![]() |
şiirimi bestelerken seni görmek,ölürken seni öldürmek bana acı verir.
|
bedenimde var ise bir büyük sancı. o gözler bana artık bir yabancı
cellata vur emri versede savcı.unutma birtanem hep seni sevdim. yıkıldı hayatım her bir yerinden . seni sonuna kadar sevmeye yeminliyim ben .çıkmaza düşerde yıkılırsabu benden. unutma birtanem hep seni sevdim ben. isyan etmedim allah a seni dilendim .umuduma her gün bir yenisini ekledim .hergünyollarını gözledim .unutma birtanem hep seni sevdim . |
aşk neye benzer bazen masum bir çocugun savunmasızlıgına,bazen çok
sevdigi oyuncagını kaybettigi için günlerce gözyaşına ,bazense elini tuttugu sımsıkı bırakmadıgı anlar vardır ya ona benzer yani aynı bebege o bebegi aglatmaksa senin gibi vicdansızlara yakışır:( |
sensiz geçti bu kadar sene hergün bekledim ,rüyalarıma bari gel
istedim ama ,sen gelmedin ,ben senin elini hiç bırakmadım ,ama sen öyle bir anda gittin ki ben ardından bakakaldım,öyle küçük ve savunmasız ,öyle paramparça oldu ki yüregim kimseye anlatamadım,bazen şarkılar da agladım bazende seni içimde yaşatmaya devam ettim ama ençok neyi unutmadım biliyomusun?dün senin elini tutarken bugün o tabutta gidişini ben nekadar gitme baba desemde seni götürenlere isyan edemedim ama sen sonsuzluga gitsen |
Bugün yine sensizim üsüyorum.Artik atmaliydim seni sayfalardan o sana
esir kalmis askimdan o suskun esaretinden atmaliydim seni.Hani o giderken artik seni sevmiyorum deyisin varya olümden bile beterdi benim için.O an dilim tutuldu gitme gitme dur diemedim.Agladim günlerce sensiz.Senin yerini kimse doldurmuyordu ne o eski sarkimiz ne sensiz gecen günler.Artik ölüm en kolay yoldu. SEN yokken hersey yalandi ask yalandi anilar hatiralar yalandi sensiz aldigim nefes bile haramdi bana. |
SENİ benim kadar sevenler sana benim kadar hasret kalsınlar
|
hasretlerin en yücesini yaşıyorum sende
hayatla savaşmamın nedeni bu belki belkide,senin hayatında birleşmenin ta kendisi.... |
aramak mı zor,
kaybet mi kolay. beklemek kimine kor, sabretmektir asıl olay. |
yağmur yağyo paşko paşko aşkından oldum şılo pılo ayağım girdi kotike
seni seviyom aşkım |
Benim bütün sorularım cevapsız
Bütün dertlerim dermansız Bu hayat yaşanmıyor yalnız Sen yoksun, inan ******* çok arsız Şimdi yarınları düşünüyorum ümitsiz Geziyorum bomboş sokakları sensiz Bir sigara yakıyorum çaresiz Seni değil sensizliği çekiyorum içime Hiç bir şey acıtmadı gidişin kadar Her geçen gün derdime dert katar Geçmişi hatırladıkça içim yanar Bu yalnızlık yok ediyor beni azar azar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.