![]() |
BIR GARIP ASK BESTESIYIM
ben bir garip aşk bestesiyim şu yüreğin güftesiyim hiç umulmaz nerelerde tek başıma sersefilim bir garip aşk bestesiyim öyle içten öyle serin aklın almaz dayanılmaz tek başıma çok sefilim ben bir garip aşk besteyim bilemezsin ne haldeyim çok uzakta bir şehirde bıraktığın serseriyim bir garip aşk bestesiyim yalnız senin tek seninim arama hiç başka yerde bende gülüm aşk dediğin duyulmamış hiçbir yerde söylenmemiş kimselere sen uyurken *******ce her yerinde aşk yeliyim duyulmamış hiçbir yerde söylenmemiş kimselere sen uyurken *******ce senin senin senin senin için deliyim!!! bir garip aşk besteyim bilemezsin ne haldeyim çok uzakta bir şehirde bıraktığın serseriyim bir garip aşk bestesiyim yalnız senin tek seninim arama hiç başka yerde bende gülüm aşk dediğin |
Adimla Nasil Berabersem
hacet yok hatirlatmasina seni hatiralarin bir dakika bile cikmiyorsun aklimdan kosar gibi yuruyusun karanlikta bir isik gibi aydinlik gulusun hacet yok hatirlatmasina seni hatiralarin uzak uzak yildizlarla cevrilmis kainatin karanlik bosluklarinda akip giderken zaman adimla nasil berabersem oylece beraberiz seninle her saat seninle her dakika seninle her saniye gonlumuz mutluluga inanmis olmanin gururuyla rahat koltugumuzun altinda birer dinamit gibi kellemiz ve sonra her zaman her olumuyle ayni sartlar altinda kismet olmiyan gercekleri gormenin aydinligi alinlarimizda hacet yok hatirlatmasina seni hatiralarin sen bana kalbim kadar elim kadar yakinsin. |
SENI SAKLAYACAGIM
Seni saklayacagim inan Yazdiklarimda, cizdiklerimde, Sarkilarimda, sozlerimde. Sen kalacaksin kimse bilmeyecek Ve kimseler gormiyecek seni, Yasayacaksin gozlerimde. Sen goreceksin, duyacaksin Parildayan bir sevi sicakligi, Uyuyacak, uyanacaksin. Bakacaksin, benzemiyor Gelen gunler gecenlere, Dalacaksin. Bir seviyi anlamak Bir yasam harcamaktir, Harcayacaksin. Seni yasayacagim, anlatilmaz, Yasayacagim gozlerimde; Gozlerimde saklayacagim. Bir gun, tam anlatmaya.. Bakacaksin, Gozlerimi kapayacagim.. Anlayacaksin. |
SENI GUNLERE BOLDUM
Seni gunlere boldum,seni aylara Daha yillara,yuzyillara bolecegim Ve her zaman soyleyecegim ki beni anla Boyle eskitilmis de olsa bu kalbi Minesi catlamis bir dis gibi durduracagim karsinda. Siirler soylenir,siirler biter Biz bu sevdayi neresine sakladikdi sen ona bak da Kahverengi avuclarina mi gozlerinin Tam oradan mi kahverengi yagan bir aydinliga. Butun gunler yenilesir her bekleyiste Ve butun dunler,butun gecmisler Kapini acarsin ki bir de,hic kimseler yok Caresiz benim sana gelisim de hep boyle. Dun aksama dogru turuncu bir bulut gecti Sonra butun bulutlar hep birden gecti Anilar,anilar,belki hepsi bir kelime. |
ISTERSEN HIC BASLAMASIN
Istersen hic baslamasin Bu hikaye eksik kalsin Onca yaralarin ardindan Yeni bir ask yaratamazsin Orselenmis bir cocukluk Iste benim butun hikayem Kac sevda gecse de yuregimden Bu yikintilari onaramazsin Istersen hic baslamasin Gec kalmisiz birbirimize Yanlis kapilarla gecmis bunca yil Donemeyiz artik ilk gencligimize Istersen hic baslamasin Soz verelim kendimize. |
