![]() |
kurduğum hayallerbitti artık
aklıma gelen hersey son buldu deliye dondum en mutlu gunumdu seni gorduğum gun razıydım sen sevmezsende sevgisiz yasanır ama umutsun asla ismin gibi yalan cıktın zehir ettin gençliğimi bundan bolr çıkma karsıma eğer istersemezsen gelmem ruyalarına ne diyeyim sevgilim sana |
Gidiyorum artık buralardan
Bırakıyorum evimi ,odamı,yatağımı Bırakıyorum artık yürüdüğüm karanlık yolları Seni bensiz bir başına Artık sana sevdiğini söyleyen biri olmayacak Gece yarısı telefonların çalmayacak Belki bunları sana başkası söyleye Ama hep arayacaksın sana verdiğim değeri Senin için ağlamıyorum Çünkü döktüğüm gözyaşlarında boğdum seni Sen benim sevdama layık değilsin Belkide beni hiç sevmedin Ama unutmas sen yalnızlıkların kadını |
Gİdİyorum Artik Buralardan
Birakiyorum Evİmİ,odami,yataĞimi Birakiyorum Artik YÜrÜdÜĞÜm Karanlik Yollari Senİ Bensİz Bİr BaŞina Birakiyorum Artik Senİ SevdİĞİnİ SÖyleyen Bİrİ Olmayacak Gece Yarisi Telefonlarin Çalmayacak Belkİ Bunlari Sana BaŞka Bİrİ SÖyleyecek Ama Hep Arayacaksin Sana VerdİĞİm DeĞerİ Artik Senİn İÇİn AĞlamiyorum ÇÜnkÜ DÖktÜĞÜm GÖzyaŞlarina GÖmdÜm Senİ Sen Benİm Sevgİmİ Haketmİyorsun Belkİde Benİ HİÇ Sevmedİn Ama Unutma Sen Yanlizliklarin Kadini Ben AŞk Adami |
Erkekler ağlamaz sanırsın değilmi gülüm,erkekler gece ağlar derdini
karanlık odaya anlatır,isyanı gecenin içinde göz yaşlarıyla karışır.Kimse bilmez dertlerini kimse duymaz feryatlarını anlamaz tek bir varlık yanlızlığını,tıpkı senin anlamadığın gibi.Sana olan aşkımı neden duymazdan gelirsin,neden bakmazsın gözlerime derinden,yoksa yeniden aşık olma korkusumu kaplar dört bi yanını.Bak seni beklemekte olan kalbim yosunlaştı artık,her gece bir nebze taşlaşır oldu kalbim.Bilmemki ne zaman geri dönü |
HoŞcakal Ayak İzİm...
Serserİ Sokaklarda HoŞcakal... Yarim KalmiŞ Duvar Yazilari Hoscakal... Bİr GÜn Gelecek Akacak Yeralti Sulari HoŞcakal... Yakut,bezİrgan,gÖn Hoscakal Eskİ Zaman Aktarlari Gİdİyorum... Bu Sehrİ Bu Yamuru Bu DÜslerİ Bu AŞki Bu Kavgayi Bu Kederİ Sİze Birakarak Gİdİyorum.. Hoscakalin....... |
Sakine bacı,
Git yarimin yanına, Onu ne kadar sevdiğimi anlat. Onun için uyumadığımı, Bilsin bundan sonra. Onun için şiir yazdığımı, Ve onsuz gülemediğimi, Anlat sakine bacı anlat. Onunla evlenmek istediğimi, Onsuz yapamayacağımı, O olmadan öleceğimi, Anlat Sakine bacı anlat. Anlat ona derdimi, Gelsin bana, Gelmez ise Azrail alsın canımı, Anlat Sakine bacı anlat, Onun için neler çektiğimi. ANLAT SAKİNE BACI ANLAT. İzzettin Bilgin |
her parçada adın geçiyor her sözde sen her dudaktan okunuyorsun adına
yazılan şiirleri okuyamıyoruum çünkü okudukca üzülüyorum inanki ağlamak istiyorum ama olmuyor ama birgün olunca o göz damlası olmucak aşkım o sana dökülen kan olucak aynen damarlarımdaki kan gibi bebeyim bunu burda sana yazdım çünkü sen giderken bana bişey yazamadın ben seni aldatmadım aldatmış olsaydım eyer san bunca miletin önünde yemin ederimki senin kokun senin sesin çınlıyor kulaklarımda sanki geri dönüp aşkım seni sev |
yanlızların dostuyum kötülerle konuşmam ama aşk bize göre deyilmiş
anladım ama nabalım bende aşk seviyorum ama yasak bir aşka koşamam adım yanlız çocuk çünkü ben denizlerde deyil gündüzlerde deyil *******de yaşıyan yanlız çocum ama birtek kalbimdeki kişiyi seviyoyorum oda kendini biliyor ama ben genede yanlız çocum |
Senİ Sevİyorum ÖlÜmÜne Kadar Nolur Gİtme.benİm Bu Beden Ne Yapar
Dayanamaz.gÖzlerİmdekİ YaŞlar Akar Kalbİme Kadar Sana DoĞru Gİder Bu Yollar. Lanet Olsun BÜtÜn AŞklara Korkma Aramam Senİ BaŞkasinda Artik Seven İnsan Gelİr Yanima Bİlemem Onadami Kanip DeĞer Versem Acaba Veremem Ben Bİrkere Severİm Bİrdaha Sevemem Kalbİmİ Sana Verdİm Senden Alip BaŞkasina Veremem Şİmdİ Sen Mİsİn Kalbİmİ Alip Terkeden. |
gidiyorum yine sensiz uzaklara yine yorgun yine çaresiz seni hiç
unutmayacam çünkü herzaman olduğun yerde olacaksın yanı gökyüzünde.Korktuğum tek şey seni bir daha göremem.O da biliyorsun bulutların üstünü örtmesi.Biz senle hep güneşin batışıyla buluşuyoruz yanı akşamları ve sen o kadar güzel etrafını aydınlatıyonki yıldızlar bile güzelliğinin karşısında yanıp sonuyorlar.Yani anlayacağın ne sen güneşsiz ne yıldızlar sensiz ne ne ben sensiz yaşayabiliriz |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.