![]() |
Git
Artık dur demiyorum sana Git çok uzaklara git Seni bulamayacağım yerlere dit Arkanda iz bırakma giderken Sakın geriye bakma benim gibi Eğer ağlarsan sakın belli etme Sabret yalnız kaldığında Yattığın zamanlarda ağla sessizce Mektuplarıma sakın cevap verme Sonra seni hatırlarım bir anda Telefonlarıma cevap verme Ümidim kaybettem seni ararım hep Birgün dönersen sakın bakma bana Dokunma mezar taşıma Çiçekte getirme bana Bir de sakın dua etme Cennete gidersem seni unutmam Git ve bir daha ağlama benim gibi |
Gitmem Gerek
İlk defa saçlarını hissettim İlk defa ellerine dokundum Aşk bu olsa gerek diyorum Zaman gençliğim gibi geçti Saat anlamadan dokuz oldu İlla gidesi tuttu varsın gitsin Benim kalbimde onunla gitti Bu şehirden ayrılasım gelmiyor Sebebi basit sevdiğim burada Aşkı bulduğum burada ama ben Gitmem gerek gözyaşlarım ile |
Gittin
Gitmene dahi engel olamadim Arkana bile bakmadan gittin Küçük adımlarla sise karıştın Bir sözdü senden beklediğim Niçin sustun zeytin gözlüm Zaten sıla ayrıydım gurbette Birde sen gidince hüzünlendim Bir seni düşünüyorum bir anamı Hanginiz için ağlayayım bilemedim Gözyaşlarım bir anda çağladı Çağlayan misali aktı şarıldayarak Olsun be seni düşünmekte yeter Git gidebildiğin kadar uzaklara Çıkmazsın bu bedenden asla Bir kere sevdim seni be suçmu |
Gittin Ama...
Senden ayrılan ruhum değil,bedenimdi Üzerinde hala kokun olan bedenim Gözlerim kör,dilim lal oldu Ellerim hissiz,ayaklarım tutmaz oldu Simsiyah saçlarım gittiğinde beyaz oldu Yanaklarım,yanaklarım artık kurumaz oldu Dön artık bu hayat yaşanmaz oldu Giden kuşlar geriye dönmez oldu Bahar geldi ağaçlar yeşermez oldu Sevda şarkıları dahi hüzün ile doldu Sensiz bu beden kurudu soldu Dön sevgilim insanlar gitti gider oldu |
Gönlüm
Pervane oldum rüzgarda Aşk ile yandım buzullarda Sevdayı ilk tanıdığım anda Ağladı bi çare tek başına Şu benim divane gönlüm Sevgi nedir hiç bilmezdi Aşkı sadece filmde izlerdi O çakmak gözlerim vardıya Görmez oldu onu tanıdığında Şu benim bi çare gönlüm Sevdayı bülbül anlattı bana Zağ ile kanmışın hayatımda Ağlamak mı olmazdı asla Şimdi yan yüreğim benimle Şu benim kederli gönlüm Yunus derdime derman olsa Bülbüller ile bana şiir yollasa Kederimi alıp sevinç yollasa Aşkı bizlere derince anlatsa Şu benim lalezar gönlüm |
Gönlüm Arzular Seni
Ağlayarak sürsem izini daima Nur cemalini görsem hayalimde Ya Muhammed hasretim varlığına Hak nasip etse gitsem Mekke'ye Yüzümü sürsem kabir toprağına Ya Muhammed hasretim varlığına Mecnun oldum düştüm çöllere Ferhat oldum dağları deldim Ya Muhammed hasretim varlığına Gül kokunu hissetsem bir defa Elini öpsem son nefes anımda Ya Muhammed hasretim varlığına |
Görüyorum
Puslu bir hayatın berrak düşleri Düşleri aydınlatan ateş böcekleri Ateş böceklerini toplayan aşk sözleri Artık görüyorum gerçek düşünceleri Yalanmış o sevgilinin masum gülüşleri Artık anlıyorum ama sevemiyorum Şimalim var benim Gece Güneşim söndü Niye böyle bir heyecan yaşamak gereği Salaklık para ile satılırsa yine alırdım Güven bedava verilse alıp çöpe atardım Artık sadece sana aitim Şimalim |
Gözler ve Ölüm
Gözleri gizlemek kapakları ardına Elleri kavuşturmak cemalin ortasında Bir perde misali sıkıca kapamak gözleri Bir de düşün ölüm denen hayatı Toprak altında gözleri açsan ne olur Göreceğin birşey yok karanlıktan başka Zifiri karanlık olurmuş herbir yanın Bir anda aydınlık olurmuş hesap anı yani Ölüm bu hayatın son merdiveni imiş Ama sonu sadece sana mutluluk verir Dostlarına yoldaşlarına gözyaşı verir Ah bir de toprak altında da görebilsem Eksiğim kalmayacak, tam donanımlı ölü Gözler sana hep rehber oldular hayatında Şimdi istirahat vakti başladı onların, ebedi |
Gözüm Dilim Ayağım Ruhum
Susmayacağım dilimi kessenizde Haykıracağım sözlerim ile dünyaya Sevgiyi,dostuluğu,iyiliği anlatacağım Yine koşacağım ayaklarımı kırılsada Bir mustang gibi özgür ve delicesine Belki de o asi sevgiliye koşacağım Hissedeceğim ruhumu çalsanızda Ağlayacağım,güleceğim inadınıza Gülleri kokusunu çekeceğim sineme Göreceğim işte gözlerim ama olsada Kalbimle göreceğim iyiliğim kötülüğü Sevdiğimin ay parçası yüzünü göreceğim |
Gözyaşı Yağmurunda Giderim
Sen üzülme yeter sevgilim Ben çeker giderim buralardan Arkama dahi bakmadan giderim Anladım sevmek bana uymazmış Ama sevdim işte büyük hataymış Bakma öyle canım gidiyorum işte Kendimle hesabım var sevgi üstüne Giderken buradan cezamı keseceğim Belkide bir daha asla sevmeyeceğim Sende zaten suç yok seven bendim Sen zahmet etme tokatı da yerim Gözyaşı yağmurunda ıslanır giderim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.