![]() |
kadının bırının kalcalarında we bacaklarında rahatsızlık olusur we hastane hastane dolasmasına ragmen hıc 1 doktor agrıların nedenını bulamaz son umut olarak baska 1 doktora gıder doktora muayene olur.doktor kadına sorar;
doktor; geldıgınız hastaneden sevk aldınızmı ? der we kadın zevk aldınızmı anlar, kadın;eeh biraz,der. :) |
öğretmen bir gün sınıfta sorar:
İnsan kendinde neyi kontrol edemez? sınıftan süleyman parmak kaldırır ve cevap verir: tikini hocam Öğretmen: Aferin çocuğum senin adın ne ? Süleyman cvp verir: Tüleyman hocam :D:D |
kadının biri hasta çocuğunu doktora götürmüş.doktor sormuş; neyi var% diye başlamış kadın anlatmaya ;gözü görmüyor, kulağı işitmiyor,ayağı kırık,boynu bükük.doktor kadına dönmüş ve ;soyun "demiş.kadın tuhaf tuhaf doktora bakmış.doktor bey yanlış anladınız galiba hasta olan ben deilim çocuğum demiş.doktorda kadına dönüp;giden gitmiş yenisini yapalım demiş
|
Birgün cocuk annesiyle banyo yapmak ister annesi cocuk hasta oldugundan kabul eder annesininkini sordugunda annesi garaj der ve cucuk babasıylada banyo yapar babasının seyini gordugunde babası tır der ve cocuk ablasına sorar babam ne zaman tırı garaja sokacak der ablası aksam der cocuk aksam kalkarve yatak odasına gizlice bakar babası annesini fikmektedir cocuk babasının yumurtalıklarının dısarıda oldugunu gorur ve derki baba arka tekerlikler dısarıda kalmıs
|
bi fün babayla oğul yürürken ikkii köpek görmüşler köpekler zikişiyolarmış...
çocuk babasına sorar: -baba bunlar ne yapıo babası ceeewap verir: -oğlum şakalaşıyolar -çocuk bunun üzerine: -baba şaka maka i zikişiolar der:):) |
bir gün temel ile dursun banka soyarlar bekçi arkadan bağırır dursana ****** çocuğu ....
temel durarak dursuna bağırır beni tanıdılar sen kaç kendini kurtar:):) |
çoook iri yapılı birinin sesi çook ince imiş. bu adam bir gün bara girer herkez adamın vicut yapısını görünce korkar. adam bundan gaz alarak ince sesiyle bağırarak bana bir bira der bu sesi duyan ayyaşlar bunu döwerek dışarı atar...
adam doktora gider derdini anlatır. doktor adama 3 numaralı kazığı wererek gönderir.adam ewde kazığı kıçına sokar we bara gider herkez bunu görünce güler adam bağırarak gür bi sesle bana bir bira der harkez o sesi duyunca tırsar fakat adam 4. birayı istediğinde sesi ince çıkar ayyaşlar bunu döwer ve dışarı atar.... adam ewe geri döner kazığı bulamaz karısına sorar kazık nerde??? karısı arslan gibi kükreyerek ben nerden bilim lan senin kazığının nerede olduğunu der :):):) |
kralın karısı yoldan geçen bütün zerzavatçılarla birlikte oluyormuş kralda bigün bunlatın farkına varmış ve bütün vezireri toplayıp (memlekette ne kadar zerzavatçı varsa hepsinin mallarını arkalarına sokun der)vezirlerde bu emir üzerine ne kadar zerzavatçı varsa hepsinin sattığı malları arkalarına sokmaya başlamışlar sıra gelmiş hıyarcıya adama hıyarı soktukça gülüyormuş soktukça gülüyomuş en sonunda vezirlarden biri ne varda gülüyon demiş adamda(bana hıoyarı sokuyonuz ama arkadan karpuzcu geliyo ona nasıl sokacanız der)
|
bigün üç karga ucakta yolculuk yapıyorlarmış. bir köyün üzerinden geçerken karınları acıkmış birinci karga inmiş aşağı iki dk sonra uçağa ağzı burnu kan içinde dönmüş arkadaşları ne yaptın ulan demişler kargada şurada bi ev var ya ha işte 0o evdeki karıyı yedim geldim demiş.ikinci karga inmiş aşağı oda çıkmış uçağa ağzı burnu kan içinde onada aynı soruyu sormuşlar sen ne yaptın len denişler kargada şurdaki evde bi piç vardı onu yadim der.üçüncü karga iner aşağıya oda çıkar yukarı ağzı burnu kan içinde onada sen naptın diye sorarlar kargada (ha şuradaki evi görürmisen)kargallar(e görürüz)karga(onun yanındaki direği görürmisen(kargalar(e onuda görürüz)karga (ha işte ben o direği görmedim demiş)
|
bir gün bu temel bir mağzaya gelmiş..
ve bu mağzadaki sorumlular hiç ilgilenmemiş ve . başka bir mağzaya gelmiş yine aynı şekilde ilgilenmemişş. en sonuda bir mağzaya gelmiş ve bu sorumlular bunlara ilgilenmişş ne bakarsa bu temelll yırtık pırtık çıkmışş ama sorumlular demişki benlare sezon sonu 3.5 bu ensonunda demişkii aaanerde bakarsam yırtık çıyor ve ilgilenendemişki beyfen pipinin çok büyükpantolan valan olmaz olsa olsa etek olur .. hehe |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.