![]() |
Uzanırsın, yetişemezsin..
Yetişirsin, dokunamazsın.. Seversin, vazgeçemezsin.. Vazgeçersin ama UNUTAMAZSINN! YELİZ BODUR |
sevdiğin kadar sevilirsin
Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatlarının çırpındığı kadar hafif... Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü... Ne renk olursa kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin... Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna; Ne kadar yaşarsan yaşa Sevdiğin kadardır ömrün Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bilki ağladığın kadar güleceksin |
Yemyeşil ovalarını verdi adama
Yaşam fışkıran. Beni seviyor musun? Evet, dedi adam... Güneşini, ayını verdi kadın Yıldızları taktı bir bir adamın omuzlarına... Beni seviyor musun? Tabi, dedi adam... Kadın çağladı Gürül gürül akan pınarını verdi adama. Beni seviyor musun? Elbette, dedi adam... Kadın bağlandı Yaşam ipini adama verdi. Bir oldular tek oldular adamla. Beni seviyor musun? Biliyorsun, dedi adam... Kadın dağlarını verdi adama Tırmandılar doruklara. |
AŞk Bİr Tİyatro Dedİler
En Zor Orlu Bana Verdİler Önce Sev Sonra Unut Dedİler Ben Rolumu Yapamadim Senİ Sevdİm Ama Onutumadim BebeĞİm |
aşkı anlatmaya geldim aşk acı deselerde yüregim yanıyor çünkü aşıgım
kalbim duruyor çünkü aşıgım offf olmuyor sabah olmuyor gece ölüyom lüften gel bekletme |
Ve bir gün Usulca perdeni havalandırırsa Rüzgar, Bırak girsin odana
Bırak girsin odana Dokunsun dudaklarına Saçlarına Minik sarı bir yaprağı Bıraksın yanındaki Yastığa ve Bir anıyı yaşatsın Hem sana hemde bana |
En güzel sevgi ne derseler
Aşk diyebilir misin? Sen birini sevdin mi derseler Beni söyleyebilir misin? Neden ağlıyorsun derseler Sevgilim için diyebilir misin? Onu unuttun mu derseler Hatır diyebilir misin Yaşamak çok güzel derseler Seninle olurum diyebilir misin? İlk gördüğüm yerde bekliyorum desem Koşa koşa gelir misin? Gelir misin bir tanem? |
Seninle her karşılaştığımızda güzelim
Gözlerim başka bir şey görmüyorsa Alabildiğince çarpıyorsa kalbim Birbirine dolaşıyorsa ayaklarım Heyecandan titriyorsa Bütün benliğim Demek ki Sana tutkunum, sana hasretim. Varlığın her an düşlerimde Yaşıyorsa Geçmiyorsa sensiz zamanım Kanın dolaşıyorsa damarımda Sarsılıyorsa vücudumu adım adım Su ve ekmek gibi muhtaçsam sana Demek ki Sana tutkunum sana hasretim. |
sevgimledolu sana bir gökyüzü bırakıyorum gülüm
yagmurlarla yagsın diye saçlarına rüzgarlarla kokusunu gelsin diye burnuna sana bir gökyüzü bırakıyorum gülüm yılarımı çalan sevginle dolu... |
güneşe sordum seni benim gibi sıcak dediyıldızlara sordum seni onun
gibi parlak dedi kalbime sordum seni onu seviyooooorsun dedi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:23 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.