DESEM KI
Desem ki vakitlerden bir nisan aksamidir Ruzgarlarin en ferahlaticisi senden esiyor Sende seyrediyorum denizlerin en mavisini Ormanlarin en kuytusunu sende gezmekteyim Senden kopardim ciceklerin en solmazini Topraklarin en bereketlisini sende surdum Sende tattim yemislerin cumlesini. Desem ki sen benim icin, Hava kadar lazim,ekmek kadar mubarek Su gibi aziz bir seysin Nimettensin,nimettensin! Desem ki... Inan bana sevgilim inan. Evimde senliksin,bahcemde bahar; Ve soframda en eski sarap. Ben sende yasiyorum, Sen bende hukum surmektesin. Birak ben soyliyeyim guzelligini, Ruzgarlarla,nehirlerle,kuslarla beraber. Gunlerden sonra bir gun Sayet sesimi farkedemezsen, Ruzgarlarin,nehirlerin,kuslarin sesinden Bil ki olmusum. Fakat yine uzulme,musterih ol; Kabirde boceklere ezberletirim guzelligini, Ve neden sonra, Tekrar duydugun gun sesimi gokkubbede, Hatirla ki mahser gunudur, Ortaliga dusmusum seni ariyorum. |
BENI UNUTMA
Bir gun gelirde unuturmus insan En sevdigi hatiralari bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurdugu zaman Beni unutma Cunku ben her gece o saatlerde Seni yasar ve seni dusunurum Hayal icinde perisan yururum Sen de karanligin sustugu yerde Beni unutma O saatlerde serpilir gulusun Bir avuc su gibi icime, ey yar Senin de basinda o cilgin ruzgar Deli deli esiverirse bir gun Beni unutma Ben ayagimda carik, elimde asa Senin icin su yollara dusmusum Senelerce sonra sana donusum Bir mahser gunune de raslasa Beni unutma Hala duruyorsa yesil elbisen Onbir gun benim icin giy Saksidaki penbe karanfilde cig Ve bahcende yorgun bir kus gorursen Beni unutma Buyuk acilara tutustugum gun Cok uzaklarda da olsan yine gel Bu olurcesine sevdigine gel Ne olur Tanriya kavustugum gun Beni unutma |
Git. Yüzüme öyle bakma git. Hiç durma, bir gidenin bir daha asla
giremeyeceği kapı orada, git. Hiç bir şey açıklamak zorunda değilsin. Giderken söyleyecek şey bulamaz insanlar. Sen bahanelerin arkasına sığınanlardan olma, git. (Oysa daha doyamadım sana... Kokunu yeterince çekemedim içime... Yapacağımız ne çok şey vardı... Neler planlamıştık... Şimdi ne yapacağım ben? Nasıl duracağım ayakta? "Kal" dersem kalır mısın yar? Nasıl istiyorum yalan bile olsa "Bu gidiş sadece zorunluluktan, bekle beni döneceğim" demeni...) Her aşk biter, sen de git. Hem zaten biteceği daha baştan belli bir aşktı bizimkisi. Sen gitmesen belli ki bir gün ben gidecektim. Herkes kendi tercihini yaşar ve sen tercihini yaptın. Rahat ol, git. Aklın kalmasın burada. Dramatik vedaların kahramanları olmayalım, git. (Benim aklım sende kalacak. Sadece aklım değil yüreğim de... Bitmezdi bizim aşkımız. Asla terk etmezdim seni. Benliğimi, varlığımı, hayatımı adamıştım ben bu aşka. Beni tercih etmeni isterdim, benimle yaşamanı isterdim. Şimdi kimi ya da neyi seçtiğinin ne önemi var artık? Ağlayacağım ardından, kahretsin ağlayacağım...) İstersen dost olabiliriz, haberleşebiliriz birbirimizle. Mutlu olmanı isterim. Sen