![]() |
bir kaç kişi sevmiş
en çok seni sevmiş aklını çelmiş gönlünü delmiş güler yüzlünün tekiymiş parayı pulu bilmezmiş güneş batınca aşkını itiraf edecekmiş kendini beyenen biriymiş seni çok sevmeiş cezasını çekecekmiş bütün gün böyle geçmiş sen onu sevmişsin o seni sevmemiş gönlü artık başka birindeymiş uzağa gitmiş bu aşk böyle birmiş |
Okul yılları beni yordu
Bu kalbim hep seni sordu Laf anlamıyor kalbim unutturamıyorum Şu garip gönlümü avutamıyorum Hep sana feryad ediyor bu gönlüm Sensiz kötü geçiyor benim ömrüm Hatırla o gün msn de ne demiştin O laftan sonra ben oturup içmiştim Benimki gafletti ; bir anlık gaflet Feyzi beni aramasa ben Allah a emanet Feyzi aradı da beni bundan kurtardı Düştüğüm çukurdan elimi tuttu çıkardı Her ne kadar kurtulsamda bu uçurum birgün garanti O gün kimse kalmazsa Allah |
gidenden benin gitmiş
gittiği anda bitmiş ben gideni değil giden beni kaybetmiştir |
Martılar bile ağladı sevgime
Bir sen inanmadın garip gönlüme Hiç bakmadı gözün gözüme Söz geçiremedim sevem kalbime Kalbimde yanan yangını Damarlarımda dolaşan kanı Bu bedendeki canı Senin uğruna feda ederim. CCC KÜBRA YA |
Ne yiyor , ne içiyor
Uyumuyor sabahlara kadar oturuyor Bir an elinden cep telefonu düşmüyor Besbelli aşık lan bu kız Ne sorarsam sorayım bilmem diyor Durup durup hayallere dalıyor Sonunda bir of çekip bırakıyor Besbelli aşık lan bu kız Bu aralar hiç yüzü gülmüyor Belli ki bir şeyler yolunda gitmiyor Belki de sevdiği yüz vermiyor Besbelli aşık lan bu kız Dilinden onun adı hiç düşmüyor Gece gündüz hep onu sayıklıyor Elinde kalem sürekli bir şeyler yazıyor Besbelli aşık lan bu |
Ne dil yeter seni anlatmaya,ne göz kıyar sana bakmaya,ne ellerim
dayanır sana dokunmaya,ne kollarım uzanır seni sarmaya,giç ömür yeter mi?Bir sen daha bulmaya bitanesi... |
ben seni severken sen sen yanımda yoktun,ben seni özlerken sen
bilmiyordun ben seni sensiz sevdim.. |
görmesem yüzünü senin
yaşıyamamki ? sensizlik zorgelir bana alışamamki bucan bu bedenle söyle sensiz ne yapsın sen olmasan bir gün bile yaşıyamamki yaşayamamki bu dünyada yaşıyamamki öyle alıştımkı sana hep arıyorum inan sensiz bir an bile yapamıyorum sensizlik bu alemde yaşamıyorum sen olmasan bu dünya da yaşayamamki öyle alıştım kı sana hep arıyorum inan sensizlik bir an bile yaşamıyorum sen olmasan budün yada yaşayamamkı yaşayamamkı yazan :therockula262 fırat çağ |
Bir gün bile unutamadım ki seni,
Her gözlerimi kapatışımda, Gözlerin geldi aklıma. Bir gün bile unutmadım ki seni... Gece ayazında senin için ağlasam da, Gündüz senin için yalvarsam da, Kalbinde küçücük bir yerim kalmasa da, Bir gün bile unutmadım ki seni... Bana verdiğin sözleri tutmasan da, Yalnız başıma kalsam da, Hatıralarım yüreğimi kanatsa da, Bir gün bile unutmadım ki seni... Her bana bakışında, Aşkla nefret savaşında Yüreğim hep acısa da, Bir gün bile unutmadım ki seni... |
Dün sabaha karşı kendimle konuştum
Ben hep kendime çıkan bir yokuştum Yokuşun başında bir düşman vardı Onu vurmaya gittim kendimle vuruştum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:09 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.