![]() |
Ben Ölürsem
Cüzdanımdaki Resmi Alın Ne Atın Nede Yakın Benimle Beraber Kefenime Sarın Omuzlarda Benimle Taşıyın Kabrime Getirin Beraber Gömün Bizi Mezar Taşımda Ne Adımı Ne Yaşımı Yazın Sadece O Resmi Katın Belki Kokusu Gelir Yanıma Belkide Can Verir Cansız Canıma Beraber Gömün Bizi... |
Yalnızlığa mahkum bu sokaklar
Yalnızlığa mahkum bu yürek bu beden Varmısın yokmusun belli değil Benlemisin bensizmisin bellideğil Gözlerinmi daha güzel gülüşünmü belli değil Aşkmı bu sevgimi belli değil Sarhoşmuyum ayıkmıyım belli değil Aklım bendemi sendemi mühim değil Konuşan ben yaklaşan ben sokulan ben Ellerine tutunan saçlarına takılan ben Sözlerine gülüşüne bağlanan ben Sorsam seven kim diyeceksinki ben Anlamsız kaçışların sıkılışların Boş gözlerle bakışların Susuşların kaş çatışların Bendenmi sendenmi korkuların Hüzünlüysen dertliysen ortak olayım Ağlayacaksan kızacaksan ortak olayım Uykusussan uyuyacaksan yastık olayım Yakacaksan bu şehrin akşamlarını beraber olalım Suskun bir çiçeksinsen Ne açan nede tam solan Dünyaya dargın bi suskun çiçek Açmayan açmayada çabalamayan Birzaman daha yetecek gücüm kaldı Sana vereyim gücümü mühim değil Açmak açmamak senin elinde mühim değil Ben bitiyorum herhalde mühim değil Yeter bitsin bu sızı boşuna uğraş Bir şey getirmedinki kendini topla yavaş yavaş Olmuyor olmayacak herhalde arkadaş Ben vazgeçiyorum birazda sen kendinle uğraş Gelişin ümit vermediki gidişin incitsin Nekadar ısıtabilmiştinki zaten gözlerimi Ben senleykende sensizkende yalnızdım Gidiyormusun kalıyormusun artık mühim değil Girerken yüreğime izin almadınki Giderken müsaade isteyesin Sen benleykende tekkende suskun bir çiçeksin |
Bu AkŞam Yİne Hayalİn Canlandi GÖzlerİmde
IŞik Oluyorsun Bana Karanlik *******İmde YillanmiŞ Şarap Gİbİ Yaniyorsun İÇİmde Bu AkŞam Senİ Ölesİye Özledİm Bu AkŞam Senİ GÖrmek İstİyor GÖzlerİm Sicak Ellerİnİ Tutmak İstİyor Ellerİm Sevgİnle Dolup TaŞmak İstİyor Kalbİm Bu AkŞam Senİ Ölesİye Özledİm Bu AkŞam Senİ Senden Son Defa İstİyorum Dayanacak GÜcÜm Kalmadi Bekleyemİyorum Ellerİm Semada Dualar Edİyorum Bu AkŞam Senİ Ölesİye Özledİm |
Bİr GÜn Yanina Gelecegİm...!!!
Bİr Elİmde Sİlah Bİr Elİmde GÜl...!!! Ya O GÜlÜ Alir Benİm Olursun...!!! Ya O Sİlahi Alir Benİ Vurursun...!!! |
seni sevdiğimi söylüyorum
ama bu yalan çünkü sana olan duygularım o kadar üstün ve yüceki aşkım onlara işim bulamadım |
her şeyi bııraktım resimlerde
herşeyi bıraktım hasretlerde seni sakladım bende eskiden diye başladım güne gelimli gidimli dünyanın içinde sessiz ağladım her gece bak hala izin kalbimde |
Sevmek güvenmekti benim için sana,
Şimdi sen gitin yoksun yanımda... Güvenmedin şimdi sadece akan göz yaşlarım var yanımda; Bana biraz daha dürüt olsaydın eger Seni öylede severdim. Sevmek aldanmakmış meger, Aldandım ne diyeyim. Şimdi yoksun yanımda... Aynı şehirde olmak bile yeterdi ya bize , Ne bu şehirde nede kalbimde yoksun artık.... Biraz daha dürts olsaydın, İnansaydın sevgime , Seni öylede severdim ... Yalanlarla ne geçtiyse eline , Anlıyamıyorum... Mutsuzlugumsa mutlulu |
ruhum seninle iken,
hatatımı çaldın. kalbim eninle iken, aldın götürdün. şimdi ben senin ruhunu, kalbini çalan tek insan olcağım. ben senin sevdiğin betül olacağım. |
Seni seviyorum dedim,
Efendim dedi? Ne zaman seni hatırlasam, İii değil kötüyüm dedim, Seni seviyorum dedim. Elveda dedi, Vicdan azabı çekiyorum dedim, İstemeden keberttim. Yoruldum dedim hayattan, Onun son sözü seni seviyorumdu, Unutma beni dedi. Malesef çoktan gitmişti, |
Tek arzum nedir bilirmisin?
Sana kavuşmak Tek işim nedir bilirmisin? Resmine bakıp seni hayal etmek Tek korkum nedir bilirmisin? SENİ kaybetmek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:38 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.