![]() |
Bu AKŞAM İKİ kişi yanlız dünyada yalnız
bir ben birde kaldırım taşları. Bu akşam iki kişi var dünyada bir ben birde tütmeyen evimin bacası Bacam duman sız bensensiz. Artık birben yok öldüm sensiz. cihankan |
etme gülüm
gitme gülüm ben sana ne ettim ki gülüm seni seviyorum ben arkadaşım uğruna savaştım öldüm gülüm(aşkım) |
Neden kaçıyorsun gözlerim?
Neden sürekli feryat ediyorsun? Sanki ona baktığında neler hissettiğini bilmiyor muyum!... Sana soruyorum gözlerim cevap ver Eğer veremiyorsan sus ve sevgimi KALBİME bırak belki o bir gün Sana olan aşkımı haykırır. Çünkü seni seven kalbim sana olan sevgimi birgün itiraf edecektir... |
benım sevdam gece kadar siyah olmalı
tüm kusurları yanlışları örtmeli tıpkı gündüz gibi aydınlık olmalı lekesiz yalansız yanlışsız pembe gibi canlı olmalı hergün ayrı ayrı yaşmalıyım aşkı! kırmızı kadar çekici olmalı iliklerimde hisstmeliyim! şarap gibi gün geçtikçe kan kan içmeliyim seni.. sarı papatyalar kadar narin olmalı sevdiğini incitmemeli,üzmemeli... Biraz gri olmalı aşkımda .. kıskanmalı yeri gelince.. yeri gelince hırçın ve puslu!! |
Zaman öylesine çabuk geçiyor ki birtanem,
anılar yok olacağı,silineceği yerde, barajdan taşan su örneği, daha bir coşkulu,daha bir saldırgan Şimdi,nerdesin,kiminlesin bilemem bildiğim tek şey,bendeki senin, beni nasıl kahrettiği ve yok ettiğidir Mutluluğu uzaklarda aradın birtanem yanıbaşında olan sevinçleri ve acıları kendinle bütünleştirebilseydin eğer, şimdi böylesine solgun ve terkedilmişliğin ezikliğini duymayacaktık Her gün,her saat ve her dakika, büyük bir çığ gibi büyüyorsun |
bir kez olsun
kelimelerin sonsuz olduğu an konuş benle anlat ne geliyorsa içinden cümlelerin devirleştiği an sus(MA) kendi cümlelerinle anlam ver bana yüzün kızarsın söyle bana ne geliyorsa kalbinden yanlız sakın sus(MA) yanlızlık çekme yanımdayken çok soru sorma cevap bekleme benden ne gariptir dünya ne gariptir insanlar bir kez de sen beni ANLA..... |
hoşçakal sevgilim hoşçakal birtanem seni çok seviyorum hoşçakal ne
gecem ne gündüzüm yaralım gülüm ama seni çok sevdim gülüm hoşçakal sevgilim hoşçakal güzel kız seni çok sevdim hoşçakal |
zaman gece yarısı yine ben seni düşünüyorum
ıslak gözlerim camda belki gelir diyorum hani bir şarkımız vardı ya işde onu söylüyorum seni o kadar çok sevmişim ki unutamıyorum |
aşk ınsanı dewamlı aldar
sewgı hıç bır zaman altatmaz aşk ınsanı ghor eder sewgı her zaman ınsanı yol gosterır aşk her zaman içır sewgı her zaman dogru yolu gostertır aşk her zaman altarır sevıyorum dıye ama sewgı hıç bır zaman altatmaz |
aşk insanı derinden sarsan...
delice etkileyen bir sevgi... unutmayın ki şiir yazan degil... güzel yazan... yazdıran lar olmasa biz hiç birşey yazamayız...!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.