mutluluğu hakeden bir insansın. Elbette ben de mutlu olacağım, merak etme, git. Hayatımıza başkaları girecek ve biz belki de birlikte yaşadıklarımızı bir süre sonra hatırlamayacağız bile, git. Hangi yara kabuk bağlamamış ki bugüne kadar? Hangi ateş sönmemiş ki? Yapman gerekeni yap,git. (Sensiz mutlu olabilir miyim ben yar? Unutabilir misin bu kadar kolay? Yaşadığımız onca şeyi silebilir miyim? Mümkün değil, seni içimden çıkartıp atmam mümkün değil. Biliyorum, hiç bir ilaç iyileştirmeyecek senin açtığın yarayı. Senin yaktığın sevda ateşi hiç bir zaman sönmeyecek. Senin mutlu olmanı istediğim de yalan. Mutlu olma yar, benim gibi sen de mutlu olma. Belki o zaman yeniden dönersin bana...) Haydi zaman geçiyor artık, git. Hem neden suratın asık? Sevinmelisin gittiğine. Aslında sana teşekkür etmeliyim. Beni bu aşkın yükünü taşımaktan kurtardığın için. Rahatladım biliyor musun? Bende kalan bir kaç parça eşyanı da gönderirim ardından. Fırsat buldukça ararım seni, haydi git. (Gitme benim güzel sevdalım, gitme. Beni bu aptal dünyada bir başıma bırakıp gitme. Gidip de yüreğimi öldürme. İçim acıyor, kalbim sıkışıyor. Ben asıl sensizliğin yükünü taşıyamam, gitme. Ne olur, gitme...) |
BANA BIR SARKI SOYLE
Ozledim sesini ne olur konus Bir gul actir zamanlarin otesinden Karanliklar icindeyim, kapkarayim bugun gel Gok mavisinden, deniz mavisinden Bana bir sarki soyle Icimde bir sey kimildiyor Gozlerim kan canagi, yorgunum, uykusuzum Bir baksana ne haldeyim deli divane Yaraliyim, caresizim umutsuzum Bana bir sarki soyle Yagmur ol yag usme, gunes ol isit Dokul karanligima isiklar gibi Al beni, en uzaklara gotur Sesin aksin icimde bir pinar gibi Bana bir sarki soyle Butun renkleri kat birbirine Buram buram bir turuncu getir gecen yazdan Bir tuy gibi, bir bahar dali gibi Hafiften, inceden, guzelden, en beyazdan Bana bir sarki soyle Bazan kar nasil hazin yagar bilirsin Kursuni bir gokyuzunden aglamakli Iste oyleyim, kapkarayim bu gun gel En huzunlu sesinle, en dokunakli Bana bir sarki soyle |
UMIT YASAR
Söyler misin ! Hangi sevda bizimkisi kadar ışıl ışıl ve yıldızlıdır, On üzerinden On veriyorum sana. Söyler misin ! Hangi aşk, bizimkisi kadar saf ve berraktır, İçinde arındığım şadırvandan içiyorum kana kana , Söyler misin ! Hangi sevda bizimkisi kadar dayanır bu zalim dalgalara Ve çile çekercesine kapanır, kapanır da karanlıklara, Sonra gün ışımasın diye yalvarır tanrısına. Söyler misin ! Kimin aşkı büyüktü bizimkinden ! Diyorumki benim aşkım şimdi kapkara bir karasevda ! Artık ne hanlara sığıyor ne kervansaraylara, Sen, benim sevdam daha büyük diyorsun , Dağlar kadar büyük, Sen, benim aşkım kabına sığmıyor diyorsun, Diyorsun ya ! Trenlere, vapurlara, alanlara sığmaz benimkisi Diyorsun ! Ve bir gün bir tren sallantısı, Bir düdük... bir veda, Bir de sıkılmadan mendil salla diyorsun, N'olur mendil salla ! Söyler misin ! Kim inanır böylesi bir aşka ! Aferin valla ! Aferin kız ! On üzerinden On veriyorum sana. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.