![]() |
Gecenin sesini duyarım..
Hüznümün sessizliğinde. Ruhumun ağladığını bilirim... Hasretimin pençesinde... Yağmurdan ıslanır özlemim... Issız kalırım *******de. Bulutların ağladığını bilirim... Benim için inceden inceye. |
Seni her özlediğimde sevgilim,
Gökyüzüne bakıyorum; Göğün mavisinde gözlerini görüyorum çünkü. Seni her özlediğimde birtanem, Denizlere bakıyorum. Ufuğa bakınca mucizeni görüyorum çünkü. Seni her özlediğimde birtanem, Kuşlara bakıyorum. O kanatlardaki özgürlüğünü görüyorum çünkü. Ve askım,seni her özlediğimde, Adında isyan ediyorum. Seni özlemek istemiyorum ben, Ben seni yaşamak istiyorum, Seni her özlediğimde sana bakmak istiyorum Ve seni senden görmek sadece.. |
Gitme gülüm gitme kal bu gecede yanımda
dkunayım son bi defa daha güzel yüzüne. Dokunayım o güzel sırma saçlarına. Bakayım son defa güzel kömür gözlerine.. kal sabaha kadar seviş benimle dokun yüreğime.Birdaha hiç uyanmamak üzere uyu benimle....; |
İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. |
seviyorsan eğer haykı dağlara
seviyorum de arkadaş eğer sevmiyorsan haykır dağlara sevmiyorum de arkadaş eğer sevipte söliyemiyorsan sevmiyorsun arkadaş eğer sevmeyipte seviyorum diyorsan aşkı bilmiyorsun akadaş |
sus artık ne olur ağlama yeter
ben unuttum sende unut gözlerim, ne ismi aklımda nede gözleri ben unuttum sende unut gözlerim değmezmiş uğruna döktüğüm yaşlara değmezmiş sevmeye aşık olmaya değmezmiş ismini bile anmaya ben unuttum sende unut gözlerim bir rüya idi farzet gördüklerimizi ben unuttum sende unut gözlerim sevseydi terk edip gidermiydi hiç ben unuttum sende unut gözlerim |
Aşk aşk diye inliyoruz durmadan,
Duygularımız akıp gidiyor satırlara, Kelimeler,dizeler,şiirler,ardı sıra Geçek aşk'ı yaşıyormuyuz acaba? Şimdiki aklım olsay dı eğer, Sorardım kendime,aşık olmadan önce Bu güç,bu hırs,bu azim varmı diye. Sorardım sevdiğime Beni sevmek yürek ister, Sende bu yürek var mı diye. Aşığım demekle aşık olunmuyor, Sevmek,ölesiye sevmek yetmiyor. Sevği karşılık ister,özveri ister. Aşk verdiği kadarını almak ister. Aşığım demekle aşık |
Veda mı etmeliyim sana,
Bilmiyorum... Yoksa sonuna kadar sevmeli miyim? Bilmiyorum... Unutmak istiyorum, Canım acıyor, Unutamıyorum, Çünkü seviyorum, Ama... Yüreğim acıyor! Sensizlik o kadar zormuş ki, Buna alışmak daha da canımı acıtıyor. Seni bi başkasıyla düşündükçe, Deliriyorum... Peki sen! Sen deliriyomusun beni bir başkasıyla düşündükçe, Acaba beni düşünüyomusun ki? Bana unut deme, Unutamam ki. Bana beni sevme deme, Seni seviyorum. Ama... Ben sana beni sev diyemem, |
Sen ağlama
Ben olurum üzülen Sakın ağlama Bir damla gözyaşın dökülmesin Benim sana aşkım bir damla gözyaşı kadar Bırakta benden sana tek hatıra Bir gözyaşı damlası aşk kalsın... |
Aşk ikidir sevgi bir;
Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı aşkla |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:59 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.