aşkına Seni seviyorum deme Yanlış bedel ödeme Aldanma yalanlarına Boynu bükük tavrına Düşme onun peşine Aldatır seni işi ne Sevme onu boşuna Yandırır seni aşkına Söyleme ona bir söz Ellerini bağlama çöz Yakar seni ateşi Gözüne perde güneşi Düşme onun peşine Aldatır seni işi ne Sevme onu boşuna Yandırır seni aşkına |
Düşmüş
aşktan aşağı düşmüş akbabalar üşüşmüş bacağı iki yerden kırık hayata küsmüşmüş |
Eda
ben bir edayım takınabilirsin kendine benimle dolaşır benimle kaynaşırsın sevdiklerine fazla şımarma ama benim edam var diye |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.